Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

#dagsattblismal #ettkommafyrakilokvar #lchf #lchfklubben Hur går det för er?!

You Might Also Like

 • moa
  6 november, 2014 at 12:08

  Vad är eran mejl till podden?

 • susanne
  6 november, 2014 at 12:36

  Kan du itne skriva lite mer om hur en typisk matdag ser ut för dig? har själv hamnat på en platå, ligger runt 60 kg hela tiden trots att jag kämpar.

 • Andrea
  6 november, 2014 at 12:41

  Hur de går för er?! Haha jaadu, jag är lika lång som dig å väger 46 kg. Snyggt å lagom!

 • Anna
  6 november, 2014 at 13:17

  Jag har kämpat med min övervikt i flera år.

  Min personliga tränare rekommenderade mig att kombinera efedrin med min dagliga träning för att få bästa resultatet.

  Gissa om det blev någon resultatförbättring!

  Beställ din Efedrin på http://www.potensmedel.com

 • Denise
  6 november, 2014 at 14:36

  Jo tack det går bra. Snart försvinner jag. Ajjö!!

 • Hyrestanten
  6 november, 2014 at 14:37

  Ja du Anna, den ”personlige tränaren” är knappast seriös. Bra försök 😉

 • Anette Starby
  6 november, 2014 at 15:24

  Efter jag har varit förkyld en längre tid har jag bara kunnat ta raska promenader för träningen gick inte. När jag vägde mig igår fick jag en chock när jag såg att jag har gått upp 4 kg sen jag blev sjuk. Nu får det bli hårdträning för min del! Grattis till din nedgång i vikt & man blir verkligen glad när man har gått ner några kilo.
  Mvh Anette Starby

 • Shannon
  6 november, 2014 at 15:36

  Har nått min målvikt 42 kg är 168 cm. Du är verkligen en inspirationskälla. Tack!

 • ea
  6 november, 2014 at 15:40

  Katrin! Om du börjar köra 5:2 istället o håller stenhårt på det så rasar du i vikt på nolltid. Att försöka träna bort dessa kilon är helt meningslöst o därför händer ingenting heller på vågen. Hade du kört 5:2 från början hade du varit nere i vikt för länge länge sedan. Har många vänner som kör 5:2 o de har rasat i vikt på nolltid sedan gäller det att fortsätta köra 5:2 för då håller man vikten konstant. Träning är bra för kondition o många andra positiva effekter men att försöka träna bort övervikt är helt meningslöst.

 • Maria
  6 november, 2014 at 15:41

  Jag är lika lång som dig och vägde in mig på 73 kg som tjockast.
  Våra barn är rätt jämngamla.
  I morse vägde jag 44 kg. Inte via LCHF hysterin utan sunt förnuft med mindre portioner och mer träning. Enkel matte med mindre kalorier än vad jag förbrukar.

 • charlotte
  6 november, 2014 at 15:56

  Blir helt mörkrädd när jsg läser att vissa väger 42, 44, 46 kilo! Jag är en 4 barnsmamma som är 165 lång och väger 52.5 helt galet att ligga under 50 tycker jag.Har generna på min sida, smala föräldrar; men kom igen, under 50 är inte bra.

 • jolanta
  6 november, 2014 at 15:58

  Har käkat bantningspiller och gått ner 30 kg på kort tid. Lätt som en plätt!!

 • hej
  6 november, 2014 at 18:04

  jadu 1 kg hit eller dit är ju bokstavligen ingenting! herregud vad är problemet. ät inget mer idag så väger du som din målvikt imorrn! lchf måste vara världens långsamaste diet va?

 • Lo
  6 november, 2014 at 18:13

  En annan fick magsjuka men gick upp ett par kg…min kropp vill väga fem kg mer än vad jag vill!! Suck

 • Stickan
  6 november, 2014 at 18:17

  Jag är 169 och väger 106 kg så jo det går bra 🙂 Äter LCHF och mår prima!

 • Sophia
  6 november, 2014 at 18:22

  Det var som fan nu får man lägga in en högre växel! Mitt mål – 48 kg. Sen är jag två äpplen hög också.

 • Ming
  6 november, 2014 at 18:47

  Är 174 cm och väger 55 kg. Är inte nöjd. Skall gå ner 10 kg till innan jag är nöjd. Ser tjock ut när jag tittar mig i spegeln! Du är ett föredöme!

 • Koko
  6 november, 2014 at 19:35

  Ming: förstår dig! Jag är 173 och väger 62!!! Sjukt fet. Vill ner 15 kg

 • Yodel
  6 november, 2014 at 19:39

  @Ming, vilket jävla sjukt troll du är. Stalkar du KZ eller?
  Jag är 192 lång å väger 53. Men jag ser fan fet ut i spegeln så bort med tio kilo.

