Okategoriserade

Jag har nått mitt mål

Wow. Blandade känslor. Jag tycker alltid att man får blandade känslor när man når ett mål. Superglad, stolt, nöjd och allt det där såklart. Dålig på att njuta längre än två sekunder. Börjar genast leta efter nya mål. Rutor på magen kanske? Ska i alla fall fira ikväll med jobbet. Vi har så mycket att fira. Bra försäljning, försäljningsrekord faktiskt, en hel del hemliga saker som jag gärna skulle avslöja för er om det inte var så att jag är rädd för min projektledare. Vill inte hamna i luven på henne kan jag säga. Tänk att jag har så begåvad personal det är otroligt. Vad är det som jag gör för att binda de här briljanta människorna vid mig? Den ena vinner lopp och kommer tvåa bland 42 000 pers på Tunnel-loppet, den andra sköter företaget så att jag kan gå i pension idag, lätt, den tredje sköter sociala medier bäst i hela Sverige skulle jag säga, den fjärde sköter butiken i Sturegallerian så att jag inte ens märker av att jag faktiskt äger den. Vilka människor, jag är verkligen lyckligt lottad.

Märkligt också det här med vikten. Den här veckan har jag tryckt ett julbord med massa knäck, kola, ris a la malta ja men skjut mig I did it. Igår bjöd jag familjen på pulled beef och pulled chicken, jag utgår från att receptet finns i vår receptbank, det var otroligt bra. Alltså jag gjorde såsen själv såklart. Smoked liquid, tapate pasta alla möjliga nya för mig och roliga ingredienser och allt hittade jag på ICA. Till det gjorde jag en mos på blomkål. Adderade lite sötpotatis och några morötter för att få lite variation i smak. Fick stående ovationer för min middag så den kan ni göra. Men som jag tryckte i mig mat igår! Och ändå har jag nått mitt mål. Kanske att den där Bricanylen gjorde sitt ändå, ha ha ha. Har inte överdoserat jag lovar. Har även slutat med levaxin så det är ju verkligen ett bevis på att min sköldkörtel funkar finfint igen. Så jävla coolt att jag botat min själv med hjälp av LCHF. Jag är medicinfri!! Jo just det ni har fortfarande rabattkod ”katrinz” för att bli medlemmar på lchfklubben.se

Idag har jag en härlig dag framför mig. Häng med Rambo till ett. Men Gud han är inne i värsta jobbiga fasen nu. Klänger, vill bli buren, ville inte sova alls i natt, sover nu, gnäller, är missnöjd. Men det går ju över om några dagar men nu alltså? Jobbigt. Jag ska klippa mig idag hos Denis. Det ser jag fram mot. Sen är jag bjuden som gäst till Östra Real mitt gamla gymnasium. Jag ska berätta hur man kan göra framgång efter att man gått ut skolan. Väldigt smickrande och gulligt att de bjudit in mig tycker jag. Sen är det julbord med jobbet alltså. På Ulla blev det. Säkert kort och alltid trevligt.

Å nu tog jag mig en munsbit av vår nya produkt som vi lanserar den 17:e december. På ICA Karlaplan kommer vi att stå och sampla så det kan ni skriva in i kalendern. Från 14.30. En ljuvlig produkt. Och en kopp kaffe. Jag har tända ljus överallt jag har alltid det. Börjar alltid dagen med att tända alla ljus om jag ska vara hemma. Malou brummar i bakgrunden, jag har inte många mejl att besvara, Rambo sover och jag är smal. Livet är toppen!

En vecka kvar sen bilar vi upp till Jämtland och till alla släktingar. Bingo har fixat en härlig stor WW-buss där man sitter mot varandra med ett bord i mitten så man kan spela kort så det kommer att bli väldigt bra. Min mamma och Bella ska med också. Och Nova! Jag ska åka långfärdsskidor. Och skridskor om det finns is. Och finns det ingen is eller snö så ska jag laga mat. Och baka!

