Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag måste bara sluta och inse att barn äter bara sånt som är gott. De skiter i nyttigt de bryr sig bara om gott. Ju enklare desto bättre. Ni skulle tycka att jag är så störd om ni sett mig idag. Jag har gräddkokat kött med broccoli och zuzzini, ångkokat lax i kokosgrädde och morötter. Allt jag får från den stora är "Mamma äckligt" och den lilla har så roliga minspel för sig för att demonstrera att något är äckligt så jag skrattar ihjäl mig. Nu skiter jag i att anstränga mig mer. För när vi kommer till det viktiga så är det Boxholms gräddost, äppelbitar och mammas LCHF-produkter som går hem. Vad bryr jag mig om att laga mat för? #lchf #lchfklubben #nylanseringpåonsdag #provsmakicakarlaplan #filmpåinstagram

You Might Also Like

 • peaches
  15 december, 2014 at 16:12

  Men vilken jävla bra reklam för dig, att de älskar dina lchf produkter. Grattis!!

 • Ölma
  15 december, 2014 at 18:00

  Tyvärr är det tvärtom har hemma. Mina barn dissar dina lchf produkter. Sorry!!

 • wiwwi
  15 december, 2014 at 18:15

  Är det bra att låta sina barn leva på lchf. Svara Katrin du är min idol!!

 • Anette
  15 december, 2014 at 18:52

  För mina barn går det i perioder om vad de gillar men vi ser till att de får smaka av allt. Ibland är det inte lätt & jag förstår dig. Vilken söt bild på din lille prins!
  Mvh Anette

 • Emma
  15 december, 2014 at 20:15

  vaaaad är det som låter när man går in på bloggen?! låter som att någon käkar knäckemacka men hittar inte var ljudet kommer ifrån?! sjukt läskigt haha

 • kajsa
  15 december, 2014 at 20:31

  Ja vad är det som låter. Trodde först attt det var min dator som höll på att paja!!

 • Annetthe Stirraby
  15 december, 2014 at 20:49

  Hihi Katrin jag har såna problem med att få mina barn att äta nåt annat än stekt falukorv och makaroner. Massa ketchup måste det också vara på å Gud vad de Äter! Så jag följer ditt goda råd att låta dem äta bara sånt de gillar. Det blir ju enklare när man ska handla också, bara att schmoffa ner samma varor i vagnen, men jag försöker alltid följa dina Goda Råd för du är liksom min Idol.

 • leo
  15 december, 2014 at 20:50

  Så fruktansvärt enerverande!!

 • bitte
  15 december, 2014 at 21:34

  Men Gud vad kul att dina barn älskar dina lchf produkter. För det gör inte mina. Kan du inte tipsa om hur du bar dig åt . Tack!

 • davve
  15 december, 2014 at 23:48

  Detta är en gullig video på dig och din första son Katrin….

  https://www.youtube.com/watch?v=O7hHsDmyrkU

 • nora
  16 december, 2014 at 08:11

  LCHF Halleluja!!

 • Viola
  16 december, 2014 at 11:14

  Mammas lchf produkter är bäst så klart!!