Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det är så otroligt mycket som jag skulle vilja skriva om den här inspelningen för den är för mig helt overklig. Så annorlunda från vad jag är van vid. Men istället får jag glatt visa upp en bild på mig själv. Här står jag. Framför mig står en massa folk. Sjukt roliga folk. Intressanta människor. Fan vilket ytligt jävla liv jag lever. Jag måste ändra på det. Bli mer spirituell.

You Might Also Like

 • kia
  4 november, 2014 at 20:45

  Är det dina beundrare som står framför dig. Måste kännas fantastiskt att vara så känd! Hoppas att det inte finns några balubas bland dem så du slipper reta dig!!

 • Yodel
  4 november, 2014 at 20:46

  Spirituell, jaha du har kollat kommentarerna, men då får ju Davve inget att göra. Han hör väl till den lilla skaran som hyllar dig ”precis som du är”. LEssen Davve, hon försöker skaffa sig nya vyer den lilla affärskvinnan.

 • lillaspöketlaban
  4 november, 2014 at 20:55

  Kanske du försöker ge en fingervisning om att du ska vara med i ”Natten på slottet” elr vad det nu heter som var i går kväll, första programmet, med bla: Martin Melin och flera, gick på 7:an,(tv4play).???

 • fanny
  4 november, 2014 at 20:55

  Hahahaha

 • Anette Starby
  4 november, 2014 at 21:10

  Äsch man lever bara en gång så ha det så kul istället! Du är jättefin & lycka till!
  Med vänlig hälsning Anette Starby

 • lillaspöketlaban
  4 november, 2014 at 21:17

  ”Fanny”: Vadå:hahahaha? Vet du nåt annat så kläm ur dig det isåfall!

 • P
  4 november, 2014 at 22:22

  Vilken elegant tant!

 • Davve
  5 november, 2014 at 00:33

  Trollet, haha du nämner mig i nästan vart enda nytt inlägg på Katrins blogg. Förstår att du är frustrerad att jag inte faller för ditt trollande.. Tyvärr 😀 Hur var detmed övergreppet.. Berätta! Var det din mor eller far!? 😀

 • Sofia
  5 november, 2014 at 01:39

  Varenda gång jag tittat in här de senaste månaderna har den här Davve varit här och suttit och tjatat om övergrepp och barn. Jag har tyckt att det kännts oerhört obehagligt men försökt skaka av mig det. Nu idag gick jag in i gen och ser nu att han sitter och pratar om det här igen och då kändes det för mig som att det gått för långt, så nu har jag polisanmält.

  Det tycker jag att andra också ska göra.

  Det är något som står väldigt, väldigt fel till där. Det är jag övertygad om. Det känns som att han känner upphetsning av tanken på att mammor och pappor utför sexuella övergrepp på sina barn. Har tex Davve barn själv eller omger sig av barn, måste han helt enkelt kollas upp. Det här handlar om rent medmänskliga skyldigheter. Det här kan och får inte ignoreras längre.

 • Li
  5 november, 2014 at 06:55

  Till Sofia

  Har du inte noterat att det finns EN ”äkta” davve, så finns en larvig fjant som kopierat/stulit hans nick.
  Läs nog så ser du skillnaden.
  Ha det gott.

 • Skvallrafritt
  5 november, 2014 at 07:10

  Sugen på att läsa om allt det smaskiga som händer i bloggarnas liv men kanske inte är så jätte intresserad av deras vanliga vardagsskriverier? In och läs på skvallerbloggen skvallrafritt.blogg.se där vi uppdaterar flera gånger om dagen!

 • Davve
  5 november, 2014 at 07:41

  Sofia väx upp! Du byter nick hit och dit. Om det är någon som borde bli polisanmäld så är det du som byter nicks och trakasserar Katrin.

  Grow up!
  Hahaha

 • Malla
  5 november, 2014 at 10:18

  Här har du riktiga studier http://www.lakareforframtiden.se/nya-ron/lagkolhydratkost-okar-risk-for-fortida-dod-hos-hjartsjuka/ ”Man fann att som följde en lågkolhydratkost med hög andel animaliska livsmedel (LCHF) hade 33 procent ökad risk för förtida död och 51 procent ökad risk att dö av hjärtinfarkt jämfört med dem som åt mindre animaliska produkter.”

 • Malin
  5 november, 2014 at 10:38

  Fin du är ! =) ser fram emot fredag och ny podd som vanligt 😀

 • laura
  5 november, 2014 at 12:59

  Anette Starby- Så du tror inte att man kan vara spirituell/djup och samtidigt ha roligt? Dina kommentarer är antingen totalt korkade eller bara lismande och intetsägande…

  Katrin tror jag bör stanna i den ytliga värld hon lever därför spirituell är inget man bara blir. Kanske om hon miste en av de som stod henne närmast (obs absolut ingen jag önskar någon) så blir man tvingad att se vad som är viktigt i livet, och vad som inte är det.

 • Andrea
  5 november, 2014 at 14:16

  Ja det där med kläder kan du INTE … ser du verkligen inte hur jackan ser ut till det övriga ?????

 • Just saying
  5 november, 2014 at 17:52

  Andrea?Who are you to judge?