Okategoriserade

Hello

Jag var i Hedemora hela dagen igår därav min frånvaro. Ja ha ja. Annars? Sitter på kontoret idag. Väldigt skönt att sitta här och jobba vid min dator. Har en del att ta igen efter förra veckans inspelning och mässa. Mycket kvitton och fakturor att pynta. Bestämde mig för att åka till Dubai igår. Blev inspirerad av Blondinbella. Appropå Blondinbella så vill jag varmt rekommendera er att lyssna på henne i Värvet. En otroligt öppen och varmhjärtlig intervju. Tänk att hon haft en så hård uppväxt det trodde jag faktiskt inte. Grym hon är som tagit sig ur allt och vänt allt till sin fördel. Värvet hittar ni på er telefon där ni hittar vår podd och alla andra poddar. Här har ni alla våra poddar!

Annars då? Folk är vresigare än vanligt tycker jag. Vet inte om det är vädret eller årstiden men folk är arga och buttra. En gubbe knuffade nästan omkull Rambo i vagnen på ICA här om dagen. ”Ursäkta vill du TALA UT?!!”, vrålade jag. Då pep han iväg med darrande underläpp. Som att hans kundvagn har nån VIP-treatment på ICA och min barnvagn inte ska stå i vägen. Gubbjävel. Jag tycker faktiskt att gubbar är värre än kärringar över lag när de åldras. Förr var det surtanter men nu är det surgubbar mer.

Fin intervju med mig i ”Livsmedel i fokus”. Älskar den tidningen. Den är nog den bästa tidningen som finns på marknaden just nu enligt mig. Over and out.
Katrins Snapshots

Bra intervju med mig i den bästa tidningen på marknaden just nu @livsmedelifokus. Mer text och lönk på katrinz.se #livsmedelifokus #lchf #lchfklubben

Nu får ni som är mina följare rabatt på Livsmedel i fokus ”bästa tidningen på marknaden just nu”. 50% rabatt på en prenumeration för 2015, dvs 290 kr för 9 nummer. Ange kampanjkod: KatrinZ.
http://www.livsmedel.se/livsmedel-i-fokus/bli-prenumerant/

You Might Also Like

 • Zia
  11 november, 2014 at 14:52

  Du råkar tydligen ofta ut för dumma gubbjävlar. Om det nu är sant. Han gjorde det säkert inte på vilje. Alla blir vi gamla om vi får leva. Och då blir du säkert en sur gammal kärring. Visa lite respekt!!

 • DeMarkey
  11 november, 2014 at 15:36

  oj vad intressant att DU skriver bra om Bella.. hihi

 • Katarina
  11 november, 2014 at 16:23

  Så kul att du skriver varmt om Bella. Jag följer båda era bloggar och älskar er båda nämligen. Ja, ÄLSKAR på riktigt, vill ni eller inte!! :-)) Ni är olika men starka båda två. Respekt.

 • Dina
  11 november, 2014 at 16:31

  Ny taktik??

 • Me
  11 november, 2014 at 18:20

  @Zia jag håller med dig! Mycket beror på ens egen inställning till folk omkring en, man behöver inte gå i clinch med alla som råkar störa en på stan. Visst är det jobbigt med buffliga typer men ofta är folk bara inne i sin egen värld.

 • Ellen
  11 november, 2014 at 18:27

  Glömmer inte när du skrev att Gillis såg ut som en ”griskulting”.Det var elakt skrivet. Att ge sig på en liten bebis!! Var du full? Men det är ingen ursäkt!!

 • Medea
  11 november, 2014 at 18:50

  Varför blir du så ofta ARG? Undrar vad som döljer sig bakom den ilskan? Måste vara jobbigt för dig att ha det så!!

 • Malin
  11 november, 2014 at 19:12

  Har sagt det innan, Dubai e grymt med barn. Solsäkert, snyggt rent praktiskt. God mat bra shopping. Underbara hotell. Helt klart värt en resa

 • Anette Starby
  11 november, 2014 at 20:37

  Haha! Nu fick du mig att asgarva igen med ditt roliga sätt att uttrycka dig i ord när du beskriver gubbjävulen. Hoppas du skriver fler inlägg om sådana situationer för jag älskar dem!
  Med vänlig hälsning Anette Starby

 • gumman
  11 november, 2014 at 20:53

  Och du är en riktig VRÅLAPA din jävla kärring

 • Amanda
  11 november, 2014 at 21:07

  Jag rekommenderar AMANDA SCHULMANs intervju på värvet, det var väl kanske den du ville undvika och drog till med Blondinbella helt plötsligt som dessutom skrev om dig som blev kallad fet kossa, och menade på att om någon kille kallade henne ¨så är dörren där, så hon verkar mkt starkare och står på sig och tar ingen skit som du Katrin gör..VARFÖR??

 • Hyrestanten
  11 november, 2014 at 22:03

  ”Folk är vresigare än vanligt” enligt dig. Hur ska man då definiera ditt skrikande på stan? Om du inte tycker att det är vresigt så undrar jag ju hur du är när du är vresig på riktigt? Det är alltid en orsak till att någon är så arg, så lättprovocerad. Ta itu med det för livet blir så mycket trevligare då.

 • Davve
  12 november, 2014 at 12:23

  Hyrestanten, ja följ ditt eget r åd. Ta tag i och sköt ditt eget liv. Katrin klarar av sitt eget själv.

 • Victoria
  12 november, 2014 at 16:57

  superbra tankar, tack Katrin!!!