Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Amen okej jag bjuder på dagens men den är missvisande då vi hade en vila på tre minuter efter fem och då stoppade vi tiden. Jag är stolt som fan över den här rundan och har egentligen tänkt på den hela dagen. Känt mig duktig. Mycket gladare med barnen när man tränar. Shit det var så bittra människor på shabaam i Tyresö idag HERREGUD. Varför skaffar folk barn? Varför lever de ihop med varandra? Usch det var superdepp att råka lyssna på folk runt omkring. Vi hade skitkul, grymmaste leklandet!! Bättre än Nacka det stämmer. Alltså inte Andys i Nacka det andra. Det här klådde alla lekland. Gud jag kommer att se tillbaka på den här tiden med hånfullhet. "Har jag någonsin varit på ett lekland? "Ehhhhh absolut inte. Skulle aldrig gå på lekland snälla?! Jag gjorde flotta saker med barnen när de var små typ tekniska museet, fjärilshuset absolut inte lekland". Ni som känner mig vet. Jag är grymmaste på att förtränga. Alright. Då var dagen slut. Det känns i mina vader kan jag säga. #dagsattblismal #milenpåunder50 #leklandisdashit

You Might Also Like

  • Davve
    2 november, 2014 at 10:07

    Duktig!

  • Amanda
    2 november, 2014 at 11:13

    Jag såg dig där igår, vi är jätteglada över din feedback, leklandet heter dock KAATACH 🙂