Okategoriserade

The Fantastic Foot mask

Katrins Snapshots

Dagens julklappstips är fotmask. Det är såna här strumpor som man drar på sig en kväll och efter ca 10 dagar börjar fötterna att ömsa skinn. Efter ytterligare några dagar tog jag en fotfilen för att få bort det sista och nu är mina fötter verkligen som bebisfötter! Ni får 30% rabatt på fotmasken om ni anger rabattkod KATRIN30. Ni köper masken här!

You Might Also Like

 • rosalinda
  9 december, 2014 at 09:43

  Lider av fot fobi. och äcklar mig t om över mina egna fötter. Går på pedikyr en gång i veckan. Är rik som ett troll, så det drabbar ingen fattig. Men tack för erbjudantet! Fyyy vilken äcklig bild!!!!!!

 • Andrea
  9 december, 2014 at 11:18

  Hudterapeuter varnar tydligen för dessa tyvärr. Många har fått problem med fötterna
  efter användning av dom 🙁

 • Helena
  9 december, 2014 at 11:25

  Har provat den här masken! Skitbra resultat verkligen 🙂

  Fötterna blev mjuka och fina.

 • Jag
  9 december, 2014 at 11:42

  Tänk att rik, det är jag me… O jäklar va kul jag har.. O jag e som en bebis stjärt hela jag, len som attan för jag besöker Sturebadet så ofta jag kan….. Har prövat allt..
  Vardagsmat för mig o mina dineros..
  O inte nog med det, jag bor på Lidingö, där fåglarna har ett iiiii kvitter när dom far över bron….
  Ny ska jag gå på fotpedikyr..
  En rejäl sån.. Som bara jag kan..
  Tjao!!!

 • MayBeauty
  9 december, 2014 at 11:53

  Andrea, det är billigare fotmasker från Kina som folk har fått problem av.

  MayBeautys fotmask är tillverkad i Sydkorea. Fotmasken är skonsam, säkerhetstestat och ska inte blandas ihop med dessa produkter.

  / Katarina

 • Andrea
  9 december, 2014 at 12:03

  Katarina, det är Denna fotmasken jag menar som folk fått problem av! Så rekommendera inte en skadlig produkt vore juste!

 • Bu
  9 december, 2014 at 13:43

  Vill ge ett genuint toppenråd vad gäller fötter. Det finns en fotfil som heter Diamancel som jag har läst på många ställen ska vara den bästa i världen. Du filar med diamantgrus och den varar för evigt. (Om jag inte minns fel erbjuder de livstidgaranti?) Finns en fin och en grov och jag har den grova som jag använder ca två ggr i veckan (behöver inte ens fila vidare länge eftersom den är väldigt effektiv). Om du sedan också använder en bra fotkräm (ca 4ggr i veckan kör jag innan jag går och lägger mig) så får du fullkomligt perfekta fötter. Jag lovar.
  Jag vet inte om man kan köpa den i affären i Sverige. Den är tillverkad i Canada så jag beställde den därifrån och den kostar väl ca 500kr. Det kan kanske låta lite dyrt för en fotfil, men jag lovar att det är det inte. Värt varenda krona! 🙂

 • MayBeauty
  9 december, 2014 at 15:36

  Svar till Andrea:
  Vår mask lanserades för 2 månader sedan (efter noggranna tester) och vi har inte haft ett enda klagomål som du nämner, du blandar nog ihop oss med ett annat företag.

  Ha en trevlig dag 🙂

 • Paulina
  15 december, 2014 at 12:09

  Har beställt en sådan nu!
  Hoppas verkligen den funkar på min j*vla förhårdnader som alltid kommer tillbaka 🙂