Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Åh guuud vad jag längtar efter det här. Livet var så smidigt minns jag!

You Might Also Like

 • J
  18 april, 2013 at 17:43

  Haha nä fy och sen förlossningen också. Men resultatet blir ju bra när man fixat det 😛

 • Kjerstin
  18 april, 2013 at 17:55

  Ja, då kunde du vräka i dig vad du ville och sedan skylla på graviditeten då du gick upp i vikt. Med den magen gick du säkert ner 10 kg direkt vid förlossningen så att du har gått ner 33 kg med LCHF är ju en lögn men det vet ju alla. Erkänn det!

 • Victoria
  18 april, 2013 at 18:15

  Kjerstin – get lost! Du gör ju inget annat än kritiserar och är taskig.

 • anonym
  18 april, 2013 at 18:20

  Och vad vill du säga med den bilden?

 • mormor
  18 april, 2013 at 18:46

  Du är en snygg tjej katrin, men som gravid fantastiskt vacker!

 • Karin
  18 april, 2013 at 19:06

  Oj. din mage var större än min tvillingmage och då hade jag redan fött två barn innan:)

 • Johanna
  18 april, 2013 at 19:11

  Verkligen vacker som gravid! Tänk att lilla Ringo var därinne. 🙂

  Du är så klart jättefin nu med!

 • Maria
  18 april, 2013 at 19:18

  Så finfin. Tänk ändå vad kroppen är fantastisk! Ett mirakel inuti ….

 • Hanna
  18 april, 2013 at 19:48

  Jävlar i havet vilken mage!! Haha, men du är jättefin och har en fantastisk blogg.
  Jag ska hålla tummarna att du snart får din mörka dotter.

  Kram Hanna, Öland

 • anonym
  18 april, 2013 at 20:01

  Vad ung du såg ut!

 • Alle
  18 april, 2013 at 20:04

  Jag kommer ihåg hur mycket du klagade!!!
  Har aldrig hört en kvinna klaga om att det va så jobbigt att vara gravid,
  Som du gjorde.

 • Charlotte
  18 april, 2013 at 20:29

  HAHA! – det här var den bittraste kommentaren jag någonsin läst. Jag kiknar av skratt här hemma!
  Åh, så kul!

 • Tyrolen
  18 april, 2013 at 20:39

  Hur fan kan man göra så mot sig själv? Vräka i sig skit och ligga på soffan och lata sig! Klagade friskt orkade du! Inget var bra när du var gravid. Ingen kvinna har haft det jävligare än dig allt är värst för dig! . Du såg för jävlig ut inte vackert gravid utan fet gravid. Obegripligt hur man kan behandla sin kropp så! Fy!

 • anonym
  18 april, 2013 at 20:48

  Du borde skriva samma kommentar i någon tidning där feta gravida kvinnor visar sina ”läckra” magar. Det som helt obegriplig att du skriver ner just sådan kommentar – vem tror du att du är?

 • anonym
  18 april, 2013 at 20:49

  fan, vilket minne du har… och vilka saker lägger du på minnet. Vilket jävla fattigdom du lever i! Tack och lov att denna blogg finns annars hade du dött av uttorning… sjukt värre!

 • Linn
  18 april, 2013 at 20:55

  Fast Katrin, man måste inte bli sådär stor bara för att man är gravid. Helt självförvållat;)

 • Elin
  18 april, 2013 at 20:55

  Jag kommer ihåg hur du skrev på bloggen under den här tiden. Jag skrev en kommentar som du faktiskt skrev ut på själva bloggen. Jag mådde inte alls bra i mig själv under min första graviditet men min andra graviditet var väldigt bra, så det kan skilja sig åt. För mig handlade det nog mycket om förväntningar. Med andra barnet visste jag vad som skulle komma ut av det hela, hur mycket jag skulle älska den där lilla människan! Jag kan fortfarande ha lite dåligt samvete gentemot mitt första barn trots att jag vet att det är helt onödigt och att jag är en jättebra mamma. Sist men inte minst så tycker jag att du är jättefin på kortet! 🙂

 • J
  18 april, 2013 at 21:00

  Det är nog den största magen jag sett! Kommer ihåg hur stor du blev. Väldigt vackert! Var det inte fruktansvärt tungt och ivägen? Du ser ju inte alls ut att ha bristningar wow!!! Jag hade rätt liten mage vilket var så skönt. Han aldrig tröttna eller tycka det var tungt. Dock hade jag massa illamående under hela graviditeten och härlig foglossning. Men även om det var jobbigt var det helt klart övervägande positivt!

