Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Min härlig poster anlände idag så nu ska den bara ramas in. Någon som har tips på bra inramningsställe så tar jag gärna emot. Väldigt roligt det här med att göra en rutig tavla med bilder från instagram. Väldigt roligt och därför dagens julklappstips. Rabattkod "Katrin" ger er 20% på valfri tavla @printasquare.se #printasquare #julklappstips

You Might Also Like

 • Bella
  11 december, 2014 at 17:10

  På Katarina bangata ligger världens bästa inramningsaffär som ägs av världens skönaste snubbe 🙂

 • Jonna
  11 december, 2014 at 20:38

  Hej Katrin! Jag är 26 år, uppvuxen i Jönköping precis som min släkt och sambos släkt. Jag är ateist, alla jag känner är det och även alla i min släkt. Religiösa människor är i minoritet även här. Kristna = nördar! även i Jönköping. Även att det kanske finns flest av dem här så är ju Sverige ett segregerat land. Snälla kan du meddela bingo detta? Han verkar ju tro att vi åker häst och vagn här till kyrkan på söndagar. Och en annan sak, HA HA HA HA HA HA på att det skulle vara en sån där megakristen person från Jönköping som ber Bingo Rimér om råd, alltså, det finns inte tillräckligt med HA HA HA HA HA HA HA. Han kan alltså helt lugnt sålla bort kristna frågeställare från Jönköping när han spekulerar bland sina fördomar. Jag tror inte ens de skulle ta hans namn i mun. Oj oj oj, de människorna är fisförnäma. Kram och tack fan helvetes jävla fitta kuk för en kul pod. (Iaf när du pratar).

 • Yohanna
  11 december, 2014 at 21:07

  Meeeeen jag som beställde från Printasquare häromdagen 🙁

 • CIA
  11 december, 2014 at 22:14

  Jonna TÖNT !

 • Jessica
  11 december, 2014 at 23:41

  Du har ett galleri som heter s:t Eriks galleri, som ligger på just s:t Eriks plan. Jätteduktiga unga tjejer som tagit över och driver det, och där hjälper de till med inramningar.