Okategoriserade

#beyourselfie

Katrins Snapshots

Det allra viktigaste för mig är att vara mig själv. Jag är stolt över mig själv och det som jag presterar och presterat. Jag ska alltid bara vara mig själv. Fast det är inte så bara det. En produkt som jag använder och som jag känner mig väldigt nöjd över att jag börjat använda är NaturalCycles. Det är en app där jag varje dag skriver in min temperatur i. Appen hjälper mig att hålla reda på när jag är fertil och när jag förväntas få min mens. Tack vare NaturalCycles så slipper jag stoppa i mig hormoner som gör att min personlighet förändras och min hälsa försämras. #beyourselfie #naturalcyclesnc

You Might Also Like

 • Alex-andra
  16 december, 2014 at 17:46

  GRATTIS till den fina ringen Kartrin!!! BRA jobbat!

 • zenita
  16 december, 2014 at 17:50

  Tycker att jag sett den reklamen flera gånger. Eller skall man säga grattis till en äldre morsa!!

 • kelly
  16 december, 2014 at 17:55

  Vilken jävla bra reklam!!!

 • lisa
  16 december, 2014 at 18:04

  NaturalCycles NaturalCycles NaturelCycles. Så jävla braaaa!!!

 • D. DeMarkey
  16 december, 2014 at 18:24

  Ja jag har också dom, men tycker inte att det är så bra ändå.. om jag inte sover bra pga barnen så kan jag inte mäta juh och om det pågår i flera dagar så förstörs hela månaden kan man säga.. så nä inte så bra som jag gärna vill TRO att den är.

 • Irriterad
  16 december, 2014 at 20:50

  Gick in på sidan, hur jävla svårt är det att skapa en suda på svenska?? Jävla tattare.

 • Eva
  16 december, 2014 at 21:38

  Du är väl skyldig att uppge att det är i samarbete med Natural Cycles? Såg att Blondinbella ” investerat” i Natural Cycles” Dags att bli misstänksam?

 • biggi
  16 december, 2014 at 23:09

  Herregud, radera ljudfilen från din header! Spyr när man kommer hit och hör detta tuggande, urk. Tror du att du ska få sälja varan med hjälp av den?? Ha ha.

  Och du, ang boken i bild: Den som ger mig den i julklapp åker på en propp. Tveklöst. (Om jag inte hade önskat mig den alltså.) Vilken förolämpning.

 • Alex+andra
  16 december, 2014 at 23:15

  Vad ”snackar”/ skriver ni om….jag ser bara ringen.Blev imunmot reklam sedan år 1998. Happy me!!!

 • Biggan
  17 december, 2014 at 08:25

  Gud vad jobbigt knaprandet av kex i bakgrunden är.

 • tantmia
  17 december, 2014 at 09:14

  Skulle inte du kunna göra Lchfmicrorätter? Det skulle vara toppen, hinner inte alltid laga mat och ta med mig till jobbet-nu orkar jag inte inte äta sallad och till lunch mer!

 • Elin
  17 december, 2014 at 09:40

  Hoppas det där är en förlovningsring, hade varit kul!! 🙂

 • gun-britt
  17 december, 2014 at 10:02

  Sluta tugga

 • gun-britt
  17 december, 2014 at 10:02

  Sluta tugga, det går inte längre att titta på den här bloggen!

 • Ida
  17 december, 2014 at 11:00

  Hej Katrin,

  Jag skriver till dig för att du är en mamma och säkert kan sätta dig i situationen.

  Här kommer en liten text jag skickat til lflera bloggare och jag hoppas att även du vill medverka i kampen för Frank!

  Visst är det underbart att bli förälder!
  Att längta efter pluset på stickan, Känna de första sparkarna i magen.
  förbereda sig för förlossning.
  Hålla sitt barn i famnen för första gången.

  Som man har längtat efter det lilla livet långt innan de ens fanns hos oss.

  På samma sätt längtade Lina och Morgan efter sin Frank.
  Frank föddes den 25:e Oktober i år.
  Han föddes med en oerhört sällsynt sjukdom som heter Epidermolysis Bullosa(EB).
  Det finns ca 30 olika varianter av denna sjukdom. Frank har den mest allvarliga sorten. Herlitz.
  En dödsdom. Varje dag är ytterligare ett mirakel för denna familjen. Utgången är definitiv och det finns idag inget botmedel.

  Sjukdommen innebär att Franks hud lossnar. Det blir blåsor vid friktion. Man kan inte bära, hålla eller amma som vanligt då varje närkontakt orsakar lidande och sår hos barnet… En biltur i bilbarnstolen innebär att han kan få blåsor på hela kroppen som sedan gör att överhuden lossnar och bildar stora öppna sår. sår som lätt blir infekterade och svårläkta. Om du har is i magen kan du googla på Epidermolysis bullosa. Men jag varnar dig för oerhört svåra bilder.

  Varför nämner jag det här nu då??
  Jo, det är nämligen så att jag har fått lov av föräldrarna att starta en insamling i Franks namn. En insamling med målet 50´000kr. Pengarna går direkt till Tobiasstiftelsen utan några mellanhänder.

  Jag hoppas, önskar och ber dig. Jag vet att detta inte passar din blogg rent karriärmässigt kanske. Men du är mamma, Det vore så stort om du hade möjligheten att vara med i denna insamling för att sprida kunskap om EB då din läsarkrets är stor. Jag har redan några bloggar som ska vara med. Och hoppas att du är ytterligare en i raden som framöver kan tänka dig att helt gratis skriva ett inlägg om detta och om Frank. Om du vill vara med får du gärna skicka ett mail till mig. Så skickar jag all information och alla länkar du behöver. Ett färdigt inlägg kommer att finnas som du bara kan klistra in. Annars får du mer än gärna skriva några egna ord också. Önskar dig en fantastisk jul och ett gott nytt år.

  Är detta inget för dig så kan du bara bortse från detta….

 • agnes
  17 december, 2014 at 11:23

  Kan du inte stänga av det hemska ljudet? Detta är ju beviset på att du inte läser kommentarerna! Eller vill du bli av med läsare??

 • Pärlan
  17 december, 2014 at 13:04

  Härligt! Läs gärna min blogg, jag försöker bli fri från psykisk ohälsa genom bland annat Lchf.

  http://Www.nuskajagblifrisk.bloggo.nu

  Kram!

 • Towe
  17 december, 2014 at 13:12

  Hej Katrin! jag sitter och läser på nu om natural cycles och jag gillar tanken på ett hormonfritt liv. Men jag har en fråga! Jag använder p-piller nu och jag har en grym pms! Jag kan tillägga att pms slog till för ca 10 mån sedan så den är en ny ”gäst” i mitt liv. Och jag åt ppiller innan den och har samma märke fortfarande. Frågan är om pms kan lindras av ett hormonfritt liv eller om den kommer bli ÄNNU värre utan hormonerna??

 • Annelie
  17 december, 2014 at 18:44

  Jag tror Natural cykels funkar som allra bäst om man är inne i en period då förhållandet är kasst, man grälar och talar knappt med varann och har sex än mindre. Då kan man använda appen och på så vis undvika att bli gravid, för det måste man ha sex för att bli. Dina välbekanta humörsvängningar har med din livssituation att göra och inte med dina hormoner.

 • camilla
  17 december, 2014 at 21:19

  Knastrande ljud???? Hörs inget när jag är inne på sidan.Eller varför inte skruvar / stänger. Ni av ljudet på era mobiler/datorer.
  HUR SVÅRT SKA DET VARA??????

 • Ewa
  18 december, 2014 at 13:28

  Får man bullig mage av LCHF?