Okategoriserade

Bara att befinna sig

Bara att befinna sig på ett hotellrum gör att man kopplar av och jag kom just på varför. För det finns ju INGET att göra här. Ingen tvättkorg som skulle kunna tvättas, inga prylar att plocka undan, inget kök att städa, ingen disk!! Juhuuuu! Jag ligger i en säng i ett rum, jag har teven på, jag har tidningar och min dator, livet kunde inte bli bättre. Jag vet inte om jag har nämnt varför vi är här? Nova fyllde 10 år och önskade sig inte ett kalas utan att hon skulle få sova på hotell med sina bästa tjejkompisar. Så Bingo har fixat med en limo som har åkt runt och hämtat upp tjejerna och snart anländer de hit. De ska ha pyjamasparty i en svit och jag och Bingo ska såklart övervaka det hela. Bingo ska övervaka. Jag ska mest hänga i Spa:t och göra behandlingar. Om en timme ska jag äntligen göra mina naglar. Jag har inte gjort dem på många månader men nu är det dags. Sen är det middag och tjejerna får ha spa på rummet. Ringo är på kalas hos Laura och sen ska han sova över där. Så fort som vi kom hem till syrran kastade Ringo av sig kläderna och krävde att få ha klänning och ballerinaskor som Laura. Han ser ut som en liten minitransa faktiskt. Inget fel med det. ”Tror du att han är gay?”, frågade Fred. ”Jag vet inte”, svarade jag. Han insisterar ju på att alltid ha målade naglar också. Och hårspännen. Jag vet inte jag bryr mig inte.
Katrins Snapshots

#clarion #instacollage

You Might Also Like

 • Lisa
  20 april, 2013 at 16:23

  Roligt upplägg med Nova. Och härlig inställning till Ringo. Ha en skön helg själv! Kram

 • Henrik
  20 april, 2013 at 16:31

  Ringo är farsan som vet hur kan tar hand om sin dotter!

  Såg detta…

  http://www.ringosbistro.se/

 • Henrik
  20 april, 2013 at 16:31

  BINGO heter han ju…

 • Jossan
  20 april, 2013 at 19:35

  Amen fasen vilken läcker tillställning! Jag hade älskat upplägget om jag vore det där tjejgänget!

  Och klart att grabbhalvan ska få klä upp sig han också!

 • Marianne
  20 april, 2013 at 21:19

  Min son älskade allt detta också. Var t o m Barbie på en maskerad i skolan. Han är väldigt mycket man idag även om jag inte heller brydde mig i tanken.

 • maria
  20 april, 2013 at 23:33

  Ni verkar vara toppenföräldrar,
  som ställer upp för barnen.

 • Fjodor
  21 april, 2013 at 01:00

  Jag brukar också ”ligga i en säng i ett rum”. Kan inte vänta på den där boken som ska slå internationellt enligt Benny the medium och Zytomierska.

 • Angela
  21 april, 2013 at 01:39

  Lite tanklöst att lägga upp det på en bild känner jag. Om du bara visste hur mycket man skäms över saker när man är tonåring och det kan bli något som är väldigt pinsamt när han blir 12-13 år och bilderna fortfarande ligger kvar på internet. Jättegulligt nu men inte sen. Jag har själv stor integritet och skulle bli fruktansvärt besviken om mina föräldrar lagt ut foton till allmänheten som jag kanske skulle skämmas över som känslig tonåring.

 • Linda
  21 april, 2013 at 07:32

  Haha,Ringo.. störtskön kille ju;-)

 • Sandra
  21 april, 2013 at 08:48

  Fjodor …. Är inte intresserad av var du sover… Inte ett dugg faktiskt. 😉 😉

 • Sara
  21 april, 2013 at 09:41

  Men nu fungerar ju inte alla som dig utan det finns många med självdistans som inte tar livet på så jäkla stort allvar hela tiden och kan skratta åt saker och ting. Sedan är Ringo väl cirkus typ 2-3 år, sitter man och skäms över saker som hände när man var 2-3 år kanske man bör blicka framåt lite, oavsett om man är en känslig tonåring eller ej.

  Fast nu utgår vi ju utifrån att det vore fel/skämmigt att pojken har klänning, vilket får stå för dig. Jag förstår personligen inte ditt resonemang. Slappna av en sekund eller två.

 • Maria
  21 april, 2013 at 15:46

  Kul bild på Ringo! :0) Det är nog helt normalt att i den åldern vilja ha klänning, leka med dockor osv. Det går nog över ;0)
  Men jag kan tänka mig att särskilt pappor kan bli ”stressade”. Minns min systerson som mycket hellre ville plocka blommor än spela fotboll, det gillade inte hans pappa.

  Ringo verkar ha lärt sig hur man poserar, kanske pappa Bingo har lärt honom? ;0)

 • Angela
  21 april, 2013 at 18:11

  Nu är det så att det handlar inte om mig eller hur jag fungerar nu. Är nämligen 40+. :D. Det handlar om att jag har tonåringar hemma och vet hur otroligt många tonåringar tycker att saker är väldigt pinsamt under en period oavsett självkänsla. Det handlar inte heller om att jag skulle behöva slappna av Sara. Det handlar om att jag har erfarenhet av vissa saker och ingen vet hur pojken känner, tycker eller tänker om 10 år och det kan faktiskt bli en jobbig grej för honom. Varför ta såna risker med sina egna barn. Anser att man ska skydda barnen och tänka framåt. Bilder man lägger ut på internet och saker man skriver finns där för evigt. Man ska faktiskt tänka sig för lite. Ingen vet som sagt hur han känner som tonåring och han kanske blir en känslig kille som tycker det är hemskt jobbigt att det ligger ”skämmiga” bilder på honom på nätet.

 • Erika
  22 april, 2013 at 20:48

  Är jättevanligt att killar har en sån period när de är i Ringos ålder. Min brorsa sprang runt i kjol och klackar på dagis, min kusin likaså. 🙂