 • Malin
  6 november, 2014 at 20:29

  Jag är 26 snart 27 är 166 och väger 66 kg … Jag måste ju ha en skev kroppsuppfattning jag … Tycker inte att jag är det minsta överviktig jag äter allt och älskar att träna rör på mig varje dag . Jag tror inte på några dieter eller att utesluta något . Min Mormor brukar säga att man ska äta som räven lite av allt =) men visst vill man gå ner i vikt så kan man ju minska på sina portioner. Minska eller kanske helt utesluta socker och vetemjöl . Och röra på sig mer =) jag tycker att det är en sån himla hysteri när det kommer till vikt och utseende tråkigt tycker jag det finns andra saker som vi borde fokusera mer på som hur vi beter oss emot varandra spelar ingen roll hur fin utsida min har om man inte har någon fin insida . Jag har ingen våg hemma och har aldrig haft ! Ser väl i spegeln hur jag ser ut och om jag lägger på mig . Jag har aldrig haft någon platt mage med magrutor tränar för att jag mår bra av det och för att jag tycker att det är roligt . Jag hade svår anorexi under hela högstadiet och är så glad att jag kom ifrån det och att jag har ett sunt tänk . Men alla ska göra det som känns bäst för dom ! =) tråkigt bara att det fortfarande verkar finnas ett kvinnligt ideal där man ska vara smal tycker det är fint med former jag en kvinna ska väl ha lite bröst å rumpa ? Tycker iallafall att du är fin stor som liten ja Katrin ! =) Kram hörni från Malin i lilla Söderhamn

 • Malin
  6 november, 2014 at 20:29

  Var rädda om er och varandra

 • Julia
  6 november, 2014 at 20:46

  Det är synd att du har så dålig klädsmak annars skulle du vara riktigt snygg.
  Hör av dig om du vill ha hjälp på traven med dina kläder samt smink!

 • Jeff
  6 november, 2014 at 21:05

  Yodel; Ming kanske lider av anorexia, de brukar tycka att de ser tjocka ut i spegeln! Eller så är det ironiskt skrivet. Precis som KZ brukar göra! Who knows!!

 • jageganskastorändå
  6 november, 2014 at 22:19

  Hello darlings! Min matchvikt är : 47 kg, är 157cm lång/kort varit så i ca30 år, är 57 år nu, när jag fyllde 54 ca, så sa det ”tjopp” och vikten formligen FLÖG upp i ett nafs till:52-54 kg. De gick inte på nåt vis å bli av med.
  efter ca 3.5 år ändrade jag mina kostvanor radikalt.
  Det berodde eg. inte på vikten från början utan det att jag stelopererats i nacken och har ständigt ont i rygg, armar så därför kan jag inte röra mig mer som förr, då tänkte jag att jag inte heller kan vräka i mig mat som tidigare plus att jag inte på långa vägar rör mig som tidigare.
  Jag äter numera : frukost, lunch, inget mer. Har gått ner i vikt så jag är nöjd!

 • Karro
  6 november, 2014 at 22:26

  Sjuka värld. Jag har varit sjuk i ätstörningar under åtta års tid när jag var yngre. Det hela började med att jag jämförde mig med en tjej som var betydligt större än mig men som ändå vägde fem kilo mindre än mig. Fullt fokus på siffran vågen visade. Jag är 168 cm och vägde som minst 53 kg och då var jag sjukligt smal och mina värden var nere på noll, med andra ord nära döden. Nu väger jag säkert 15 kg mer och är inte fet någonstans utan vältränad och fysiskt stark. Jag är säkert smalare än många de som väger tio kilo mindre än mig, även om siffran på vågen säger något annat. Jag arbetar med en tjej som väger runt 43 kilo, en tjej som är ätstörd och pendlar mellan liv och död. Jag blir förbannad på all denna vikthets och fokusering på vågen. Fokusera på hur din kropp ser ut, hur den fungerar och vad du kan göra med den istället för en siffra. Jag har lärt mig att en siffra på en våg kan ta död på mskor. En sådan siffra höll på att kosta mig livet. Jag har slängt vågen för länge sen och har ingen aning om vad jag väger. Det jag vet är att min kropp orkar göra det jag begär av den och att en siffra inte mäter något annat än ångest.

 • andra Malin
  6 november, 2014 at 22:30

  Säger som dig Malin. Är 169 trivselvikt 63. Då är jag frisk, lagom stark och kan äta det som bjuds 😉

 • jageganskastorändå
  6 november, 2014 at 22:43

  Hej Karro! Håller med dig helt om denna vikthets och hålla på att väga sig… Släng vågen! börja lita på din egen kropp, passar kläderna? Fine, då är det nog ganska bra väl?

 • Elsa
  7 november, 2014 at 04:43

  Jag kör ingen diet, däremot ett förhållningssätt som är ”nytt”:
  – känn-efter-sättet:
  – är jag hungrig? då äter jag mat.
  – är jag sugen? då äter jag frukt.
  – är jag törstig? då dricker jag vatten.
  Enkelt, långsiktigt, naturligt.

 • Elsa
  7 november, 2014 at 04:45

  Alltså:
  bryr mig mindre om konceptet äta-på-bestämda-tider / frukost-lunch-middag, och mer om vad kroppen faktiskt behöver (tror jag).

 • Ritva
  7 november, 2014 at 05:40

  Hej!
  Hemskt och läsa om denna vikthets!!
  Om man är över 160 cm lång och väger under 50 kg -sträcket så är man faktisk undernärd!!
  Skrämmande att läsa vissa kommentarer!! Att se ut som ett benrangel är knappast snyggt.

