Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag tycker inte om att åldras jag erkänner det. Jag känner på mig att jag kommer att ha en 40-årskris utan dess like. Jag kommer att köpa en sportbil då tror jag. Ja men jag tar en bild så här på mig själv och sen ser jag på den med ett filter. I mina ögon är det ingen skillnad på mig och @desireeofficial. Vi är två tjejer som lägger ut en bild på instagram liksom. Sen råkar jag titta bort och se tillbaka på skärmen och då ser jag plötsligt en mogen kvinna på bilden. En snart 40-årig kvinna och det är så chockerande. Josefin som är inslagsproducent sitter mitt emot mig i varje synk. Jag ser på henne och tycker att vi är lika gamla. Jag ser inte att jag är nio år äldre. För att jag har mitt filter på. Det där filtret kommer att ställa till det för mig om några år. Fan va pinsam och lökig jag kommer att bli. Men så får det vara för jag tänker inte åldras.

You Might Also Like

 • Lot
  5 november, 2014 at 16:06

  Du anar inte hur jobbigt det är.

 • Davve
  5 november, 2014 at 16:15

  Haha gissar på att det tar 10 minuter sen kommer Katrin stalker.. Han byter namn hela tiden och låtsas vara olika personer och svarar på sina egna inlägg! Hahaha 😀

  Det kommer snart skrivas om mig.. Som vanligt av min älskade stalker.

 • vonna
  5 november, 2014 at 16:31

  Du får väl plastikoperera dig. Du har ju råd. Titta på Hollywoodfruarna. De är så stela i ansiktet att de knappt kan le!!

 • Chriss
  5 november, 2014 at 16:35

  Varje ålder har sin charm!!!

 • Lo
  5 november, 2014 at 17:10

  Vonna: inte Maria Montazami

 • Just saying
  5 november, 2014 at 17:38

  Katrin is gorgeous!

 • Christine
  5 november, 2014 at 17:59

  Ursäkta, men vad är det för människa som alltid avslutar sina kommenterar med !!!
  Sluta med dina jävla utropstecken, det ser inte bra ut.
  Sluta!!!

 • Petra Nymans Dagbok
  5 november, 2014 at 19:06

  Nej jag håller med! Inte kul att åldras! <3 BLÄ!

 • Li
  5 november, 2014 at 19:22

  Snygg tjej där i hissen!
  Ingen fejkad bimbo utan en ursnygg småbarnsmamma som inte ens ser trött ut!

 • laura
  5 november, 2014 at 19:28

  Du är redan pinsam Katrin, men det är lite det som är din charm:)

 • Jag
  5 november, 2014 at 19:30

  Det är bara dumt som du håller på… Du är skitsnygg mest hela tiden…
  Men du verkar inte förstå det… Än så länge är allt på plats
  Men den dagen när det inte gör det.. Och det gör det inte Nu…. Då märker du det… Herregud njut av livet,
  .. Du har bara 1 liv.. Kasta inte bort det……

 • Andrea
  5 november, 2014 at 19:43

  Än sålänge ser du ung ut så du kan va lugn. Dessutom gör du ju botox ibland, vilket är bra.

 • Yodel
  5 november, 2014 at 20:42

  Jo men du ser OK ut å botox hjälper upp till en viss gräns.
  Men efter barn nummer tre blir det hängpattar, hängröv, desperat
  fyrtiårskris IHOP MED BINGO.
  Åfyfan vilken såpapodd att se framemot. NOT.

 • Sara
  5 november, 2014 at 20:44

  Filtret får du leva med. Ibland skingras dock dimman, som för mig idag, fick visa leg på systemet och jag är 42. Hurra!!!

 • Anette Starby
  5 november, 2014 at 21:01

  Bra skrivet! Jag är 34 år & födde mitt första barn när jag var 25 år & det känns som mitt psyke stannade då för jag känner mig fortfarande som 25 år. Åldern är bara en siffra för man gör sig till den man är. Jag kommer däremot aldrig att bli gammal! Ha en fortsatt trevlig kväll!
  Med vänlig hälsning Anette Starby

 • bolle
  5 november, 2014 at 21:18

  Du tänker inte åldras. Hur skall du göra för att hindra kroppens förfall. Genom otaliga operationer?Eller tänker du ta livet av dig?

 • Hyrestanten
  5 november, 2014 at 21:46

  Vare sig vi vill det eller inte så åldras vi, ja om vi inte dör i förtid av sjukdom eller olycka. Förhoppningsvis mognar vi med åren och några av oss blir t.o.m. visa. Det är det som vi har på insidan som räknas, som våra nära kommer att minnas. Absolut ingen kommer att minnas oss som bättre på något sätt om vi har slät hy och platt mage.

 • Elin
  5 november, 2014 at 21:58

  Ååh vad jag tycker du är fin 🙂 kan inte du börja skriva var du köper dina kläder? Jätte snygg jacka och topp du har. Mvh

 • Hmm
  5 november, 2014 at 22:12

  He he, jag har samma filter 😉

 • M
  5 november, 2014 at 23:07

  Härlig bild på dig tänkte jag. Men sen tänkte jag: Har hon mörkat att hon väntar barn? Eller är det bara en missvisande bild. Kolla själv! Ser okej ut, hur som….

 • La Nouvelle
  6 november, 2014 at 00:35

  Svara gärna på vår enkät om designade hårsnoddar. Informationen är viktig för vårt nystartade skolföretag. TACK!

  https://docs.google.com/forms/d/1E-nheVPSJpJzqgtuYsGAuT4MoxVrjuzCbkWJFj2qBPI/viewform

 • lejonlunk
  6 november, 2014 at 02:38

  Christine, vilken skojig kommentar! Du blir irriterad på utropstecken! Hahahahaha Vad har hänt i ditt liv som gör att du sitter och blir arg för att någon avvänder utropstecken?? Kan du inte berätta? :))

 • sigismund
  6 november, 2014 at 07:57

  Snart skall jag kolla Paula och Hugo
  när de skall prata relationer hos Malou efter tio tv4. Har inte ni blivit tillfrågade. Ni har ju ändå en RELATIONSBLOGG!

 • sigismund
  6 november, 2014 at 08:34

  *Relationspodd skall det vara!

 • My
  6 november, 2014 at 19:17

  Gravid? Grattis 🙂

 • Bu
  6 november, 2014 at 20:08

  Lejonlunk precis! Christine känns lite ångestfylld hehe…

 • Emelie
  6 november, 2014 at 21:04

  Haha, förstår precis hur du menar, känner likadant, när blev jag trettisju lixom??

 • anonym
  6 november, 2014 at 21:52

  Wow ! snyggt klädd för en gångs skull , vem har hjälp dej ?

 • Nancy
  11 november, 2014 at 11:52

  Usch, ordet ”ålder” är redan tråkigt….”åldras” är ett fruktansvärt ord. Inte för att man blir rynkig och börjar få alla möjliga krämpor, utan för att det är så att själen inte blir gammal, men kroppen gör det! Då blir konflikt mellan kropp och själ. Ibland gör man tokiga saker och sen tänker man: men herregud, folk måste tro jag är galen….haha det händer mig jämt.
  Sen, som någon skrev innan, kan man plastik operera sig eller göra laser behandlingar så att man ”åldras lite lyxigt” 🙂 (om man har råd med det förstås annars får man bara acceptera fakta)

 • Linda
  15 november, 2014 at 00:01

  Eh du ser ju bara ut som 27 typ 🙂
  Så det kan du ta som en komplimang.