Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså ursäkta min frånvaro men jag har varit upptagen med att ta emot gratulations-sms. Jag har aldrig varit med om nåt liknande det är som att jag tagit SM eller slagit världsrekord det tar liksom aldrig slut. Vänner, bekanta, kunder, kollegor. Mycket impade killkompisar det är kul. Killar skriver sms på ett coolare sätt märker jag nu. En kille skriver "Respekt" eller "Mäktigt". En tjej skriver "Du e såååå duktig️️️", typ. Killarnas sms tar lite mer på mig. Jag har liksom aldrig tidigare gjort något som killar har blivit så här imponerade av. Killarna tycker liksom inte att jag gjort något bra för att jag är tjej utan bara för att det är bra över lag. Coolt. Jag kommer nog att rida länge på den här vågen. Bilden har inget med texten att göra det är bara en fin bild på barnen som jag tog i helgen. Fina Nova. #klarademilenpåunder50

You Might Also Like

 • sarah
  24 november, 2014 at 23:36

  Gud vad söta de är.

  Älskar din blogg du har så intressanta inlägg

  Vill bara tipsa dina läsare om hudvårdsmärket mene moy och jan marini finns billigt på tradera.com. Kostar cirka 50% billigare än på salong.

  Köper mina produkter där och är supernöjd med mi hy efter 3 år kämpande i hudvårds djungeln.

  Lycka till med allt

 • Tina
  25 november, 2014 at 03:41

  Ja visst är det väl märkligt??!!

 • bolle
  25 november, 2014 at 03:53

  TACKA gärna alla…………

 • lollo
  25 november, 2014 at 05:23

  Måntro ja!!!

 • Anette Starby
  25 november, 2014 at 07:00

  Du har verkligen kämpat hårt för det här & det är så roligt att du klarade det! Det visste jag att du skulle göra för man märkte i dina inägg hur du brann för det här. Roligt att så många uppskattade det & du är en värdig vinnare!
  Mvh Anette Starby

 • DeMarkey
  25 november, 2014 at 08:38

  GRYMT!
  /från en tjej

 • K
  25 november, 2014 at 08:46

  Fin bild!

 • klara
  25 november, 2014 at 09:02

  Annete Starby och DMarkey dina största FANS!! KUL!!

 • Jo
  25 november, 2014 at 17:31

  Kul att det gick bra, MEN det är lite smått ocharmigt att höja sig själv till skyarna i inlägg efter inlägg. Du har inte skapat världsfred direkt 😉