Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Kaos på Alltförhölsan-mässan idag. Med risk för att låta som @1paolo2 så sålde vi slut på allt. Pall efter pall med våra produkter till mässpris. Imorgon kör vi hela dagen igen och klockan 12.45 bakar jag på kokpunkten. Missade att lägga ut om podden bara därför. Måste baka upp 15 limpor nu inför morgondagens provsmak. Ja, jag känner att jag lever. #relationspodden #lchfklubben

You Might Also Like

 • Tünde
  7 november, 2014 at 22:33

  Jag är där imorgon! Vi ses 🙂

 • D. DeMarkey
  7 november, 2014 at 22:56

  oh my gooooood ska du baka så mycket inför i morgon, jisses att du orkar, att du inte ber fler göra hjälpa dig.. 🙂

 • hygienlisa
  8 november, 2014 at 08:08

  Hoppas att du inte har bakat dina limpor i ditt sunkiga kök. Det hade säkert inte hälsovårdsnämnden gillat. Finns hårda regler för sådant!!

 • Malin
  8 november, 2014 at 11:02

  Jag brukar tycka att podden är jättebra, men det blir obekvämt att lyssna när det blir så dålig stämning. Jag tycker inte att Bingo var speciellt trevligt mot dig, det är ju en sak att tjafsa, men att vara direkt otrevlig, nej, det är inget kul att lyssna på.

 • bridgit
  8 november, 2014 at 14:29

  Hur står du ut med Bingos negativa attityd mot dig. Man får hoppas att podden är regisserad.Annars förstår jag inte hur du kan stanna kvar hos denna äckliga gubbe!!