Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jaha ja. Sitter i trappen och instagrammar. Vill gärna skryta men vet att går jag in så är det kört. Då blir det Instagram efter åtta ikväll när de små liven sover. Mamma hoppade in så jag fick gå ut och springa. Sprang med min coach idag. Det gick… Sjukt bra. Har inte sprungit nio kilometer på ca tio år och då sprang jag milen på en timme prick. Tjejmilen. Idag är jag så mycket bättre. Det regnade hela tiden och efter kilometer fyra fick jag kicka igång Bongo song. Löser det mesta med Bongo song. Jag tror fortfarande inte att jag kommer att klara milen på under 50 jag gör verkligen inte det men 55 kanske? 55? Va fan snackar jag om? En utmaning är en utmaning. Bara att kämpa vidare. #dagsattblismal #milenpåunder50 #lchf

You Might Also Like

 • Anette Starby
  1 november, 2014 at 11:32

  Vad duktig du är som orkar springa så långt! Jag är en sådan person som hellre går i rask takt men det är bättre att springa om man vill förbränna mer. Ha en trevlig dag!
  Mvh http://starby.devote.se

 • manne
  1 november, 2014 at 12:07

  Det är klart att du inte klarar det.Om du säger det själv så är det väl så!!!

 • Justin
  1 november, 2014 at 12:52

  Din pappa upp i dagen Tyvärr!!

 • 4-barnsmor
  1 november, 2014 at 13:54

  Ja, herregud vad du är lik din far 🙂

 • jo
  1 november, 2014 at 15:24

  I Göteborg skiner solen.

 • D. DeMarkey
  1 november, 2014 at 15:46

  supercoolt och bra!!

 • Klicky
  1 november, 2014 at 22:36

  Klart att du kommer klara det! Keep fighting!

 • Elle
  2 november, 2014 at 00:30

  Katrin, mitt tips till dig, bara lägg ner LCHF… du kommer aldrig kunna gå ner mycket mer i vikt än den du är på. Titta på det här klippet jag skickar med, bara titta… hon äter MASSOR, går fortfarande ner i vikt, bygger muskler och kör inte ens hälften så hårt som dig med sin träning. Hemligheten är att din kropp inte är i det optimala stadiet, fat-burning, vilket händer när man äter mycket av rätt saker. Din kropp håller i fettet, den håller i vattnet och du äter för lite av helt fel saker. Du hade kunnat springa 2 mil om du inte varit så himla inne i LCHF. Massor av människor som följer Freelee i videon har hakat på och förstått hemligheten med hälsa och deras vikt har bara rasat, inklusive mig, jag kan för första gången i mitt liv bygga muskler och bli riktigt tonad. Det hade aldrig hänt när jag va på LCHF, så fort jag slutade så tappade jag de där extra kilona. Nu vet ju jag att du har din butik och allt som gör att du inte kan släppa livsstilen, du är säkert så inne på den att det inte går för dig o ändra dig. Men jag vill bara ge dig en sanning, och det är att du aldrig kommer kunna hålla en vikt under den du är idag, och sen när du slutar motionera kommer det att gå sakta men säkert upp. Lev igen, ät det vi var menade att äta =) Du skulle må så himla mycket bättre. Skriv gärna vad du tycker och tänker om denna video, jag förväntar mig att det blir negativt men det gör ingenting, nån dag kanske du tänker om =) http://www.youtube.com/watch?v=ZRuytGHlpNc

 • claudia
  2 november, 2014 at 20:30

  Om du vill trappa ner din tid på milen så kan jag tipsa dig om intervaller!
  Hör med din PT (har du kvar honom?) om vilka intervalltider som skulle passa dig.