Okategoriserade

Helpling.se

Inte så kul med Ringos loftsäng när jag ska ligga där och läsa bok samtidigt som Rambo grinar efter napp eller kliande tänder. Med tanke på att jag sprungit en mil idag och nio kilometer igår så känner jag mig ganska mör, speciellt i låren och att springa upp och ner för den där jävla trappan asså… Jag bölade till Carolas sång igår gjorde ni? Det var ju helt otroligt jävla bra sjunget av henne. Det var samma känsla som när jag första gången hörde den där löven-sången som hon kom med för några år sen, minns ni? När löven faller typ. Wow. Men det där programmet över lag? Vilken jävla hit. Jag skulle vilja vara med i det fast jag kan ju inte sjunga. Synd. Jag ska vara med i ett annat sånt därnt folkligt program men jag vet inte hur hemligt det är det kommer sändas i januari och vi börjar inspelningen imorgon så jag har en del att stå i.

Sen ska vi ställa ut på Alltförhälsan-mässan och jag ska laga mat och ni ska komma och provsmaka och jag ville bjussa på chiapudding men tror kanske inte att vi kommer att göra det. Men vi kommer att servera musli med yoghurt och Finnerödjas bara bär (som jag älskar), men alltså appropå yoghurt kan vi stanna där en sekund? Svenska mjölkbönder stämmer Oatly? Vad är det? Inte så bra move kanske? Eller? Jag har försökt att jobba med Arla i många år så jag är lite skadeglad faktiskt. Jag köper aldrig Arlas produkter ändå längre, kör bara Valio och Lindahl men hade de uppmanat folk att skriva vad de äter till frukost på sin sajt och det hade haglat in mejl där de flesta skrev att de äter en mjölkfri frukost? Jag skrattar ihjäl mig. Det är skitkul det hoppas jag att ni fattar. Klart att vuxna människor inte ska dricka mjölk. Ost och lite fet yoghurt är ju kanon för hälsan men att vräka i sig mjölk? Det är ju uppenbarligen ingen som gör längre.

Gud så de ser ut sossarna. Kollar på Margot Wallström på teven nu. 90-talet ringde och ville ha tillbaka sin look. Och Löven, då? Turkiet ringde och ville ha tillbaka sina kostymer. Wow till och med programledaren på TVÅAN ser ut som en glamourmodell i jämförelse. Kul med räntan faktiskt… Vårt bolån kostar oss en sämre middag på krogen numera ha ha ha. Dags att amortera? Nä, dags att ta nya lån.

Det var nåt… Jag minns inte… Kanske kommer på det sen. Aja kommer jag på det så återkommer jag. Jo en sak. Det går en känsla av välbehag genom min kropp varje gång som jag öppnar garderoben och det har jag Helpling att tacka för. Jag glömde att utvärdera dem ju. Det kom en ljuvlig grekinna. Hon var kul och duktig. Hon städade, sorterade, ställde i ordning. Ja, hon sorterade hela min garderob. ”Här har du jeans här tunna byxor, här är t-shirts, här är koftor…” Jag säger bara en sak. Gör det. En gång om inte annat. Ge henne fria tyglar att ta hand om er lägenhet. Med andra ord, klicka för alla rutor när ni gör en bokning, dvs inne i ugn, inne i skåp mm. Ange ”Relationspodden” så får ni 150 kr rabatt på köpet. Ni kommer att älska det! Fan ge bort det till svärmor i julklapp vettja!

Boka här!

Katrins Snapshots

Min välorganiserade garderob. Jeans på en hylla, byxor på en, tunna tröjor på en och tjocka på en. Tack @helpling för det. Rabattkoden ”Relationspodden” ger er 150 kr på ert första köp. Jag fortsätter skriva på katrinz.se då vet ni var ni har mig. #helpling

You Might Also Like

 • Mikaela
  2 november, 2014 at 23:02

  Även om arla inte är världens bästa företag så skadar det ju inte att välja att köpa svenska produkter istället för tyska och finska. Men men även Stockholmarna kommer upptäcka att det nog allt va lite synd att dom inte stöttade de svenska bönderna sen när det inte längre finns någon mjölkproduktion i Sverige…
  = betydligt mindre köttproduktion- dyrare svensk kött m.m, inga öppna landskap, ingen gödsel att sprida på åkrarna- och juste ja konstgödseln väljer ju den underbara regeringen att beskatta! (Bra jobbat, eller inte..)
  Kan fortsätta ett bra tag till men ska upp tidigt imorgon eftersom MJÖLKkorna behöver någon som tar hand om dom!

