Okategoriserade

Snart börjar smörjet!

Jag älskar att smörja in mig med solskydd för jag hatar när min kropp påverkas av solen så jag längtar efter att börja smörja mig och det känns så himla nära nu! Jag längtar däremot inte att behöva smörja Ringo med solskydd för han har smörjfobi och bryter ihop varje gång som det ska smörjas. Tur att Proderm i alla fall är en mousse så blir det hela lite roligare och enklare. Nu ska jag beställa hem Proderms nya barnformula ögona böj. Jag har också känslig hud nämligen…Jag passar på att fråga deras hudläkare om det här med hudcancer också. Det är kostnadsfritt att ställa frågor till deras läkare, bra va!
Katrins Snapshots

Man kan ställa frågor gratis till hudläkare på #proderm

You Might Also Like

 • Linda
  19 april, 2013 at 13:48

  Det är synd att tidningarna inte går ut med informationen som läckt ut nu om LCHF dieten. Det har kommit in jätte många patienter till flera olika sjukhus pga att dom mår dåligt. Alla dessa åt efter LCHF dieten. Den är farlig och man tar bort allt som kroppen verkligen behöver. Konstigt att man idag inte behöver mjölk. När alla bönder har druckit. Alla tider och det finns nog inget folk som mått så bra som dom. Samma med kött… Ät lagom mängd av all mat och börja träna.. Ta bort allt vitt socker med sen så kan du leva och må bra resten av ditt liv.

 • Martin
  19 april, 2013 at 13:54

  Jag hatar lchf!!!!det känns så ofräscht! Jag håller mig till medelhavskosten o mår prima 🙂

 • Eline
  19 april, 2013 at 14:10

  Buuuuuullshit!

 • Eline
  19 april, 2013 at 14:10

  Jag tycker att du verkar ofräsch :)))

 • Maja
  19 april, 2013 at 14:21

  Äter inte efter ngn speciell diet å vill varken hissa eller dissa med just medelshavsmat känns faktiskt fräscht, och gott 🙂

 • Elin
  19 april, 2013 at 14:23

  Ta det lugnt med smörjandet. Det är väll bättre för kroppen att inte vara i solen!har hört att det inte är så hälsosamt att smörja in eftersom kroppen absorberar allt det som finns i krämerna…

 • Maja
  19 april, 2013 at 14:24

  @Linda jag vill inte uttala mig om LCHF:s vara eller ickevara men just mjölk är ett dåligt exempel. Vi är i enorm minoritet i världen att dricka mjölk, de flesta människor tål inte att dricka mjölk. Jag gillar mjölk å dricker det gärna men det är ingen bra ”måttstock” tycker jag.

 • Peter
  19 april, 2013 at 14:28

  Fast det är svårt i detta mörka land efter en eeeevighetslång vinter att inte vara i solen… Iaf för mig, så underbart skönt. Sen är ju solens strålar superviktiga för oss också (bla för D-vitaminen mm) men såklart i lagom mängd. Finns säkert skit i krämerna men OM man vill vistas i solen så är nog krämer att föredra ändå..

 • Linda
  19 april, 2013 at 16:13

  Inte bullshit då jag känner flera dom jobbar just på sjukhus. Båda läkarna skulle kontakta tidningarna nu så det kommer ut.. En varning

 • Linda
  19 april, 2013 at 16:34

  Vet du varför man helt plötsligt inte tål det är för mkt stress och press som gör det. Oftast har dom IBS inte så långa som är allergiska. Och är man allergiska så föds man oftast med det. Mjölk är nyttig utan mjölk ”kalk” då kalkar våra skelett ur. Och förr åt man inte tabletter för alla vitaminer och det är den generationen som lever längst…

 • Linda
  19 april, 2013 at 16:36

  Och du korkad för att du går på allt som Katrin skriver ut

 • Romladolcevita
  19 april, 2013 at 16:37

  Bor i Italien och solen är väldigt stark här. Har själv känslig hud och använder Bio Nike produkter, utan nickel, parfym och parabener.

 • Mari
  19 april, 2013 at 16:54

  Jag är hudläkare o svarar gärna på frågor 🙂
  Maila bara så svarar jag utan inlindat ludd!

 • Malin
  19 april, 2013 at 18:19

  När man är en bebis har man enzymer som bryter ner laktoset så de ska kunna ammas av sin mamma, men många vuxna förlorar det enzymet. Har inget med stress eller press att göra..

 • Karin
  19 april, 2013 at 20:41

  Träffade en familj på Gran Canaria som hade moussen till sina barn. Katastrof! Kladdig och smälter inte in bra. Köp spray istället!

 • E
  19 april, 2013 at 23:08

  Varför skulle vi behöva dricka en annan djurarts bröstmjölk för att må bra? Vi dricker väldigt mycket mjölk i Sverige jämfört mot andra länder och vi har en hel del benskörhet.

 • Lotta
  20 april, 2013 at 01:21

  Tror du att K hittat på LCHF?

 • Linda
  20 april, 2013 at 06:25

  Det är väl bara fråg läkarna och dom säger klart och tydligt att vi behöver det. Jag vet att det här med stress att göra eftersom jag själv har IBS läs om det så kanske du håller käften nästa gång

 • Victoria
  20 april, 2013 at 08:00

  Jag är diabetiker. Jag har ätit enl. Atkins-metoden (i princip som lchf) i 9år nu. Började två år efter att jag fick min diabetes när jag var 19. Jag har minskat min insulindos med mer än 3/4, alla prover är bra inkl kolesterolet, jag tränar och tävlar medeldistanslöpning på rätt hög nivå. Jag har aldrig mått bättre och det säger min läkare också. Att personerna du pratar om ovan sökt sjukhus kan ju bero på mycket annat än deras vad dom äter.

 • Victoria
  20 april, 2013 at 08:01

  … än vad dom äter ska det stå.

 • Malin
  20 april, 2013 at 11:06

  Fast laktosintolerans har inget med stress att göra. IBS må ha det, men inte din förmåga att kunna bryta ner mjölksocker.

 • Linn
  20 april, 2013 at 21:24

  Detta inlägg känns väldigt köpt om du frågar mig, från ingenstans börjar du jiddra om solkräm och göra reklam för ett märke, både genom att lovorda krämen och genom att berätta att man kan ställa gratis frågor till en hudläkare (som om det vore så fantastiskt?). Inte för att du stod så högt i kurs sen innan Katrin, men nu sjönk du i mina ögon.

 • Månen
  20 april, 2013 at 23:14

  Av vilken orsak sjönk hon i dina ögon?

 • Caroline
  21 april, 2013 at 02:18

  Luktar reklam 😉 Får man gratis solskydd resten av sommaren om man tar upp Proderm?

 • Ann.B
  22 april, 2013 at 09:06

  Vilken en solkräm rekommenderar du ?

 • Jessica
  23 april, 2013 at 03:10

  Sök på Alma of Sweden. Jättebra sida som säljer naturliga produkter som är hudvänliga. Finns solskydd som passar små barn.