Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag hann inte instagramma om julcirkusen det var ju synd. Jag glömde helt bort det, den var väldigt uppskattad av killarna och nu är den slut vad jag förstår. Synd. Ni tar den till våren! Cirkus Scott pratar jag om. De hade en så fin tomte där också. Jag vill att ni går in på katrinz.se och säger mig er åsikt om barn och diabetes. Eller så läser ni där och så skriver ni här. Lite mer personligt här faktiskt. #katrinz

You Might Also Like

 • Joakim Sjöqvist
  9 december, 2014 at 14:29

  Vilka fina barn du har! God jul!

 • Albin
  9 december, 2014 at 14:30

  Gud vilken fin familj du har Katrin!!! Du är grym!

 • Johanna
  9 december, 2014 at 14:57

  Jag kämpade med min övervikt i flera år.

  Min personliga tränare rekommenderade mig att kombinera efedrin med min dagliga träning för att få bästa resultat.

  Resultatförbättringen har varit fantastisk!

  Läs om hur Efedrin kan hjälpa dig på http://www.apotek24.nu

 • Jag som egentligen heter Ullis
  9 december, 2014 at 15:42

  O just nu går jag förbi en kvinna som skall amma sitt barn på Karlaplan ….. Inte rakt upp o ner utan där hon knappt syns.. Dotter 7 år står ett med ett ”skynke” (filt )och skyler mamman . Och barnet….. Antagligen så ingen skall ta illa upp…!!
  Va fan är det frågan om..?????
  Får man inte amma sitt barn ute bland folk??

 • Oskar.
  9 december, 2014 at 16:54

  Jo det är väl klart att man ska få blotta sina bröst och kroppsvätskor på ett naturligt sätt. Jag själv har länge stått i täten för kampen för att man ska få runka fritt på allmän plats – det mest naturliga som finns – men det är en lång bit kvar. Ibland blir man så fruktansvärt TRÖTT av alla dumma argument från trångsynta människor! Ett steg framåt och två bak. Något som däremot är stärkande att minnas är att såhär kommer det inte vara om tjugo år. Det försöker jag påminna mig själv om dagligen.

 • EMMA
  9 december, 2014 at 17:00

  Gillar du dansband? Då är detta en perfekt sida för dig. Dansbandstoppen är en sida där du kan rösta på det 10 populäraste låtarna just nu. Varje vecka så kommer det att dyka upp 3 stycken utmanare, som vill komma in på listan.
  Kika in :
  dansbandstoppen.nu

 • laura
  9 december, 2014 at 19:49

  Vad är det för space-folk du har på din blogg Katrin? Någon som försöker sälja kosttillskott, en som ömmar för amning en annan för öppen runkning och så dansbandsreklam????

  Iaf så tycker jag att det är synd att du visar hur korkad du är genom att ljuga ihop en historia om en väninna, för skulle det vara sant skulle den väninnan vara rätt så rejält förbannad på dig efter ditt inlägg där du hänger ut henne. Du visar också på empatibrist då du inte inser att vissa i Sverige helt enkelt inte har råd att äta lchf även om de skulle vilja då det är dubbelt så dyrt (minst). Att hänvisa till vinklade sidor visar bara att du behöver gå en högskolekurs om källgranskning. Jag skulle kunna ge dig många länkar till sidor som uppmuntrar en kolhydratrik kost men anser det lönlöst. I slutändan handlar det ändå om att äta lite av allt då säkert ingen sitter inne på alla svar om vilken kost som är den optimala, det kommer väl visa sig i framtiden. Tills dess kan den som vill sluta med sin nombrillism, äta gott utan att överdriva och skänka en slant till organisationer som verkar i de länder där folk blir glada bara mat överhuvudtaget erbjuds…

 • O
  9 december, 2014 at 20:55

  Space-folk som ömmar för amning?! Ja jösses vad spejsigt alltså med amning! Väx upp Laura. Freak…

 • O
  9 december, 2014 at 21:04

  Hahaha!! Wtf nombrillism!? Gör om, gör rätt

 • O
  9 december, 2014 at 21:06

  Buuuhuuuu barnen i Afrika hade blivit jätteglada över besprutad fish’n chips, då måste jag också äta det!! For real Laura?

 • anonym
  9 december, 2014 at 21:39

  Vad är du för märklig människa som stör sej på att någon har ett foto av en älskad människa i en gammaldags plånka med plastfönster gjord för just foton ?????? Sååå otäckt empatilös och störd ….missnöjda människor blir så där hatiska när de upplever att de sitter i en situation som de inte kan påverka ..

 • anonym
  9 december, 2014 at 21:52

  Sov om du kan ….och hoppas ingen kommer hata och håna din farmor eller dina barn för att de valt att inte följa din låga självkänsla som gör att du måste följa varje trend och dessutom vara så ynklig att du inte tillåter andra att vara sej själva .

 • Jag
  9 december, 2014 at 22:05

  Allvarligt!!. Ömmar för amning, det mest naturliga som finns…
  Det bästa för barnet
  En mamma som får skyla sig….
  Tycker DU det låter sunt…??

 • Jag
  9 december, 2014 at 22:08

  Just det…laura..var det….. !!..

 • laura
  10 december, 2014 at 12:26

  Amning är givetvis jättebra för barnet och bör man bör kunna amma sitt barn överallt utan att det ska vara konstigt med det. Det jag reagerade över var inte amningsinlägget i sig utan att inlägget inte hade någon koppling överhuvudtaget till Katrins blogginlägg…

  Och självklart ska man unna sig att äta gott men ibland kan det bli så stor fokusering på att äta ”rätt” att det blir det enda som upptar ens tankeverksamhet och då kan man ju faktiskt skänka en tanke (och en slant) åt de som faktiskt skulle bli glada över mat i vilken form som helst….

 • 10 december, 2014 at 14:44

  Amning är perverst. Alltså om det är på öppen plats. Man suger helt enkelt inte på varandras bröstvårtor eller på några andra kroppsdelar inför folk. Inse! Det finns speciella lokaler för människor som känner behov av att blotta sig där de kan umgås med likasinnade.

 • laura
  10 december, 2014 at 20:07

  Och lilla söta ”så den” hur har du själv växt upp tror du? Du kom ut från din mammas vagina och sög troligtvis på hennes bröst för att få näring..

  Men jag tror du är en liten fjortis som känner äckel inför allt detta nu men du kommer förhoppningsvis ändra dig när du själv blir mamma eller pappa!

 • 10 december, 2014 at 20:24

  Laura den:

  Känner du dig illa berörd eftersom du vet att jag träffade mitt i prick? Enda sättet att få sexuell spänning?

  Ps. Jag tycker om att vädra min clitoris lite då och då. Huden är så känslig där att det är bara nyttigt med lite frisk, fräsch luft. Ingen ska komma och säga till mig att jag ska skämmas över min naturliga, fina clitoris.

 • Sandra
  11 december, 2014 at 07:44

  Fasiken va söt pojken till vänster är!!!