Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså de där bebisfötterna med långtång jag döööör. Kan inte bli tillfredsställd på dom. De är så olika våra söner. Ringo är big drama precis dom jag var som barn. Rambo är så cool att jag skulle vilja ha fem kloningar minst. Nova är som Rambo. Jag var nyss och tryckte ner en spruta mollipect i halsen på både Ringo och Rambo då de hostar i sin sömn. Samma spruta med samma mängd vidrig medicin. Rambo, inte ett pip. Svalde och sov vidare. Ringo? Skrik och vrål "ääääääckligt!", vatten, pappa i sängen som kliar på ryggen. Jesus. Jag var likadan. Drama. Godnatt.

You Might Also Like

 • Biggan
  10 november, 2014 at 03:54

  Men jag har fått lära mig att man aldrig ska ge hostdämpande till barn. Det ska hostas upp och ut annars blir det lättare bronkit eller lunginflammation. Så länge de sover vidare har de ju heller inte ont av det. Men det kanske inte gäller om barnen har astma. Molipect är det dessutom morfin i. Har aldrig hört att de skriver ut morfin till barn?????

 • Biggan
  10 november, 2014 at 04:09

  Ursäkta. Rättar mig. Tänkte fel. Tänkte på Cossilana. Det är ingen morfin i Mollipect. Sorry

 • moi
  10 november, 2014 at 05:09

  alltså seriöst. Du sitter där och skriver om ”hur bra” ditt och Bingos förhållande är… sen kallar han dig för fet kossa, vilket verkar vara en vanligt förekommande replik från hans sida, när ni grälar… inte undra på att du har ätstörningar, dvs att du är totalt fixerad vid vad du äter och inte äter. Sluta spela så tuff och som om du har så bra självförtroende. Allt är en fasad. Du har blivit en tråkig svensson som är rädd för att bryta mot normen och därmed är tillsammans med en man som klämmer på ditt fläsk och kallar dig för fet kossa… Länge leve den svenska normen; 2 barn och sambo! Kämpa för den Katrin! Acceptera att bli kallad för kossa, så länge du upprätthåller normen så går väl allt att acceptera?!

 • moi
  10 november, 2014 at 05:16

  Patetiskt, patetisk man, petetiskt förhållande, patetisk kvinna… Och det du svarar Bingo efter att han kallat dig för fet kossa är ”jag älskar Bingo”, du e ju va f_n skadad! Offer, du har blivit ett offer!

 • Anette Starby
  10 november, 2014 at 07:21

  Vilka söta bebisfötter! Jag brukar också ta kort på mina barn när de sover för de är så söta då. Ha en trevlig dag!
  Mvh Anette Starby

 • Effie
  10 november, 2014 at 09:07

  Mollipect till barn. NEJ NEJ NEJ!!

 • gloria
  10 november, 2014 at 09:09

  Den lille gullegrisen passar inte att heta Rambo!

 • camilla
  10 november, 2014 at 09:34

  Mollipect= luftrörsvidgande…och jo barn som lätt får luftrörsproblem tex.förkylningsastma får det.Annars risk att det blir kvar och utvecklar bronkit eller lunginflammation!! Innehåller Inte morfin .Däremot adrenalin så barnen kan bli liiite spreedad.

 • pappsi
  10 november, 2014 at 10:10

  Efter en snabb koll på Bingos twitter är det inte svårt att se vilket av era barn han föredrar. Vad tycker du om det??

 • ebba
  10 november, 2014 at 10:35

  Och vilket kul klipp han har.Där du framställs som värsta tjatmostern!! Hahahahaha

 • Julia
  10 november, 2014 at 11:34

  Du ger inte ditt barn godis, men mollipect??? Är ju adrenalin i så barnen blir speedade av det! Vissa läkare (specialläkare för barn) skriver inte ut det till barn för att det inte är bra för små!

 • Ellianne
  10 november, 2014 at 19:41

  Till er som förfasas över Mollipect, läs gärna på Fass och kalimera er:-) Innehåller inte morfin, INTE adrenalin!

  http://www.fass.se/LIF/product?userType=2&nplId=19740405000011

 • minimee
  10 november, 2014 at 19:57

  @Biggan antar att det är Cocillana Etyfin du menar…och jo, både den och Mollipect kan skrivas ut till barn när det behövs.
  Oc @Julia.. herregud, hur tänkte du där?
  Godis är väl ingen nödvändighet? Snarare något som är bra att man inte stoppar i sina barn,
  Mollipect är en medicin! Kan vara väldigt viktigt att ge sitt sjuka barn speciellt om dom som Ringo har astma!