 • Kjerstin
  18 april, 2013 at 21:13

  Vadå? Det är ju rena rama sanningen!!!

 • anonym
  18 april, 2013 at 21:19

  Hur kunde du bli så stor. Du måste h mått dåligt psykiskt, av att vara gravid. Annars hade du väl inte vräkt i dig mat så tll den milda grad!

 • Emma
  18 april, 2013 at 21:24

  Smidigt livet var!! Ja jätte med den stora magen 😉
  Fattar ni inte att hon var ironisk?

 • fia
  18 april, 2013 at 23:15

  du är för gammal för att skaffa barn

 • Gjju
  19 april, 2013 at 00:15

  Alltså vad säger ni? Är ni verkligen vuxna människor?? Mitt första barn var jag 24 år gammal och gick upp 26 kg. Och nej jag vräkte inte i mig mat, åt när jag var hungrig och mådde prima ( inte psykiskt dåligt) som ni säger! Ge er för fan alla kroppar är olika…Ps jag fick massaaaa bristningar så Katrin lycko dig att du slappp

 • Fjodor
  19 april, 2013 at 00:38

  Huva!

 • Eva
  19 april, 2013 at 07:33

  Är du trög?!

 • anonym
  19 april, 2013 at 08:21

  Det är väl snarare du som trög, som inte förstår ironi!

 • Majsi
  19 april, 2013 at 09:05

  Vilken dryg jävla kommentar. Du som flerbarnsmamma borde väl veta att alla inte ”bär” sitt/sina barn på samma sett. Men det här är väl klara bevis på att man inte kan/vet mer om barn och graviditeter bara för att man har många ungar.

 • Elisabeth
  19 april, 2013 at 11:07

  Fy fan hahahahaha det är sådana foton som gör att jag fortfarande avsäger mig att skaffa barn ! Never ! Ever ! Måste ju va det jävligaste o uppleva tamejfan !

 • Elisabeth
  19 april, 2013 at 11:26

  Japp Fjodor gravida kvinnor är otympliga o avtändande;(

 • Tess
  19 april, 2013 at 14:56

  Men fy fan vilka jävla kommentarer hon får! Alltså, jag är mållös. Hur fan kan ni anse er ha rätten att skriva så elaka kommentarer till henne, som dessutom har så jävla mycket power i sig att hon lägger upp en bild där hon är höggravid. Fy satan, skäms på er, kärringar!

 • Linnea
  19 april, 2013 at 20:47

  Du är fin Katrin !! Sen lär jag juh få säga vilka bedrövliga människor det finns som bara skriver dumma saker .. Alla graviditeter är olika , vuxna människor fy då .. Mobbing / kränkning ! Men du va super fin med bebis magen 🙂

 • Stina
  19 april, 2013 at 20:48

  Min mage var nog lika som din, ganska stor (och typ alla fråga om jag väntade 2….sjukt tröttsamt)
  Men till skillnad mot mig förblev du ju smal i ansiktet!!

  Själv gick jag ”bara” upp 12 kilo men med typ 3 dubbelhakor trodde nog de flesta att jag gått upp minst det dubbla!!

 • Månen
  20 april, 2013 at 01:40

  Det säger verkligen allt om dig.Tror inte du skulle bli en bra förälder.

 • Sohlberg
  21 april, 2013 at 07:48

  Gravida kvinnor är vackra och jag själv är gravid nu och är faktiskt lite rädd för att bli superstor mot sommaren. Är beräknad i början av september.

  Har funderat på om det är bra att äta lchf när man är gravid men vet inte om jag vågar ge mig på det mitt under en graviditet. Är rädd för att man chockar kroppen för ordentligt. Har nog ett för starkt sockerbehov 🙁

  Stor mage fick du och jag kan tänka mig att det var tungt och tufft tillochfrån men hey, du fick ut en riktigt guldklimp. Helt värt det!