Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Kommer jag någonsin att komma ner till 56 kilo? Bryr jag mig ens längre? Jag känner mig nöjd med hur jag ser ut trodde nog aldrig att jag skulle säga en sån sak och väga 57 kilo. I min omgivning väger tjejer under 50 om de ska vara något att räkna med. På onsdag fyller Rambo ett år, då har jag kämpat med min vikt i ett år. Det har inte varit lätt den här gången. Och kroppen ser inte ut som den en gång gjorde. Magen pryds av skinn, tuttarna är inte pigga, det är nog bara det som stör mig. Magen kan jag träna hård, tuttarna kan jag lyfta. Ska jag lyfta dem? Någon som luft utan att stoppa in? Är det ett enkelt ingrepp eller inte? God morgon förresten.

You Might Also Like

 • Lilly
  7 december, 2014 at 09:46

  Du är en alldeles perfekt 2-barnsmamma!!!

  Köp några bra BH:ar, de kan lyfta snyggt och du behöver INTE lägga dig under kniven!
  VEM mer än din man ser dig utan kläder och gillar han inte det han ser så … kick him out! Det är ju han som ”hjälpt till” att ge dig/er de små gossarna.

  Du duger Katrin, trodde inte jag skulle behöva skriva/säga de orden till en kvinna som snart är 40 år – du är kanonsnygg!!!

  Magen kan du, som du skriver, träna och tajta till, blir så bra så!

 • Cissi
  7 december, 2014 at 10:04

  Men vad var det nu för råd du gav den unga tjejen i poden..?
  Lyckan sitter i brösten, man måste ha stora och fylliga tuttar..?
  Nä. Detsamma gäller dig. Du måste inte vara perfekt, väga minst, hela tiden svälta och fokusera på ditt yttre. Du är bra som du är. Kom igen nu.

 • jojja
  7 december, 2014 at 11:55

  Bli vegan och kör 80/10/10 style så lovar jag dig att du kommer se resultat – rekordsnabbt. Dessutom kommer hela din kropp tajtas till och få lyster i hyn och pigga ögon. Orkar snart inte höra på ditt klagande mer. När man inte ser resultat, oavsett vad det handlar om, så betyder det att man måste ändra på något som man gör! Fett och socker orsakar cancer och kan ta flera decennier att utveckla sig. Hoppas du hinner ändra dina vanor innan du kanske råkar ut för nåt sånt hemskt!

 • anonym
  7 december, 2014 at 12:01

  Du ser smashing ut. Inget behöver finslipas:)

 • Jag
  7 december, 2014 at 12:34

  Var nöjd…!!!!

 • kakan
  7 december, 2014 at 12:35

  Vad innebär 80/10/10?

 • Hanna
  7 december, 2014 at 13:02

  Talet på vågen är bara siffror. Kom igen nu. Du duger som du är!

 • Amanda
  7 december, 2014 at 13:12

  Japp jag har lyft (inte stoppat i något) efter två barn. Jag gick och tänkte på det många år. Anledningen till att det tog en så lång tid att bestämma var att jag hade hört att det gör sjukt ont efteråt. Tillslut gjorde jag det på AK och dem kan jag verkligen rekommendera. Fantastiskt bemötande av superproffs. Man ligger kvar efter några timmar och då känner man sig groggy såklart och man har inte ont. Sedan får man åka hem. Första dygnet är man ju lite groggy efter att man blivit sövd och sen är man öm och så men man äter ju smärtstillande så det var itne så farligt tycker jag. Det är lite pyssel med att man får tejpa snitten och att de ska läka fint. Allt gick bra och det blev såååå fina! Är så nöjd 🙂 Jag hade ganska hängig byst och de blev så fantastiska!. Ångrar att jag inte gjorde det tidigare. Smärtan var ingenting mot vad jag trodde. Men man ska göra det på en seriös klinik. Lycka till!

 • Amanda
  7 december, 2014 at 13:18

  Hej igen! Glömde säga att man får ett snitt under brösten. Ett snitt runt bröstvårtorna (som de gör gör små och fina) och ett snitt rakt ner från bröstvårtans mitt och ner. Mina ärr har nu blivit blekta och man tänkter inte på dem. Det är ju formen på bysten man är ute efter. Lycka till

 • Eva
  7 december, 2014 at 13:48

  Förstår fortfarande inte allt detta tjat om vikten, hur man går ner, hur man går upp, etc. Om gå ner: äta mindre. Om gå upp: äta mer. Kalorier in/kalorier ut. Också gärna förstås röra på sig. Vilket är bra vare sig man vill gå ner/upp ändå. Men i det stora hela så går man upp om man äter för mycket (oftast för stora portioner, eller tar om innan man suttit en stund o avvaktat mättnadskänslan). Detta gäller för de flesta – undantag för de väldigt få personer som har en sjukdom – och det finns inga genvägar. Jag vet att många retar sig på att få höra ”hur enkelt det är” men jag säger inte att det är enkelt – bara att det är så det fungerar. Sen ska man kanske acceptera att man inte kommer att vara 50 kg (eller vad man nu strävar efter) hela livet eftersom förbränningen sjunker ju äldre man blir (speciellt efter övergångsåldern…) och vem vill leva sitt liv efter 40 och bara fokusera på vikten och inte ta för sig av livets goda? Är ju inget kul liv och huvudsaken är väl att man känner sig pigg och glad och försöker hålla sig frisk?? Så, koppla av Katrin – du verkar ha fastnat med blicken på vågen.

