Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag är inte jättebra på att vara på Spa måste jag erkänna. Först flyttade jag min massage från 14 till 13 och nu lyckades jag få den klockan 12. Men efter att ha bastat ång, torr, läst två skvallerblaskor och badat känner jag mig liksom nöjd. Och såååå utvilad. Och så saknar jag min lilla groda. Jag vill tipsa er alla om den sötaste tjejen Carro från Karlstad. Hon har gjort grymma gel-naglar på mig och de roligaste konstverken på alla småtjejer. Ni hittar Carro på Facebook. Där heter hon nailsbycarro. Nu ska jag få djupgående massage i 50 minuter sen hämta Ringo! #instacollage

You Might Also Like

 • anonym
  21 april, 2013 at 16:54

  Gud vilken tråkig blogg!
  Ja jag skall sluta läsa.

 • Ståfräs !
  21 april, 2013 at 17:06

  Herregud !! Tom i musche är du het !! 😉

 • Ej Ståfräs !
  21 april, 2013 at 17:10

  Suck!!!!!!! Hur orkar folk med o skaffa barn???!! Nu när man kan välja!!! Man behöver inte skaffa barn för o slippa Fattigstugan lixom!!!!!! Har varit på brorsbarns barnkalas … Vill lägga mig ner o dö efteråt …

 • Kjerstin
  21 april, 2013 at 17:32

  Mina naglar är mycket finare än det där. Jag har dessutom fixat dem själv. Snacka om bortkastade pengar. Som pensionär får man hålla i slantarna så det är tur att man kan göra fina naglar själv. Man vill ju inte se ut som en trashank trots att plånboken är tunn.

 • Estelle
  21 april, 2013 at 19:57

  du pratar så mkt om att man ska vara smal, men vad räknas som smal egentligen? VAD är smal? Jag är själv 173 lång och väger strax under 58, men jag tycker inte att jag är särsklit smal…finns sååå många andra som är betydligt smalare. Du och jag väger nästan lika mkt men jag är mkt längre, du tycker att du är smal jag tycker inte att jag är det…är då det där med smal eller inte smal en fråga om inställning?

 • Estelle
  21 april, 2013 at 20:08

  katrin: du pratar så mkt om att man ska vara smal, men vad räknas som smal egentligen? VAD är smal? Jag är själv 173 lång och väger strax under 58, men jag tycker inte att jag är särsklit smal…finns sååå många andra som är betydligt smalare. Du och jag väger nästan lika mkt men jag är mkt längre, du tycker att du är smal jag tycker inte att jag är det…är då det där med smal eller inte smal en fråga om inställning?

 • UlrikaZ
  21 april, 2013 at 20:21

  Duktig, alltid, kul att följa dig. Gillar också Clarion! Kan man köpa presentkort i affären? Min dotter äter så men är nu fattig student och det hade varit så kul att ge henne det! Hon följer också dig, och hon har fått min/din bok (…smal).

 • carro
  21 april, 2013 at 20:31

  men ät skit gamling!

 • Tyll
  21 april, 2013 at 20:37

  Du skämtar. Är dina naglar gjorda av ett proffs? Ser ut som du själv slängt på lite rosa lack från Depend eller nåt. Hur kan man kasta pengarna i sjön så? Är det inte du som är sparsam???

 • Kjerstin
  21 april, 2013 at 21:04

  Du blir också gammal en dag, glöm inte det.

 • Moa
  21 april, 2013 at 22:03

  Åh, Carro! Världens gulligaste tjej. Duktig är hon också så skärp er!

 • Sandra
  21 april, 2013 at 22:48

  Kjerstin .. Skaffa en egen blogg och fota dina fina naglar .. Du kan ju tjäna en slant på det!

 • BLOGG I THAILAND.SE - FÖLJ VÅRT LIV GENOM VÄRLDEN : Just nu I NEW YORK!
  22 april, 2013 at 00:12

  Haha, sköna bilder 😉

 • Fia
  22 april, 2013 at 05:51

  Jo du är smal med störd kroppsuppfattning. .. sök hjälp!

 • Fia
  22 april, 2013 at 05:52

  Det där var ju skit Snyggt du är bara avis fattiglapp:))

 • Fia
  22 april, 2013 at 05:54

  Bitter gammal hagga är vad du är ät bajs och dö plågsamt. Dösnygga naglar!

 • Flippflopp
  22 april, 2013 at 07:33

  Du dementerade med bestämdhet att du var tant för tanter läser inte Katrins blogg. Vart vill du komma med ditt låtsande och dina inlägg?

 • Tyll
  22 april, 2013 at 08:13

  Avis på vadå??? Har allt råd att köpa en flaska lack och svepa över mina naglar. Ska jag lägga pengar och göra naglar gör jag väl något som ser ut att vara gjort av ett proffs. Hur fan kan man tycka Katrins naglar är skitsnygga :O smaken i röven antar jag….

 • Kjerstin
  22 april, 2013 at 08:25

  Jag tycker inte att jag är tant men är man 40 så är man tydligen tant i detta land.

 • Emelie
  22 april, 2013 at 10:38

  Härligt med spa, men förstår dig precis! Är på tok för rastlös för att spa:a!
  Bingo ser ut att njuta iallafall!

  Kram

 • Kicki
  22 april, 2013 at 12:15

  Väldigt fina naglar! Jag har också haft Carro (Beauty Center i Karlstad) som min nagelterapeut men då gjorde hon en mer avancerad lackning. Det var så häftigt, som det coolaste konstverket ever! Massa små detaljer och mönster på lacket. Jag kan inte fatta att hon är sååå duktig! Detta som katrin valde är ju ”bara” ett lack, men man måste ju som terapeut ge det som kunden väljer, testa att gå till Carro – ni kommer INTE bli besvikna hon är verkligen den bästa nagelterapeuten jag gått till (och jag är väldigt noga med vilka som får göra mina naglar)! Kramar

 • Belinda
  22 april, 2013 at 12:37

  Det beror väl på vad man har att jobba med innan också. Katrins naglar kanske såg ut som f-n innan. Carro är säkert duktig men Katrins naglar blev faktiskt inte speciellt märkvärdiga…