Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det är så otroligt att jag har de här två. Så väldigt fantastiskt. Och plågsamt. För det går inte att låta bli att stundvis tänka på att hemska saker kan hända dem. Igår blev jag så fruktansvärt missförstådd av taxichauffören som körde mig hem ett på natten genom ett tomt Stockholm. Han berättade att han inte har barn och frågade om mina. Efter dagens inspelning kände jag mig väldigt djup och filosofisk så jag började spekulera i hur mycket lättare livet vore om jag inte hade barn. Turken utbrast häpet: Du måste ge dina barn kärlek! Jo men alltså det gör jag men det jag menar är att man oroar sig och tänker så mycket på sina barn att man slutar att leva själv. Jag kan inte resa för att bestiga Kilimanjaro idag till exempel. "Jo du kan visst! Du bara reser. Barnen klarar sig!, sa den ovissa. "Fast det är jag som inte klarar mig inte dem", försökte jag. Äsch skitsamma, jävla korkade chaffis. När jag gick ut ur bilen vred han sig bakåt och gav mig en sträng blick: Du måste älska dina barn, sa han. Ska sluta prata med taxichaufförer. #love #boys #brothers

You Might Also Like

 • moji
  4 november, 2014 at 10:54

  Vilket jävla mongo! Typiskt män som tänker på såna vis. Egoistiska oempatiska ända in i döden. Ingen ide att föra såna diskussioner med en man, och speciellt inte om man kommer från en översittarkultur!

 • DeMarkey
  4 november, 2014 at 11:00

  du får börja åka med taxi kurir som numera har terapeuter på plats, haha, då kan dom förstå dig bättre. 🙂 🙂

 • Ninisen
  4 november, 2014 at 11:15

  Frustrerande! Han fattar noll. Går inte riktigt få de som inte har barn att fatta. Har man varit med om.

 • Dante
  4 november, 2014 at 11:49

  Det där har du säkert bara hittat på. Måste ju skriva om något!!!!

 • honey
  4 november, 2014 at 12:04

  Varför åker du svarttaxi för. Är ju bara en massa dumma utlänningar som kör dem. Själv skulle jag aldrig prata med dem. Så du får skylla dig själv. Fast det är klart du är ju själv från Polen!!

 • m
  4 november, 2014 at 12:27

  Vilket vidrigt sätt du har mot människor i din omgivning, han menade ju bara väl och självklart är ingen så dum så den menar att spädbarn klarar sig själv, synd att du inte har en man som tar ansvar för då skulle du ju kunna bestiga Kilimanjaro..Slutligen varför skriver du TURKEN? det var en shaufför en vanlig människa,,Du borde skämmas för du hade ju aldrig skrivit SVENSKEN…Ajjö

 • gina
  4 november, 2014 at 13:22

  Det är tydligt att du behöver PRATA med någon. Är inte din älskade sambo hemma??

 • Pete
  4 november, 2014 at 13:53

  ÅNGESTSYNDROM…………………

 • eva
  4 november, 2014 at 13:59

  Turken??? Och vad har hans nationalitet med saken att göra?? Du har även tidigare nämnt om den svarta kvinnan som jobbade på toaletten i New York mm, mm. Alla vita ursvenska människor du möter påpekar du inte utseendet på. Skrämmande jargong.

 • ilona
  4 november, 2014 at 14:55

  GAD!!

 • Cecilia
  4 november, 2014 at 14:56

  Men inte står det riktigt rätt till i Bingo familjen va? Riktigt hemska värderingar, tyvärr är ju mycket av det ett skådespel men. Synd att det inte finns en spärr för att människor som du ska få ha en så stor blogg.

 • Pjotr
  4 november, 2014 at 15:12

  Menar du TURKEN som är slang för svarttaxi därför att nästan alla är utlänningar som kör dem. Då är det ILLA mycket ILLA!! Hur gammal är du??

 • Irene
  4 november, 2014 at 16:36

  Har sett män som slutat leva själv när de blivit ensamstå¨rnde med barn hemskt!

 • Irene
  4 november, 2014 at 16:37

  Har sett kvinnor sitta hemma i tjugo år utan att gå utanför dörren. Alla dessa barn vem ska ta hand om dem?

 • Maja
  4 november, 2014 at 17:39

  Så du oroar dig och tänker så mycket på dina barn att du slutat att leva?? Hmmm………

 • dora
  4 november, 2014 at 17:49

  TURKEN hade rätt. Finns inga begränsningar här i livet bara för att man har barn. Man behöver inte sluta leva. Finns alltid en lösning! Så du behöver inte sluta att leva din stackare!