 • Hanna
  10 november, 2014 at 20:13

  Det är fascinerande att se hur olika barn blir som ändå har samma föräldrar…

 • jenny
  10 november, 2014 at 22:17

  Hej tänk på att inte ge mollipekt till natten det är uppiggande. Finns andra att få på recept. Desentol och lephetol funkar bra. Ha det gott

 • Malin Strömberg
  10 november, 2014 at 22:48

  Jag är så jävla less på att se dessa negativa kommentarer ! Ni som håller på så vad fan vill ni ?! Ni kan ju inte ha något eget liv och måste må fruktansvärt dåligt då ni måste kasta skit på andra . SANDLÅDENIVÅ ! Har man ingenting snällt att säga så kan man lika gärna hålla tyst !! Förstår inte varför ni ens går in på en blogg som ni uppenbarligen inte gillar och stör er på . Som ni ser så har jag skrivit ut hela mitt namn här det tycker jag att ni som skriver en massa skit här också kan göra men ni kan väl inte stå upp för er själva för ni är fega jävlar … En normalt funtad frisk människa håller inte på sådär ! Man kan absolut få vara ärlig och säga som man tycker men att bara vara negativ och elak och spy ut en massa galla det visar ju bara vilken jävla rutten människa man är och att problemet ligger hos den människan själv. VÄX UPP FÖR FAN

 • Anna Johansson
  11 november, 2014 at 06:55

  Re Malin Strömberg: Vad gör du själv här då du klagar på negativ skit, jag hade respekterar dig om du skrivit till Katrin själv och ifrågasatt hur hon kan på allvar vara så elak och hatisk mot sina medmänniskor?

 • Lina
  11 november, 2014 at 07:08

  Malin Strömberg! Du har HELT rätt. Skönt att det finns vettiga människor här inne också. Ett evigt kritiserande av Katrin. Vad hon än gör och skriver. Så tröttsamt!

 • Debra
  11 november, 2014 at 08:00

  Katrin är elak mot andra människor därför att hon själv mår så fruktansvärt dåligt, och vägrar att söka hjälp. Dessutom har hon en sambo som älskar att trycka ner henne. Självdestruktivt beteende! När spricker fasaden??

 • laura
  11 november, 2014 at 08:09

  Lina, om jag förstod Malin rätt så menade hon inte att själva kritiken mot Katrin var ett problem utan den låga nivån på kommentarerna och dess hatiska karaktär.

  Jag håller med om att en del kommentarer är på väldigt låg nivå men jag utgår ifrån att dessa är skrivna av väldigt unga människor som inte lärt sig utveckla vare sig tal eller tanke än. Sen är det faktiskt så att Katrin periodvis håller väldigt låg nivå på sina inlägg, man skulle faktiskt kunna tro att de är skrivna av en tonåring så det är väl inte så konstigt om kommentarerna håller samma nivå?

  Jag står för att jag tycker att Katrin är omogen, ytlig och har mobbartendenser. Ibland håller jag med henne, oftast inte och då kommenterar jag kritiskt och det tänker jag fortsätta göra. Det positiva med denna bloggerska är väl ändå att hon skiljer sig från mängden och vågar sticka ut på ont och gott vilket roar oss som läsare, det är väl därför vi inte kan låta bli att kika in på denna blogg även om den stundtals kan hålla låg nivå- både vad gäller bloggen och kommentarsfältet…

 • Sonja
  11 november, 2014 at 12:28

  Intressant med alla elaka kommentarer som florerar om man nån gång råkar kika på just kommentarerna. Varför vill man läsa om allt bara är fel..?

  Jag ville bara gå in och kommentera nåt som inte alls har med inlägget att göra. Råkade komma på nu att jag aldrig skrev något fast jag hade tänkt. Onsdag 15.10 var jag och köpte ett gäng Questbars (för export till Finland 😉 i din butik i Sturegallerian och fick bra betjäning av en trevlig och pratsam tjej! Tänkte att det kan vara trevligt att veta för dig som chef.

 • Davve
  11 november, 2014 at 12:32

  När man kollar Katrins kommentarfält så ser man verkligen det svenska bottenskrapet. Människor som inte har något bättre för sig än att häva ur sig en massa självhat riktat mot Katrin. Och alla som tycker att det är dumt är ju också alltid enligt de som hatar, hjärntvättade av Katrin och ”okritiska mot elaka dumma katrin”.. Haha.

  Är ju förskolenivå på katrins haters.

  Gör något vettigt med era liv istället för att skriva ut ert självhat på Katrins blogg.