LCHF Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Okej jag byter ut knäcket mot mjukt bröd, ett jävla tjat om att skippa fibrer. Tur att vår @lchfklubben mjuka brödmix är minst lika god! Så nu har jag ätit två äggmackor och jag orkar inte mer snälla?! Sen äter jag chiapudding och sen kyckling till middag med pumpa eller blomkål? Dricker lite rödbetsjuice och något annat? Tänker mig hotell inatt. Ska kolla upp detta idag. Jo! Vad köper jag för energi-grej att stoppa i käften när jag börjar bli trött? Gelé? Var?! Går ner på stan om en timme. Kan absolut tänka mig att ta en sväng förbi plattan. Eller närförort. #lchfklubben #milenpåunder50 #superlenny

You Might Also Like

 • Chocochock "50 nyanser av choklad"
  21 november, 2014 at 09:42

  Jag tror nog du kan skippa gelen.
  Det är ju ”bara” en mil, varför så hysterisk 🙂

 • K
  21 november, 2014 at 09:43

  Men….varför ska du stoppa i dig gelé? Trodde du åt LCHF. Kan Björn Ferry åka långlopp på LCHF-kost så klarar du säkert av ett lopp på en mil.

 • Ida
  21 november, 2014 at 09:48

  Stoppa inte i dig gelen, dels för att den inte kommer behövas under en mil samt för att din mage kan balla ur om du inte är van vid att äta det under träning. Se bara till att äta som vanligt, det är vid sträckor längre än en mil eller längre än 90 minuter, extra kolhydrater och sportdryck kan ge effekt. (med sportdryck menas en vätska med snabba kolhydrater, salt och vatten)

 • bettan
  21 november, 2014 at 09:58

  Asså! HerreGud……

 • Susan
  21 november, 2014 at 10:02

  Hotell??

 • Johanna
  21 november, 2014 at 10:14

  Om jag hade varit dig hade jag även skippat blomkålen. och du behöver inte stoppa i dig någon gele, då kommer din mage flippa ur och du kommer inte alls kunna springa, gele är mer till om man springer marathon eller gör någon form av längre tävlingar/träningar. Det bästa är egentligen att äta pasta med kyckling och dricka mycket vatten idag och inte träna eller ta ut dig.

 • Oliver
  21 november, 2014 at 10:16

  Vad dåligt förberedd du verkar!! Det märks att du är en bortskämd Östermalmstant!!

 • Lisa
  21 november, 2014 at 10:19

  Exakt, träna inte idag utan spara kraft till morgondagen. Håller med andra här om att det bara är en mil. När det väl gäller imorgon kommer det gå svinbra -utan gele eller annan skit! Det gäller ETT lopp. Därför kan du ge allt just då och tänka att ”bara x kvar sedan är det klart” om det känns tungt under. Jag tror att du klarar under 50 min imorn lätt! Fokusera!

 • Davve
  21 november, 2014 at 10:46

  Oliver, skärp dig! Haha

 • Maria
  21 november, 2014 at 10:54

  Jag säger samma sak som de andra, skippe gelen om du inte redan är van vid den. Under min första halvmara satta jag i mig något energiskit (brukar bara dricka lite saft under långträningar annars) o helskotta också. Efter 17km hulkade jag bakom en mack och då blev ju såklart ingen kanontid. Nä fy fan. När jag springer håller jag mig till typ snickers och cola (inte speciellt lchf) men det är bara på maror och halvmaror – för milen behöver du inget alls. Du kan kanske dricka celsius – den är väl lite energi-ig och du är ju van vid den.

 • Annika
  21 november, 2014 at 12:25

  Snälla rara, driver du med oss eller dig själv? Du behöver inte äta nåt under loppet. Du behöver knappt fylla på med vätska. Jisses Amalia..är det nerverna som spökar?

 • M
  21 november, 2014 at 12:38

  Såg just under en tidigare kommentar att Davve FORTFARANDE sitter och försöker håna folk för att de skulle ha blivit utsatta för sexuella övergrepp när de var små.