 • Anonym
  4 november, 2014 at 17:51

  Har du ingen väninna som har klädsmak ? och som kan hjälpa dej med kläder ? för HJÄLP hur du ser ut tyvärr 🙁 jag tror att du har missuppfattat det hela med att snyggt / smak är detsamma som att köpa dyra kläder ….

 • Anonym
  4 november, 2014 at 17:56

  Fyy vad jobbigt det måste vara att må så dåligt och vara så olycklig som du verkar vara ..ett sånt ytligt tänk som du har kan ju knäcka den starkaste ! Sök psykiatriker NUUUU !!!

 • eva
  4 november, 2014 at 17:58

  Rasistisk blogg är vad det är. Vidrigt. Finns gott om rädda idioter som inte är vidare intelligenta. Därav SD framgång. Kommer inte följa denna blogg något mer.

 • Yodel
  4 november, 2014 at 18:08

  Polskan å turken fann inte varann. Ja dessa knepiga mångkulturkrockar.

 • Yodel
  4 november, 2014 at 18:10

  Jo Davve, kliv fram å trösta våran Katrin, du behövs nu mer än nånsin.

 • laura
  4 november, 2014 at 19:11

  Tycker du verkar leva ett rätt aktivt liv för att vara mamma till två små barn… Vad är problemet? Allvarligt med barnflicka, städhjälp, dagis etc tycker jag inte att du är i position att beklaga dig för att ditt liv är begränsat. Du är faktiskt med i svängen mer än de flesta mammor/pappor så sluta beklaga dig det blir bara överklassfasoner på det…

 • Siri
  4 november, 2014 at 19:46

  Polsk och judinna är du väl? Ringo och Rambo? Inte blir de svenskar i alla fall enligt dig?

  Hoppas de blir bättre bemötta i framtiden än det FULA sätt deras mamma har!

 • anonum
  4 november, 2014 at 20:32

  Han kan inte höra till läsarkretsen. Vi förstår att dina barn är ditt hjärta personifierat:) nej det är ett sorts handikapp med barn kan jag tänka mig. O det handikappet tar folk på sig frivilligt:)

 • Hyrestanten
  4 november, 2014 at 23:00

  Eftersom du bryr dig om vad chauffören sa så skriver du om detta. Jag tycker du ska tänka på hans ord, för han har faktiskt helt rätt.

 • Natalie
  5 november, 2014 at 03:15

  Varför behöver du benämna mannens etnicitet? Varför är det viktigt när det gäller människor med ett annat ursprung än svensk att tydliggöra det? Du placerar människor i olika fack och bidrar till ”vi och dem” tänkandet. Om du inte gillar en persons åsikt så är det åsikten du ska bemöta, personens etnicitet är helt irrelevant, och det borde du veta. Du skulle aldrig säga en SVENSK man, du skulle helt enkelt benämna honom som en man, karl, kille. För då har ju hudfärgen/etniciteten uppenbarligen ingen betydelse, det som betyder är då handlingarna, åsikter osv. När du påpekar hudfärgen/etniciteten så gör du det till det bidragande faktorn för en persons handlingar, åsikter samt att det är det som definierar hen som människa. Dessutom har personen svenskt medborgarskap så är hen svensk. Det är så irriterande när människor har ett sådant primitivt tänk speciellt när man själv inte är etnisk svensk. Ska man börja kalla dig polacken?

  Men vad ska man förvänta sig om en stortyckare som blivit känd genom att klanka ned på allt och alla. Suck.

 • F
  5 november, 2014 at 12:18

  Nathalie, etniciteten spelar roll. Vilken PK värld lever du i?

 • camilla
  9 november, 2014 at 14:37

  Rasistiskt inlägg????? Ja alla vi svenskar är rasistisk!! Vi firar jul..hisdar svenska flaggan vid högtider!!! Firsr midsommar och kan forsätta hur länge som helst! Läste ni i Aftonbladet. Härom dan? Ett gäng killar hade en blå gul t-Shirt på sig för Sverige skylle spela en kvalmatch i fotboll!! Niv pix sa Rektorn!! Den tröjan va rasistisk!!! Så förlåt då att jag är svensk ibland! Ska genast såga ner min flaggstång och slänga flaggan!! Och säga till min sambo vid hockey och fotbolls matcher att han INTE får använda sin blå gula T- shirt!! Om ni flyttar utomlands elletr åker på semester. Vet ni ju att era traditioner ska. Följas inte deras!! Eller hur? För så fungerar det…tex.hedersmord visst tycker. Vi alla att det är något Sverige borde ta efter..eftersom vi är ett mångkulturellt land så måste vi ju acceptera allt nytt för oss annars är vi Rasister. Kalla mig rasist ok…men tyckrr fan att allt har gått för långt!!!!