Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Något hände när han fyllde ett. Jag tror han fått nattskräck. Gallskriker så fort jag lägger honom i sängen. Det enda som funkar är att ligga i min armhåla, mysdricka ljummen mjölk och kolla bilder på sig själv i instagram. Allra helst filmsnuttar. Så här ligger vi. Och glor. Min ettåring och jag. En helt annan sak. Har ni tänkt på hur märkligt det är att ordet instagram blir rödmarkerat i instagram? Som att instagram inte erkänner sig självt.

You Might Also Like

 • Lina Eriksson
  11 december, 2014 at 05:52

  Så blev det för oss också, han kanske var någon månad äldre. Som om vår son hatade spjälsängen. Var uppe ca 2 timmar per natt och kollade på videos på sonen själv och stadens hjältar.
  Vi köpte en vanlig 90 säng och gjorde höga kanter på den, med ett litet hål så han kunde komma i och ur själv. Sedan så ligger vi brevid och nattar och kommer till hans säng om det behövs på natten. Sen dess har han sovit mycket bättre :))

 • Anette Starby
  11 december, 2014 at 06:40

  Jag tror det kallas för nattskräck? Det är väldigt vanligt bland barn i den åldern & jag hade likadant med min dotter men min son hade aldrig det. Men det går över & du gör helt rätt att ha honom hos dig när han blir rädd. Vad mysigt det ser ut!
  Mvh Anette

 • kj
  11 december, 2014 at 07:14

  Sluta spama Anette!

 • lisa
  11 december, 2014 at 07:43

  Han ser verkligen rädd ut stackarn!!

 • [email protected]
  11 december, 2014 at 08:03

  Nattskräck?! Det får man inte när man lägger ner en vaken unge som ska sova. Det är nåt helt annat. Skitläskigt faktiskt. Läs på om det om du vill veta. Lilla Rambo!

 • Hedda
  11 december, 2014 at 09:58

  Min ettåring vill helst sova ovanpå mig sedan några veckor tillbaka. Jag utgår från att det hör ihop med att han utvecklas så mycket just nu och behöver extra trygghet. Så det får han såklart. Lite jobbigt bara att det är jag som gäller på natten fast hans pappa är den som är hemma med honom på dagarna. Men lite mysigt är det allt också och lite skönt att veta att man är viktig som mamma fast man har börjat jobba. Hoppas det går över lagom till 2015!

 • Bodil
  11 december, 2014 at 23:44

  Kolla upp öronen.. kan va öroninflammation. Kram

 • Hanna
  12 december, 2014 at 11:50

  Men allvarligt, vad hände med Anna Wahlgrentänket?

 • Linda
  12 december, 2014 at 23:09

  Enligt min barnmorska jag hade på bvc sa att de gör så pga de lär sig nya saker, så sover de dåligt o skriker.
  Mina barn gjorde så med när de var små, det gick över efter några månader. Dock så fick jag flytta in sängen till oss. För det blev väldigt mkt skrikande :=)

 • claudia
  14 december, 2014 at 03:31

  Det är klart han inte vill sova när ni vill då han vet att han kan skrika och stöka och så presenterar ni roligare alternativ för honom än sängen.
  I längden är det att skjuta sig själv i foten precis som alla föräldrar som skjuter sönder sina fötter när de gång på gång står och lagar specialmat till ungarna för de gapar över maten som serverades först.
  Bortskämda ungar är inte gulligt någonstans!

 • Susanne
  14 december, 2014 at 08:52

  mjölkallergisk kanske??
  nattskräck är när barnen sover och verkar vakna, de kan ha ögonen öppna men du kan inte nå dem och de bara skriker och skriker… Jag har upplevt det med min dotter, hon är 4 år nu men hon hade nattskräcks episoder när hon var 1-2 år.