Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Nä nu jävlar är man nära. Haft en jävla rolig förmiddag. Kul för mig inte för er. Många av er är nämligen humorbefriande. Tjejerna igår sa att min hosta låter allvarlig så gick till doktorn. "Ja ha minsann doktorn har tagit sig ett bloss mellan patienterna", sa jag. Doktorn började humma och skruva generat på sig i sin stol. "Doktorn kan hoppa tuggummit för det går inte att dölja röklukt förstår han", fortsatte jag då jag var mycket road av hans obekväma. Så fick jag mollipect (som man alltid får) och Bricanyl och det är nu vi kommer till det roliga. Jag kommer ut på gatan och möter min vän som är läkare "det där kan du få hjärtklappning av", säger han. Jag tar två steg och möter nästa vän. Som är läkare fast kvinnlig. "Du den där kan få bra betalt för det är vad tjejer på Östermalm slåss för att få tag i. Bästa bantningsmedlet". Ha ha ha jag döööör av skratt. Nästa mål 50 prick med andra ord. #dagsattblismal #0,5kilokvar

You Might Also Like

 • tjorv
  8 december, 2014 at 11:59

  men TÖNT!

 • titti
  8 december, 2014 at 12:06

  Är man humorsbefriad bara för att man inte gillar samma humor som dig??

 • Shannon
  8 december, 2014 at 12:12

  Herregud vad du är barnslig!!

 • Lovisa
  8 december, 2014 at 12:20

  Men asså hur trög är du Katrin? Jag trodde du var smart, i tanke på din kost och träning och alla dina företag så tänkte jag att du har något vett. Men nej. Du sa i en podd nyligen att du hade fått såna jävla benmuskler. Och du säger att du är nöjd med din kropp. Ändå är du inte nere på den vikt du vill. Jag ska berätta för dig kära Katrin att muskler väger jävligt mycket mer än fett och så som du tränar och äter är det inte konstigt att du inte går ner. Du bygger upp muskler och blir av med fett. Man blir smalare men Väger mer. Så sluta försöka gå ner i vikt för det är dina muskler som väger!

 • diana
  8 december, 2014 at 12:33

  Kan du inte be någon av dina läkarvänner att skriva ut bantningspiller. Så slipper du kämpa!! Hahahahaha

 • maria
  8 december, 2014 at 13:04

  Smal av Bricanyl?

 • Karin
  8 december, 2014 at 13:28

  Grattis till viktnedgång och fantastisk tid på milen. Du har en vilja av stål.

 • kajsa
  8 december, 2014 at 13:48

  Jag tror inte på att du har några läkarvänner. Så korkade är inte människor som lyckats läsa sig till en läkarexamen. Antagligen är det väl dina vanliga white thrash kompisar du mött på gatan och refererar till. LJUG LJUG LJUG. Du är verkligen mytoman ut i fingerspetsarna.

 • Erika
  8 december, 2014 at 15:04

  Lovisa:
  Jag trodde det var så att ett kilo alltid är ett kilo oavsett ifall det är fett eller muskler?
  Muskler tar däremot mindre plats, så ju mer muskler som bildas och ju mer fett som försvinner desto smalare/mer välbyggd blir man.
  Bara så du vet..

 • Lili
  8 december, 2014 at 19:04

  Hostmedicin hjälper inte!!!! Inte ett skit. Inte mig iaf

 • Jag
  8 december, 2014 at 19:32

  Allvarligt är det du skriver roligt???!!!…
  Vikt, vikt, vikt!!… Öhhhhh!!! Trist..

 • zarah
  8 december, 2014 at 20:10

  Ja läkare är ju tyvärr inte smartare gemene man, det fattar ni väl?
  Katrin har satt upp ett mål som hon vill nå och det är väl bra så?
  Roliga tår du har förresten katrin, hihi. Mina är fula.

 • Sara
  8 december, 2014 at 20:51

  Där är efedrinet i Mollipect som gör att man får hjärtklappning, minskad aptit, muntorrhet mm. Så noga med fluorsköljning under medicinering:)

 • Men..
  9 december, 2014 at 02:07

  Jo, Erica, det är sant som du säger att 1kg fett väger lika mycket som 1kg muskler eller 1kg bomull eller 1kg fjädrar. Men det har ju inte med något av det här att göra. Jag ska förklara:

  Om Katrin går till gymmet och bygger upp 2kg muskler och samtidigt som hon gör det går ner 1kg fett, så har hon ju gått upp 1kg, men är ändå i bättre form. Hon har alltså inte blivit 1kg tjockare – hon har blivit muskulösare. Inte tjockare. Förstår du? Vad är det som Lovisa säger som talar emot detta?

 • Anna
  1 maj, 2015 at 16:02

  Jisses, vad folk sågar dig Katrin! För skitsaker dessutom. Blir ju livrädd för folks avundsjuka. Jag hade fan aldrig klarat av att vara känd. Jag tycker i alla fall att du är asgrym! Ditt självförtroende, din humor och råg i ryggen är en förebild för vilken flicka som helst! Keep going!