  Alltså, du känner uppenbarligen tillfredsställelse över tanken att du lyckas såra människor genom detta, men inser du på något plan hur psykiskt sjuk du verkligen är. Förstår du hur människor som drabbats av incest lider och har lidit av detta? Eller det är det du alltså går igång på på något vis? Blir du kåt av tanken på vuxna människor som våldtar små barn?

  Jag tycker vi borde skriva till Robert Aschberg och be honom fiska fram vidriga lilla ful-Davve och tvinga honom förklara i TV varför han är så besatt av vuxna människor som tvingar små barn till samlag.

  De saker den här äckliga människan sitter och säger är inte ok på något plan. Det är inte ok varken ironiskt eller sarkastiskt. Jag tycker inte att man ska få säga sådana saker ostraffat.

  Ponera att Davve själv har barn. Är det inte rätt sannolikt att dessa barnen i så fall utsätts för just de övergreppen Davve sitter och myser över? Tänk er att er pappa sitter och runkar över incestvåldtäkter på nätet på sin fritid? Borde inte en sådan människa omhändertas? Vi måste ju för helvete GÖRA någonting!! Det absolut minsta är att socialen kopplas in och undersöker om Davve har några barn i sin omgivning och att föräldrarna till dessa i så fall uppmärksammas. De har rätt att veta! Har sedan något av barnen något udda att berätta om Davve måste han sättas under bevakning. Omedelbart!

 • Mona
  21 november, 2014 at 13:00

  Hon driver ju med er bara för att få många kommentarer = pengar! Och då är det bästa knepet att fråga sina läsare vad de tycker!

 • zelda
  21 november, 2014 at 13:04

  Kommer du att ge intervjuer efter målgång??

 • Lot
  21 november, 2014 at 13:36

  Det är inte maran du ska springa, det är en mil! Du kan springa en mil på ett blåbär i magen 🙂

 • Åsa
  21 november, 2014 at 14:13

  När jag tränar en timmes Body Attack, vilket är ett stenhårt intervallpass, så dricker jag knappt vatten. Är man i ketos behövs inget tillfört bränsle, det bär vi med oss runt magen. Bränsletillförsel under en timmes ansträngning är för kolhydratätare eftersom deras kropp inte vant sig vid att bränna fettet på kroppen utan behöver få energin utifrån.

 • Tönt
  21 november, 2014 at 14:21

  Hahaha människa!!! Du ska springa EN mil???? Slappna AV

 • M
  21 november, 2014 at 14:29

  Vad är det för gelé alla pratar om?

 • Karin
  21 november, 2014 at 14:39

  Springer en mil varje morgon! tar lite kaffe med mjölk innan sen kör!!
  Tror inte du klarar milen på 50 min. Om inte banan är helt och hållet utan backar, då menar jag uppför 🙂
  Lycka till !

 • Lu
  21 november, 2014 at 14:54

  Karin:Tunnelloppet springs i en tunnel, som framgår av namnet.Springs på asfalt och är ganska platt!!

 • Marie
  21 november, 2014 at 19:44

  En mil (om du inte ”springer” den på över två timmar) klarar du lugnt på den energi du har i kroppen. Har du aldrig provat gel eller sportdryck tidigare ska du inte göra det på tävling första gången heller. Stor risk för magknip eller skitknip och då blir det svårt att fortsätta springa.

 • Kicki
  21 november, 2014 at 21:16

  Va inte så hispig! Sprang 1 mil på 50:12 i morse ( ingen supertid, jag vet) hade före ätit 1 finncrisp och 1/2 klopp kaffe! Det är en mil Katrin inte ett maraton…

 • Davve
  22 november, 2014 at 02:06

  M, haha älskar att jag provocerar dig lilla trollet att skriva en hel roman i ämnet Davve 😀

  Svara på frågan!

 • Davve
  22 november, 2014 at 02:13

  M, snälla håll dig till ett screen name. Kul dock att jag kan provocera dig till att skriva en hel roman i ämnet Davve.

  Du måste vara den första människan jag har träffat som verkligen inte har ett liv 😀

 • Davve
  22 november, 2014 at 02:22

  Svara kära stalker!! Vill ju provocera dig hela helgen!