 • Jonas
  2 november, 2014 at 23:05

  MEN måste säga att arla har börjat ta sig i kragen och börjat skicka ut säljare till butiker,, alltid något. 😉

 • sandy
  2 november, 2014 at 23:07

  Njaaa.. känns lite onödigt. Jag klarar av att lägga mina jeans på en hylla själv.. Det är inte så himla jobbigt,
  Städa däremot, det är jobbigt och det vill jag gärna ha hjälp med.

 • Di
  2 november, 2014 at 23:51

  Ska du vara med i Let’s Dance???

 • Bengtsson
  3 november, 2014 at 00:52

  Och hur full är du? Vilket svammel.

 • Davve
  3 november, 2014 at 00:58

  Övergrepp, skaffa ett jobb, övergrepp, nät troll, övergrepp, skaffa ett jobb, övergrepp, nät troll, skaffa ett jobb, jag är så ensam, övergrepp, skaffa ett jobb, hjälp mig, nät troll, skaffa ett jobb, jag klarar inte det här längre, övergrepp, skaffa ett jobb………

 • Malin
  3 november, 2014 at 06:47

  Säg till Helpling att de kommer till Karlstad!!

 • Anette Starby
  3 november, 2014 at 07:13

  Jag förstår vad du menar med träningsvärken & trappor. Jag hade samma sak härom dagen!
  Mvh http://starby.devote.se

 • leo
  3 november, 2014 at 07:24

  ASSÅ är du manisk eller var du bara full när du skrev inlägget Det hoppar grodor ur munnen på dig!!

 • sessan
  3 november, 2014 at 07:30

  Vilken jävla tur att du är så modemedveten, så du kan trycka ner andra. Grattis!!

 • LO
  3 november, 2014 at 09:09

  ngn tar alltså betalt för att vika kläderna så där slarvigt och oproffsigt???????

 • tess
  3 november, 2014 at 10:22

  Haha jag dricker mjölk värre än en kalv. Det gör de flesta jag känner. Lär aldrig någonsin sluta med det. Givetvis köper vi närproducerat. Vem gör inte det? Speciellt du och din sambo som äter nyttigt och ekologiskt osv.

 • Anna
  3 november, 2014 at 10:59

  Ha ha LO, det var faktiskt oxå min tanke, någon har tagit betalt för att vika kläderna sådär?! Trodde det var en ”före” bild men så är det nog inte!

 • Karin
  3 november, 2014 at 11:25

  ”vårt bolån”. Jag fattar inte! Ni bor ju i en hyresrätt? Snälla förklara!

 • Me
  3 november, 2014 at 11:29

  Men Jesus, klarar folk inte av att göra något själva längre..? Suck….vi ska ha matkasse, städhjälp och tydligen vikhjälp också. Tror inte det är en bra utveckling.

 • laura
  3 november, 2014 at 12:39

  Ha ha din grekiska slav får du nog behålla, här viks kläderna själv och betydligt bättre…

 • rosamunda
  3 november, 2014 at 14:27

  Du måste lida av megalomani och tro att du är en Gudinna!!!

 • Hyrestanten
  3 november, 2014 at 17:15

  Dina garderober måtte ha varit förfärliga om du tycker att det där är perfekt.
  Du bör nog inte skriva dina inlägg om du är berusad eller alltför trött.

 • Lo
  3 november, 2014 at 17:17

  Karin: dom äger ett hus i skärgården

 • anonym
  3 november, 2014 at 20:37

  Det sista DU ska göra är att döma någons klädsmak…..Du har inte smak för fem öre . gode tid

 • camilla
  3 november, 2014 at 21:12

  Karin !! Dom har välc lån på sommarstället kanske!!!!!!!

 • Davve
  4 november, 2014 at 07:57

  Nättroll igen: Samma person som skriver. Katrin har världens bästa smak och snygg är hon också. Tänk om jag vore som hon. Dricka mjölk, aldrig i livet. Har katrin sagt att man ska låta bli så LÅTER MAN BLI. Ska ringa och besälla vikhjälp omedelbart.

 • grekinna
  5 november, 2014 at 09:57

  Thank you Karin for mention me in your blog.Thats very beautiful.
  Also Laura thank you for characterize me ”grekiska slav” .That’s really very kind of you and your rasistiskt feelings. please for the rest not that the photo I suppose that it was taken days after.

 • Niklas
  7 november, 2014 at 13:32

  Tack för tipset om Helpling, ska testa dem. Har själv testat en annan liknande tjänst som jag använt både för städning och fönsterputsning som jag kan tipsa om, DoMyTask.se (www.domytask.se).