Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag såg att bussen skulle komma om två minuter så jag kastade in matkassen innanför portdörren och kutade. För att jag saknade min älskling. Kunde inte vänta sju minuter på nästa buss. Kom hem från dagis. "A mäh mamma, kolla nån har ställt en påse med mat här i trappen". "Ja men vad kan det vara för tokstolle?", undrade jag. Ringo tog ett steg närmare kassen och kikade ner. Sen vände han sig om mot mig med sitt flin. "Mamma, det är du jag vet det. För det är broccoli i påsen".

You Might Also Like

 • Amanda
  12 november, 2014 at 18:50

  Han är för gullig Ringo! Det listade han ut snabbt.

 • sandra
  12 november, 2014 at 19:08

  Haha så himla skön!

 • Tove
  12 november, 2014 at 19:33

  Är han inte väldigt lik din pappa? Fast lite sötare förstås:)

 • Camilla 33 år och 10 barnsmamma
  12 november, 2014 at 20:43

  Haha så söt 😀

 • Anette Starby
  12 november, 2014 at 20:49

  Smart kille är han haha! Barn är så härliga med sina kommentarer. Jag skulle kunna göra långa inlägg om mina barns kommentarer & det är synd att jag inte har tänkt på det förut!
  Med vänlig hälsning Anette Starby

 • Nathalie
  12 november, 2014 at 23:21

  Hahahahaha underbar!

 • millan
  13 november, 2014 at 07:53

  Hah, sötunge där!

 • Emma
  13 november, 2014 at 09:22

  Han är så grymt söt, och lik både dig och Ringo! 🙂
  De är så härliga i den där åldern!

  LOVeLLY är webbutiken med enbart ekologiska, giftfria och miljövänliga produkter. Vi erbjuder ett brett sortiment av hållbara produkter från etablerade varumärken såsom Klean Kanteen, Naty by Nature Babycare, Lifefactory, Urtekram, Humble Brush, Sophie the Giraffe, Natursutten och många fler! http://www.lovelly.se. Fyll i rabattkoden ”lovelly” i kassan och få 15 % på hela köpet!

  Den största förändringen gör vi tillsammans!

 • kevin
  13 november, 2014 at 09:27

  Heja Rambo säger pappa!!!

 • ???
  13 november, 2014 at 10:13

  Pedofil. Vem???

 • Hope
  13 november, 2014 at 11:11

  Hur kan du finna dig i att bli så totalt verbalt misshandlad i er podd. Har inte dina lyssnare social courage nog för att ingripa!!

 • Sofia
  13 november, 2014 at 11:55

  Usch vad elak Bingo är mot dig i er pod… Jag hade ont i magen under hela sista avsnittet. Hoppas han behandlar dig, med respekt när ni är själva åtminstone. Hade inte orkat leva med någon som har liknande åsikter eller beteende som honom… Du är värd så mycket mer!!! Kram till dig och dina gulliga ungar!

 • heater
  13 november, 2014 at 13:48

  Varför spelar du så underkuvad på podden. För så är det väl inte i verkligheten får man hoppas!!

 • Misha
  13 november, 2014 at 18:11

  Bingo har ju sina fans och för dem är han Gud vad han än säger eller gör!!!

 • lina
  13 november, 2014 at 19:13

  Dålig du är på uppdatering Katrin. Minimum är väl ett inlägg per dag för en sån stor blogg som din…

 • MC
  13 november, 2014 at 20:25

  Va? Bingo är väl inte elak i poden?
  Tycker båda två kan vara rätt bitska, vilket såklart är en del av underhållningen.
  SKULLE Katrin tycka så, så är hon nog rätt kapabel att stå upp för sig själv har jag en känsla av.

 • cissi
  13 november, 2014 at 21:03

  Angående podden så är den bara ett spel för gallerierna. Varför sätter ni inte upp en pjäs istället??

 • Annelie
  13 november, 2014 at 21:14

  Ang podden så behöver man inte vara psykoterapeut för att höra hur innerligt trötta de där två är på varandra. Laila Bagge och Niklas vågade i förra veckan separera trots litet barn, och inom ett halvår ligger nog Katrin och Bingo i en officiell separation de med.

 • Hinn
  13 november, 2014 at 21:55

  Annelie: Nu tror jag att Katrin är en bra mamma som inte skulle acceptera att skiljas från sina barn varannan vecka. Om det finns problem så kan dessa lösas (om man inte är misshandlad så klart). Tycker man är en kass förälder om man skiljer sig bara så där efter några år ihop om man har barn!

 • Hinn
  14 november, 2014 at 00:05

  ”Hinn”, barn fångar upp nyanser, och en stämning i ett hem, kyla, irritation och snäsighet mellan föräldrarna sätter hela stämningen för deras uppväxt.
  Kärlek till sina barn kan faktiskt vara att sätta punkt för ett förhållande som har mer problem än fördelar. Mamma och pappa kanske blir trevligare människor var och en på sitt håll, så kan Katrin ha sitt eget liv och styra det precis som hon vill ha det med sin städdille, och slippa Bingo som hon aldrig förnekar att utmåla som ”ett barn”.
  Om de inte ens kan hålla masken i podden och låta den bli professionell kan de förmodligen inte heller hålla den inför barnen heller. Hellre får väl barn en uppväxt med två föräldrar som var och en på sitt håll är harmoniska, glada och mår bra, än hamnar mitt mellan två människor som har ett känslomässigt kaos, slitningar och en dålig stämning.
  För ska man bara hålla ihop för att man tillsammans aldrig kommer kunna komma överens om villkoren för vårdnaden om barnen? Känns inte som det finns så mycket att bygga på då..
  Ett förhållande ska väl inte tvingas att hålla samman ”för barnens skull”. Eller för att man vill ha en kärnfamilj, eller hålla skenet utåt. Om man inte mår bra i ett förhållande kan man inte sitta och vänta på att det ska bli bättre.