Okej hörrni vi hörs snart.
Katrins Snapshots

Jag är i mål. Mer om tankar kring det på katrinz.se #dagsattblismal Hur går det för er? #lchf #lchfklubben #katrinz

You Might Also Like

 • Lotte
  11 december, 2014 at 11:17

  GRATTIS!! Min bebis är två månader och mitt mål är 55 kilo, jag har 5 kilo kvar men kämpar inte direkt. Jag ska amma färdigt innan jag ger mig ut och springer igen 🙂 Men skönt att vara i mål!!
  http://www.lotte4.blogspot com

 • Mia
  11 december, 2014 at 11:46

  Grattis! Va duktigt! Kan du inte göra ett inlägg med hur du lyckats? Du kanske gjort det tidigare men jag har nog missat d. Kram

 • moa
  11 december, 2014 at 12:01

  Välkommen till Jämtland! :*

 • floppan
  11 december, 2014 at 12:55

  Mia hahahaha Den här bloggen handlar liksom om det 🙂
  Bara att scrolla bakåt

 • DeMarkey
  11 december, 2014 at 13:04

  Fy fan vad grym du är, grattis till målet och fortsätt så!! Keep up the goooood wooooork!

 • Petra
  11 december, 2014 at 13:10

  Grattis! Fan vad härligt! Jag blir så inspirerad. =)
  Roligt att läsa att allt flyter på nu.

 • Annika
  11 december, 2014 at 13:35

  Under 56 kilo och under 50 på milen. Om jag är avis? Absolut.

 • Maria
  11 december, 2014 at 13:44

  Grattis! Är verkligen imponerad av din målmedvetenhet och disciplin. Har inte kommenterat tidigare men kände att nu måste jag bara! Är framförallt imponerad över din löparprestation i Tunnelloppet – det visar vilket starkt psyke du har för det där sista sitter i psyket och kommer med viljan! Heja Dig och var STOLT, inte just för att du är smal utan för att du GJORDE DET!!

 • sandra
  11 december, 2014 at 15:02

  Härligt!! men nu vill vi såklart skärskåda hur du ser ut I kroppen efter två graviditeter och viktminskning ! Du väljer naturligtvis underkläderna själv 🙂

 • Johanna
  11 december, 2014 at 15:06

  Jag kämpade med min övervikt i flera år tills min personliga tränare rekommenderade mig att kombinera efedrin med min dagliga träning för att få bättre resultat.

  Resultatförbättringen har varit fantastisk!

  Läs om hur Efedrin kan hjälpa dig på http://www.apotek24.nu

 • Veronica
  11 december, 2014 at 16:25

  Grattis först av allt! Vill dela med mig av min viktnedgång; för alla som tvivlar på LCHF vill jag bara säga det funkar! Jag har fött fyra barn på sex år. Gick ner 10 kilo på tre månader med LCHF, är snyggare än någonsin 😉 men framförallt mätt å glad! Å kidsen, shit, vad de mår bra av en medveten förälder 🙂 bra Katrin! Fortsätt din marknadsföring, ditt driv!!!

 • Lena
  11 december, 2014 at 19:44

  Grattis! Jag visste att du skulle klara det! Med den viljan kan du klara allt! You go girl!! Kram fr ett soligt LA

 • Marie
  11 december, 2014 at 20:25

  Heja dig, grattis, va roligt! Jag har också nått mitt mål. Inte många som träffar mig som tror att jag är 32 år gammal och tvåbarnsmorsa. Min son är snart 10 månader och jag har gått ner 22 kg. Väger 57 och är 166 lång. Egentligen borde jag gå ner 2 kg till för att nå min startvikt men jag känner mig färdig. Stark, smal och kläderna sitter som dem ska. Gött det, kanske ska satsa på milen under 50 nästa år då ;)!

 • Nella
  11 december, 2014 at 22:24

  Grattis! Jag visste att du skulle klara det 🙂
  http://www.nattstad.se/gratis_drottning

 • Katja
  12 december, 2014 at 10:01

  När tar du sköldkörtelprover nästa gång? Ska bli intressant se resultaten

 • Linnéa
  12 december, 2014 at 23:06

  Först och främst ett stort Grattis=)
  Jag väger 86, någonting tidigare 90
  Målet är 65 kg….
  Jag har varit deppig och därför kom kilona också=(
  En dag vaknar man å väger 90-förnämligt, tänker man INTE!!
  Jag ska följa denna blogg under min viktresa som kommer ta två år enl mig! 1,5 säkert enligt dig. När jag är 30 år är jag i min målvikt m.a.o…

 • Kristina
  12 december, 2014 at 23:14

  Välkommen till Jämtland. Vi har tyvärr ingen snö att bjuda på än så långe så skidorna ska du nog inte hoppas för mycket på, däremot ligger isarna på många håll sedan länge så skridskor går säkert bra.
  Ps, det heter längdskidor, eller långfärdsskridskor, men det är petitesser ;).