Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Lika söt som jobbig. Jobbigare. Det här är alltså irl. Han vägrar sova. Kan omöjligt få honom att somna. Har försökt sen åtta. Det går inte. Han sitter absolut inte bara så här han röjer. Jag ska filma honom om fem när han ska ner och röja. Jävla unge. Tänder? Fas? Jag vet inte skiter i det jag får inte vara för mig själv i en sekund idag. Inte en sekund får jag. Bio, lek med vänner, leksaksaffären, göra pepparkakshus, bayblade, plusplus jag bara ger och ger och ger. Tacka Gud för att jag ska få jobba i Sturegallerian imorgon. Laddade ner Viaplay igår. Kollar Lastvegas. Trevlig film att se på. Rambo ger detn tre av fem. Ringo vrålar att hans ögon svider från sängen. Klockan är elva och mina barn har blivit små varulvar. Passande när Bingo är bortrest. Ska filma honom nu. Jag lägger den på katrinz.se #viaplay

You Might Also Like

  • Linda
    15 december, 2014 at 19:04

    Jag blir trött bara av att läsa hur mkt du gör på en dag 😉