 • bonny
  7 november, 2014 at 07:46

  Ritva; tänk om det är KZ som bidraget med sin egen viktfobi. Många ser upp till henne!

 • Malin
  7 november, 2014 at 08:07

  Karro!! Äntligen en sund människa bland alla sjuka kommentarer! Jag har flera kompisar som bokstavligt talat varit nära döden i anorexia och även om de klarat sig så är kroppen skadad för all framtid. Svårt att få barn osv. Psykiskt påverkas man också mycket och dessa personer har fått sjuka krav på sig själva… Ja Katrin Z har ett sjukligt beteende när det gäller att gå ner i vikt! Viktigaste fokuset i hennes liv och visst vill hon ha det så är det bara sorgligt men att i sin tur påverka andra människor till denna vikthets känns inte lämpligt. Är inte motståndare till LCHF kost men om man till slut knappt äter något bara för att uppnå drömmen om en viss siffra som vågen visat innan man fått 2 barn och var flera år yngre är SJUKT!

 • Davve
  7 november, 2014 at 11:50

  Malin, alla som läser KZ blogg får ju faktiskt ta eget ansvar. Katrin styr ingen annan, hon berättar om sitt eget liv.

  I övrigt så är det inget fel med att vilja gå ner i vikt. Så länge man håller det på en hälsosam viktminsknings nivå.. Och 57 kg är helt inom rimlighetens gräns för en kvinna av katrins längd osv..
  Sluta moralisera över andras liv.

 • Davve
  7 november, 2014 at 11:53

  Karro, jättetråkigt det som hänt dig. Men av det du skriver så tycker jag du fortfarande hetsar om vikt själv. Vem är DU att skriva vad Katrin ska göra, vad hon tänker, och vad hon egentligen tycker… Blir lite pinsamt

 • p
  7 november, 2014 at 12:53

  http://www.tradera.com/profile/items/789578/petraa2
  Passa på att Fynda. Äkta läder DKNY väska för 1000 kr.r

 • Annika
  7 november, 2014 at 14:38

  Jag är mer intresserad av vilken startgrupp du fick i Tunnelloppet? Tänker att om du hamnar i migrupp Katrin så tar jag rygg på dig och dina 50 min. Ser inte ditt namn i startlistan alls dock.

 • popp
  7 november, 2014 at 16:22

  Tror inte ni behöver vara oroliga för ”alla” dessa ”stackars” tjejer som svälter sig här inne, som vill väga 40någonting.
  Samma människa skriver många av dessa inlägg. Hon tror nämligen att KZ (antar jag, kanske vi andra också) ska få dåligt samvete om vi vill gå ner i vikt. Hon vill få oss att tror att det är många tjejer som svälter sig för att KZ skriver om att gå ner i vikt…

 • samba
  7 november, 2014 at 16:31

  Ni som blir hetsade av att Katrin skriver om att gå ner sina gravidkilon, säg mig en sak Varför går ni in här och läser om vikt??? Det finns hur många bloggar som helst, varför går ni in här? Ska jag berätta varför? Jo ni älskar att klaga!
  Ni älskar att leta fel! Ni älskar att trycka ner folk! Och skyll inte på ”det gör ju Katrin” för om man tycker att hon är elak och oschyst, så vill man ju verkligen inte bete sig likadant…eller???

 • Elin
  7 november, 2014 at 18:46

  Jag är 173 och pendlar mellan 57-58. Jag är helt nöjd, fick mitt första barn i slutet av oktober förra året. Och behövde inte jobba särskilt mkt för att gå ner i vikt efter förlossningen. Jag äter mkt och ofta och springer några ggr i veckan. Folk måste fatta att kroppen ser ut som den gör till stor del pga gener och kroppstyp. Jag är helt normalviktig, stark ovh vältränad. Definitivt inte undernärd som vissa här skulle beskriva mig som utan attens ha sett mig. Kilon säger inte allt, vare sig åt det ena eller andra hållet. Alla ser väl ut som de vill, huvudsaken att man mår bra i hur man ser ut. Någon skrev att hon hade anorexi vid 168 cm och 55 kg? Det räknas knappast som anorexi, eller farligt smal, antar att det var en felskrivning. Kör hårt alla som vill, träna och ät så mår ni bra till slut 🙂

 • Malin
  7 november, 2014 at 20:32

  Davve och Samba… Jag hetsas inte av KZ beteende känner bara igen sjukdomsbilden! Ätstörning kallas det när man svälter sig och det gör hon. Tycker bara synd om de som inte förstår att det är sjukt och ” tar till sig” av det hon skriver. Finns nog en hel del som hetsas av hennes ideal. De flesta här inne verkar ha dålig koll på rimlig vikt till längd osv. En siffra säger verkligen inte allt. En stark kropp som orkar är viktigare än en smal och undernärd kropp som inte orkar något… Nu tränar dock KZ vilket är bra!

 • Ewa
  8 november, 2014 at 11:17

  33 kg, då kan Du snacka. Vem bryr sig förresten?