 • Ölma
  7 december, 2014 at 16:47

  För dig som är ”rik som ett troll” är det väl inga problem!!

 • Emelie
  7 december, 2014 at 17:09

  men du, jag tänker att i och med att du löptränat ganska hårt ett tag nu, minns ju inte riktigt hur du tränade förra gången, men att du kanske byggt lite mer muskler nu som gör att du helt enkelt väger mer. kan det vara så?

 • M
  7 december, 2014 at 17:21

  Det finns 2 sätt att göra lyft, det ena är enkelt det ändra är som Amanda ovan gjorde och jag också. Det är bara lyft, de blir varken större eller mindre. Kan rekommendera men när du är färdig med barnfödande. Det är ju bäst att inte bryr sig, men om du nu gör det så kan jag säga att det inte finns något negativt förutom att det kostade typ 40.000kr och att man ska tejpa första veckor och att det var lite skrämmande när tuttar började byta färger, typ blå….sen gul…grön…efter operationer. Jag fick ett paket med smärtstillande och började gräla med läkare att jag visst behöver 10 paket, jag trodde att det kommer att göra fruktansvärt ont när bedövningsmedel går ur kroppen, men jag hade aldrig ont, tog inte en enda tablett efter op. Jag tog smärtstillande med mig när jag skulle på återbesök, gav det till läkare/kirurgen och bad om ursäkt. Pinsamt! Jag gjorde det i Sofia hemmet och är supernöjd.

 • M
  7 december, 2014 at 17:34

  Nu kom jag ihåg lite mer negativa saker, jag var livrädd att duscha efter op, torka tuttar och sånt, fast det gjorde inte ont, men själva rädsla är så obehagligt. Samma gäller när de skulle ta bort stygn (som är by the way blåfärgad plast tråd, ser hemsk ut i början), jag trodde att jag skulle dö och krävde total narkos (piiiinsaaamt!) men det var inget, bara obehag på grund av rädsla.

 • Anna
  7 december, 2014 at 20:04

  Haha…. Att som vuxen kvinna väga 50 kg känns som ett skämt. Jag hade en mindre bra period för 15 år sedan då jag tränade för mycket o åt för lite.. Gick ner till 53 kg, 173 lång. Det var inte så snyggt faktiskt, fick frågan om jag var sjuk flera ggr.
  Skit i siffran o känn efter om du mår bra istället. Det är väldig oattraktivt att gagga om viken hela tiden.
  Jag är Inte helt nöjd med min vikt just nu, måste till mer träning o mindre kolhydrater så löser det sig. Men inga 50 kg utan jag trivs superbra att väga 70 kg.

 • Em
  7 december, 2014 at 22:04

  Vad intressant. I mina kretsar ska man vara människa om man ska vara någon att räkna med.

 • ellen
  8 december, 2014 at 01:47

  Räknas man inte med om man väger över, va? :-O

 • Emma
  8 december, 2014 at 09:04

  Jag förstår att vi lever väldigt olika liv. Men i bland drömmer jag mardrömmar om dig. Att du står över mig och talar om att jag ingenting är värd pga min vikt. Är det verkligen så du ser på människor? Jag är alltid go och glad, lojal till tusen och en riktigt bra vän. Jag älskar min familj och jag är omtyckt på jobbet. Gift och har 2 barn som är mitt allt.min man med givetvis

 • Emma
  8 december, 2014 at 09:06

  Hela kommentaren kom inte med

 • Katarina
  8 december, 2014 at 10:09

  Lyft dem om det stör dig. Läker ihop snabbt som attan om du följer kirurgens instruktioner noga efteråt. Jag gjorde en bröstförminskning vilket är ungefär samma sak som ett lyft och jag sprang som vanligt tre veckor efter operation.

 • Hanna
  8 december, 2014 at 11:12

  Jag har lyft! Det var ett enkelt ingrepp, man tar ju bara bort skinn, och det blev jättebra.

  Bröstförminskning är ett större ingrepp, då går man ju in i vävnaden.

 • Hanna
  8 december, 2014 at 11:13

  Förresten, jag väger 65 kg, men är 183 cm lång. Räknas jag eller? 😉

 • Ewa
  8 december, 2014 at 11:17

  När du är nere på 34 kan du snacka.

 • Hyrestanten
  8 december, 2014 at 16:48

  Så tragiskt!
  I mina kretsar är det vad man har innanför pannbenet som räknas.

 • Juni
  8 december, 2014 at 16:59

  Jag väger 64 kg och nej det är inte bara muskler ben jag lyfter 20 kg mer än min vikt i sumomarklyft, springer milen på 50 min, lyfter 50 kg i frontböj och är rörligare än de flesta. Är 34 och aldrig vart mer nöjd med min kropp.

 • Emina
  9 december, 2014 at 10:21

  Hej!
  Ang. bröstlyft.
  Jag gjorde en bröstreduktion för två månader sedan och då lyfte jag också samtidigt.
  Säger bara, GÖR DET. Du kommer bli så happy! Även om alla tjatar om att ”du är fin som du är” alltså man lever ju med sina bröst varje dag.

  Känner mest att jag aldrig brytt mig om pattar inför män utan för min egen skull.
  GÖR DET. DET ÄR ASNICE.