Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag tycker att diskussionen kring eko och svenska råvaror är väldigt intressant så fortsätt gärna. Själv äter jag knappt kött längre och ju mer glossy magazines jag läser ju mer inser jag att det inte finns en känd person som äter kött mer. Läser om JL i Elle nu. Glutenfri vegetarisk kost. Kan jag skicka mina produkter till henne tror ni? Hon skulle ju älska mitt @lchfklubben knäcke och brödmix tänker jag. Glutenfri vegetarisk kost… med fisk tänker jag. Fast en blodig biff är ju grymt gott om man ska vara ärlig. Bara kossan fått käka gräs och sluppit få hormoner injicerat så! Mmmm jag skulle vilja veta hur man äter perfekt. Jag vill äta perfekt. Fast mitt PH är numera väldigt bra. Tack vare gröna smoothies och chiafrön såklart. #lchf #lchfklubben

You Might Also Like

 • lisa
  17 november, 2014 at 10:09

  Vad trött du ser ut!!

 • Millan
  17 november, 2014 at 10:18

  Vi levde på kött under stenåldern. Och då var vi även som piggast och friskast. Vägen till bra mat är nog så ren mat som möjligt. Ta jägarexamen eller köpare riktigt från slaktare. Kött som är så gott 🙂

 • viola
  17 november, 2014 at 10:28

  Du ser ledsen ut din stackare!

 • annaps
  17 november, 2014 at 10:51

  Älgkött. Ekologiskt så det bara ryker om det och inte några injektioner av något

 • Anette Starby
  17 november, 2014 at 10:54

  Jag lever med en riktig köttätare så vegetariskt blir aldrig tillåtet hemma. Men när karln inte är hemma så passar jag alltid på att laga något utan kött för jag älskar sådan mat.
  Mvh Anette Starby

 • DeMarkey
  17 november, 2014 at 10:55

  Så härlig bild, man ser att det är varmt och härligt, till skillnad från vår fina regnmåndag. 😀

  Ha det bäst.

 • Rebecka
  17 november, 2014 at 10:59

  Hej katrin!

  Jo jag undrar om man som vegetarian kan äta lchf?
  Jag äter ägg och mjölkprodukter.
  Har du tips och recept?

 • Gunilla
  17 november, 2014 at 11:17

  Om du inte äter kött äter du inte LCHF. Inte bra reklam för ditt företag.

 • Lillan
  17 november, 2014 at 12:35

  Så nu måste du göra som kändisarna. Inte äta kött. Hahaha

 • Davve
  17 november, 2014 at 12:40

  Ni ser ut att ha det fint !

 • Jag
  17 november, 2014 at 13:32

  Jag tror inte på detta att ” jag äter aldrig kött”!!!!…. Har ju blivit så jäkla inne att äta ”perfekt” .. Vad är perfekt?.. Nya rön kommer hela tiden…. O då har man ätit maten, grönsakerna, ägg, mjölk i många år… Jag tror på att vara förnuftig, lagom äta rätt tänk, motion på schemat… O vad vet vi om ekologiskt… ?? Tänk på vad vi litar på många som hanterar vår mat… Lagom av allt, så ren o fräsch mat som möjligt, men att njuta av maten är också viktigt… 5,2, lchf , o andra sätt att äta… Tror inte ett skit på det i längden……
  Sunt tänk kommer man långt med, i alla avseenden tror jag… I det mesta i livet…

 • Mia
  17 november, 2014 at 13:57

  Nej men har du två midjor?
  Dallret syns väl o du tränar som en dåre
  Japp ålder går det inte att bekämpa
  Kram

 • Kram!
  17 november, 2014 at 16:46

  Ha ha…du får nog en kram tillbaka Mia. Vilken fitta du verkar vara 🙂

 • Kram!
  17 november, 2014 at 16:48

  Jag hoppas Mia får en riktigt dålig dag med en massa otrevliga bemötanden från människor hon stöter på. Någon som håller med? 🙂

 • Paola
  17 november, 2014 at 17:38

  Ditt ph är alltid bra, annars hamnar man på intensiven.

 • elli
  18 november, 2014 at 02:19

  Hur är det där i Dubai, går det att hitta glutenfrimat lätt?(Har en dotter som är glutenintollerant, men även jag äter glutenfritt men inte av den anledningen.)

 • Angela
  18 november, 2014 at 23:30

  Kroppen mår nog allra bäst i längden av en vegetabiliebaserad kost med så lite kött men också mejeriprodukter som möjligt och gärna mycket råkost. Det har jag trott på länge nu och är som vegetarian glad över alla nya studier och Läkare för framtiden som stödjer min magkänsla. Det här är fakta som många flyr som pesten just nu, samma typ av människor som dömer ut ett ekologiskt leverne – men låt dem blunda för huvudsaken är ju att man är nöjd med sin egen livsstil. Även om många borde förstå att deras val mellan konventionellt odlat kaffe eller ekologiskt kaffe gör en enormt stor skillnad på de som faktiskt arbetar på fälten – där i parakvatet. Men där blundar ju de allra flesta som vanligt… 😉

 • Katarina
  19 november, 2014 at 12:36

  De veganer som jag känner ser så jäkla fräscha ut, ibland känner jag att de är något på spåren. Mian Lodalen t ex, hur gammal är hon, 50? Hon har varit vegan hela sitt vuxna liv och ser fantastisk ut.