Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

På söndag är det fars dag och jag har fått värsta grymma erbjudandet att kommunicera till mina följare. Missa nu inte den här chansen för den är grym. Det är en helt annan sak att träna i SKINS och har ni någon far ni vill göra glad på fars dag så använd koden KATRINZcoldblack på skins.se och köp ett par A400-brallor till farsan. Koden ger er 50% rabatt. Ja veeeet helt galet jävla bra! #skinssverige #farsdag Beställ innan onsdag förmiddag för att få hem till fars dag. Ps. SKINS är beroendeframkallande.

You Might Also Like

 • Lillan
  3 november, 2014 at 17:31

  Nej jag har ingen far som jag kan göra glad. Han blev en ängel när jag var 12 år. Ja jag är bitter. Hatar fars dag. Är bara till för att affärerna skall tjäna pengar!!!

 • lill
  3 november, 2014 at 20:42

  Sicksnack Lillan Det är vad man gör det till. Man behöver inte gynna affärerna alls. Man kan visa att man uppskattar sin far, och barnen kan rita teckningar och man kan göra en tårta..T.ex.
  Att du förlorat din pappa är ledsamt, det har jag med. Men ingen ide att vara bitter Gör det bästa av ditt liv

 • Lotta
  4 november, 2014 at 06:55

  Koden fungerar inte.

 • Anette Starby
  4 november, 2014 at 06:59

  Jag har inte heller någon far i livet men jag firar min sambo som är far till våra två gemensamma barn istället. Men som vanligt är det lika svårt att hitta något till honom då han alltid vill ha kalsonger eller strumpor & det är så tråkigt. Men kanske ett par nya träningsbrallor denna gång?
  Mvh Anette Starby

 • sita
  4 november, 2014 at 07:10

  Ingenting jag köper till min 71 åriga far-Han var 49 år när jag föddes. Tråkigt med gamla föräldrar!!

 • Malin
  4 november, 2014 at 08:21

  Säger som ovan, koden fungerar inte. The code is not valid dyker det upp i informationsfältet

 • Lotta
  4 november, 2014 at 08:45

  Koden gäller för byxan Coldblack, då fungerar koden. Jag har beställt, tack för bra erbjudande.

 • Johanna
  5 november, 2014 at 16:19

  Beställde imorse! Tack för tipset och grymt erbjudande!