Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Se vad jag hittade @jessicaabril @sarasommerfeld @mickise @carrotamm1. Prick ett år sen. Vi glömde julmarknaden i år. Nästa år kör vi fest och fylla. Då kanske ingen är på tjocken! En sak bara. Ser vi inte mycket yngre ut? Kommer jag att tänka samma sak nästa år? Måste definitivt ta vara på det här året. Då vi fortfarande ser unga och fräscha ut!

You Might Also Like

 • Anette Starby
  8 december, 2014 at 06:55

  Vad roligt att du hittade den där bilden & det är kul att jämföra bilder år efter år. Ni gör rätt i att festa loss nästa år!
  Mvh Anette

 • kan
  8 december, 2014 at 07:34

  Bra kommentar Anät!

 • Bu
  8 december, 2014 at 07:34

  Ärligt talat Anette – jag försöker inte vara elak här men du framstår inte som riktigt klok.

  Det är konstigt, men det kommer alltid någon sådan här typisk harmlös odd-ball hit regelbundet…sen försvinner de efter en tid…och så dyker det upp en ny.

 • Pärlan
  8 december, 2014 at 11:08

  Härligt!
  Kolla gärna in hur jag använder bland annat lchf för att bli av med psykisk ohälsa.
  http://www.nuskajagblifrisk.bloggo.nu

 • Smalis
  8 december, 2014 at 12:02

  Först tyckte jag att det var ett kul skämt men sedan blir jag lite beklämd. Är det ingen av de snygga tjejerna på Östermalm som är naturligt smal? Håller alla på och bantar och tänker på vikten hela tiden? Känns väldigt oglamouröst faktiskt.

 • Annetthe Stirraby
  8 december, 2014 at 19:26

  Ååå jag går bananas av alla skinny kompisar du har. Ååå jag vill också bli sådär jättefräsch och bara yngre. Kanske jag vinner pengar på en Trisslott så att jag med kan Festa loss.

 • Jag
  8 december, 2014 at 19:34