Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag håller på att prova nya ekologiska hudvårdsprodukter. I början var jag väldigt misstänksam kan jag säga. Jag mejlade @hudspecialisten och klagade och gnällde över att jag plötsligt ska ta bort mitt smink med ett smör??, spraya med nåt tramsigt rosenvatten, smörja med olja, serum och sen kräm på det. Nu är jag helt fast. Min hud är om möjligt ännu mer perfekt och jag kör nu helt ekologiskt där också! Nu får ni 15%rabatt på allt som är på ordinarie pris hos skincity.se ta tillfället och köp de mest uppskattade och personliga klapparna nu! Rabattkoden är KATRIN15 #skincityse #julklappstips

You Might Also Like

 • Anette Starby
  5 december, 2014 at 14:47

  Jag älskar ekologiska produkter & dessa har jag aldrig provat. Det tar ju som sagt tid att hitta rätt produkter för sin hy & man måste prova sig fram men när mitt är slut så kanske jag ska prova dessa du tipsar om.
  Ha en trevlig Fredag!
  Mvh Anette Starby

 • Anetthan Stirraby
  5 december, 2014 at 16:43

  Ja Oooh va härligt Katrin, så bra på en tråkig Fredag, att kunna shoppa loss Produkter, måste prova för du brukar Leda mig Rätt i livet och jag beundrar dig så, jag kunde skriva Mycket Mer om hur jag beundrar dig och din affärstalang men nu måste jag koka snabbmackaroner och steka billiga korven men ikväll DÅ!!! Ska jag shoppa loss framför datorn. När ungarna har blivit hämtade av mitt ex.

 • @ Anetthan Stirraby
  5 december, 2014 at 17:08

  Du glömde MVH, men annars var det exakt samma…:o)

 • en klick smör
  5 december, 2014 at 18:32

  Ska du inte testa med bara olja. Det funkar minst lika bra! http://www.enklicksmor.se/2014/11/whats-secret/

 • fido
  5 december, 2014 at 19:44

  Skincitys rabattkoder ser man ju överallt. Seriöst?

 • Susanne
  8 december, 2014 at 08:53

  ekologisk kallpresssad kokosolja är det enda man behöver!! Strunta i att köpa produkter som ni inte bara betalar för själva innehållet utan även deras namn, logga, och förvaringsburkar/flaskor.