Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Familjen Tegner slutar inte att leverera. Tredje året i rad blir deras glögg utnämnd till årets godaste. Lova mig att ni köper den och inte Blossa eller annat oekologiskt trams? Ni kommer inte att ångra er för den här glöggen är ta mej fan god alltså. #tegnerochson #glögg #ekologisk #bästitest

You Might Also Like

 • ragnvi
  1 december, 2014 at 11:53

  Reklam igen, nu för dina polares vara.
  Så tröttsamt.
  Folk kan tänka och välja själva.
  Själv köper jag aldrig dessa bloggreklamsvaror.

 • Ewa
  1 december, 2014 at 12:15

  Visst är glögg gott, ekologisk eller inte. Men man kan inte dricka det om man är vikt och LCHF rabiat, för mycket socker

 • Angela
  1 december, 2014 at 15:59

  Ja, det kan jag lova – bara ekologiskt är gott nog. Men… Jag vill egentligen ha glögg med max 3 % och inte starkvin.

 • SNOWBALL
  2 december, 2014 at 07:14

  jag lovar