Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag smög upp för att hämta en halstablett. Det ligger folk överallt och sover. Snörvlar, snarkar och andas med ljud. Jag bodde ensam i den här lägenheten för bara fem år sen. Nu är vi fem som låter. Det är så otroligt och jag är så lycklig över det. Jag är nöjd med mitt liv. Man måste tänka på sånt oftare. Kolla in minstingen. Så jävla nöjd. Alltid så jävla nöjd. Alla i vår familj är i och för sig nöjda och tacksamma över det som serveras det är bara jag som muttrar ibland. Den buttra morsan som muttrar. Jag borde vara tacksam som har alla de här fantastiska människorna att laga mat till, städa för, rodda med och ta hand om. Vad är det för fel på mig egentligen? Jag får skärpa mig och omfamna lyckan i mitt liv. Min familj. #family #love

You Might Also Like

 • Bengtsson
  5 december, 2014 at 04:22

  Onkel Fester….jisses.

 • Cattis
  5 december, 2014 at 07:53

  Bra tänkt – håller verkligen med dig. Det är en fantastisk förmån att få ha sin familj omkring sig och att få känna sig trygg och älskad. Dina pojkar är ursöta!

 • amanda
  5 december, 2014 at 08:12

  Du får väl köpa dig lite lycka, nu när du är rik som ett troll! Men tyvärr är det nog inte så lätt!!

 • Oliver
  5 december, 2014 at 08:15

  Vilket udda utseende!

 • Caroline
  5 december, 2014 at 09:14

  Man ska verkligen vara nöjd med det man har, bra att du är det! Jag har dragit ner på ”grejer” och prioriterar fritid/ledig tid, bor delvis på CAPRI där jag bara njuuuuuuter; http://mittlivpacapri.blogspot.se

 • laura
  5 december, 2014 at 11:38

  Caroline- du verkar inte njuta speciellt mycket på Capri med tanke på att du ständigt måste bedyra just detta på den här bloggen…

  Och visst Katrin är jätteduktig men hon har ju faktiskt lite (minst sagt) hjälp med hushållsnära tjänster… och det är det inte alla yrkesarbetande mödrar som har råd med tyvärr–

 • Jag
  5 december, 2014 at 13:26

  Barnen är underbart härliga tycker jag…. Katrin o bingo är smarta o goa människor tycker jag…… Dom lyckas med det dom gör verkar det som, sen är det väl som hos alla andra.. Bråk o tjat pms o det dom livet är…

 • Jag
  5 december, 2014 at 14:12

  Förr sa jag att… Fan ta hand om fin skiit själv, ha ögon som städar, passar barn, handlar mat…Aldrig…
  Jorå idag skulle jag tänka mig det, tänk om då barnen var små få någon som hjälpte till då o då… Förhållandet kanske ha hållit hela vägen, inte behövt bråka om vem som skall ha städa , rätt strumpa i rätt låda… O maten skulle kommit hem…. Inga barn som slängt sig på golvet vid 17.00 på em… Ger arbetstillfällen och jag tycker dom som gör det är skitduktiga…… Jag jobbar inomvården själv… Jag vet…
  Jag säger ja på det…….

 • Jag
  5 december, 2014 at 14:13

  Någon som städar ska det stå…. Inte ögon……

 • ada
  5 december, 2014 at 17:36

  Ögon som städar…hahahaaa jag dööör

 • Jag
  5 december, 2014 at 19:36

  Vackert juh!!! Ögon som städar…!!