Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Om alla mina dagar skulle se ut som den här så skulle jag dö alldeles för tidigt. Jag har gjort så mycket den hör dagen att när jag nu ligger i sängen och summerar så kan jag inte fatta att det är sant. Verkstan med bilen, bokslutsmöte med revisorn, möte med ny kund, långlunch på Riche för att tacka av Linda som slutar hos oss efter tre år. Trist. Men så är det ibland. Lycka till i framtiden, Linda! Du är grym. Packa, köra till Dalarna, i kolsvart och regn, plöja mejlen, betala… Guuuuuuud jag är så trött nu. Om Rambo vill sova? Absolut inte. Han har sovit i bilen så nu är han pigg. Jag har till och med försökt att ligga på honom för att få honom att somna. Inget går. Jobbigt. Underbart att vara i Falun hos våra vänner. Nu tar jag höstlov. Välbehövligt. #höstlov

You Might Also Like

 • kim
  28 oktober, 2014 at 00:58

  Jag undrar en sak @katrinzytomierska . Jag blev enormt besviken och förbannad över det bingo sagt om dig. Och det han kallat dig. Visst, du kan va lite av en mobbare du me. Kanske förtjänar du att smaka på din egen medicin du me. MEN. Jag undrar hur du ser på detta…va du känner om att han kallade sig de där sakerna? Om hans dotter borde ta åt sig också? Om du/han tycker att det är OK om era söner kallar tjejer samma sak? Something to think about.

 • minna
  28 oktober, 2014 at 07:37

  Ja nu är det bara till att LÅTSAS SOM OM DET REGNAR!! HAhahaha

 • viola
  28 oktober, 2014 at 07:42

  Är det bara unga människor som jobbar hos dig. Får de sparken när de blir medelålders?

 • tuva
  28 oktober, 2014 at 08:01

  Nu är du känd för ”hon som tar emot all skit från sin sambo”!!

 • maggan
  28 oktober, 2014 at 08:16

  Det är ju din ömma tå. Så när ni bråkar så kanske han gör allt för att såra dig? Inget försvar men det kan bli så..

  Om han gör det oprovocerat så måste du tänka på vilken syn dina pojkar kommer få på kvinnor om du tillåts behandlas så.

 • LO
  28 oktober, 2014 at 08:27

  ”Jag har till och med försökt att ligga på honom för att få honom att somna.” Eh, VA?..

 • Sven Svensson
  28 oktober, 2014 at 08:31

  viola; jo det är klart, att hur skulle DET se ut om det satt en massa fula (kanske lite fylliga ) människor runt bordet som passerat de fyrtio ? Katrin förstår nog inte att det kan va intressant att även ha med gamlingar i fyrtiofemårsåldern också…..men dom garvar ju inte läpparna ur led hela tiden förstås…

 • rio
  28 oktober, 2014 at 09:09

  Snart faller du igenom. Du är inte trovärdig!!!

 • My
  28 oktober, 2014 at 09:45

  Vissa läsare här TROR verkligen på ALLT Katrin skriver???? hahaha.. Ni tror väl även att hon nu lade sig uppe på Rambo för att t v i n g a honom att sova?..*gosh*. Katrin är väl lite v’l gammal för att ha naiva småungar till läsare. 😉

 • lilla trollet
  28 oktober, 2014 at 09:52

  Mari Pålsjö ljög enligt dig och Bingo http://finest.se/userBlog/?uid=28711&beid=1175872 gör du detsamma Katrin? Svartmålar Bingo för att vinna något på det precis som du anklagade Marie att göra. Eller har Bingo så dålig kvinnosyn som ni båda påstår att han har? Och varför då stanna hos en sådan man.

 • camilla
  28 oktober, 2014 at 09:55

  Om man har ett jobb m viss inriktnig tex hälso coach .dietist eller som här lchf så hör det till att man är rn god förebild elletr hur? Jag jobbar på lungkliniken…tror ni jag skulle kunna vara rökare.? Nä just det… Och just viktminskning är ju en enorm marknad..möter massor av människor när jag är ute med vovven som springer…tjocka smala normalviktiga!! Hälsa motion och mat är ju enormt på tapeten nu och med tanke på många barns uppväxt som ipad och snabbmat så är det väl kanon att lära barnen vad som är nyttigt.Läste att barn idag från 2 års ålder spenderar 182 minutet per DAG!! FRAMFÖR TV DATORER OCH I PADS!! hur tror ni nästa genetation kommer att se ut?

 • camilla
  28 oktober, 2014 at 09:58

  Och ligga på ? Hon menar nog ligga med? Och alla som tänket något annat….sova ner ligga med ligga brevid!!!!!! Alltså sova ner ett barn!!!!!

 • Anna
  28 oktober, 2014 at 10:17

  Camilla; lika viktigt är att ha föräldrar som inte BRÅKAR och SKRIKER inför barnen. Kan ge dem psykiska men. Så det räcker inte med att bara ge dem nyttig mat!!

 • Anette Starby
  28 oktober, 2014 at 10:33

  Du är så härlig Katrin & du uttrycker dig så bra i dina inlägg på ett komiskt & ironiskt sätt. Det är det jag älskar med dig blogg. Ha en trevlig dag!
  Med vänlig hälsning http://starby.devote.se

 • yster
  28 oktober, 2014 at 11:07

  Anette Starby; du är ju fullständigt indoktrinerad av denna människa! Kan du inte tänka själv!!! Du kommenterar ju varje inlägg. Får du många nya läsare???

 • Li
  28 oktober, 2014 at 11:10

  Anette Starby

  Jag tror du måste hålla dig på ETT spår!
  Du kan inte helt ärligt sitta och ”gullla” med både Blondinbella OCH Katrin samtidigt!

  De är två helt olika kvinnor, med olika syn på liv, familjeliv mm. Det enda de har gemensamt är att tjäna pengar vilket inte är fel, men de gör det på mycket olika sätt och att ”gulla” och tycka ALLT är bra blir lite kluvet för oss som läser dina kommentarer.

  Men, Anette Starby, nu ska jag vara snäll och inget ”nättroll”, du skriver precis det du vill och jag hoppas du får en bra vecka!!!

 • Li
  28 oktober, 2014 at 11:11

  Hoppsan … Yster hann före 🙂

 • camilla
  28 oktober, 2014 at 11:37

  Anna !!! Och vad vet du om dom bråkar inför barnen? Och att få psykiska men av att föräldrar inte är sams är skitsnack!!! Många föräldtar/par bråkar inte öppet dom tiger ihjäl förhållandet…tyvärr!! Det finns inga barn eller väldigt få isåfall som inte. Har hört sina föräldrar vara överens.Lukaväl som barn på dagis syskon mm.har åsikter som inte överstämmet!!! Tror inte man ska uttala sig om att barn far illa av sånt!! Men kommer vi in på misshandel så är det en helt annan sak.Idag skrivs det och ges goda råd om allt!! Om inte si och så görs så får barnen framtida men.Om min sambo kallat mig tjockis..nix håller inte med det är INTE ok!!! Men tror inte mina barn får framtida men av det.om vi inte slutar att påpeka allt snart om små barn…dom får skador för livet av att sova fel/ensam mat som är livsfarlig osv.kommer vårat släkte för att ingen törs skaffa barn! Min äldsta på 26 sa häromdagen…jag kommer aldrig skaffa barn..allt är skadligt för dom..bättre att inte behöva oroa sig.Ska det vara så?

 • camilla
  28 oktober, 2014 at 11:43

  Ursäkta stavningen alla….påpekar det själv annars dundrar det in 100 kommentarer om det.Sitter på bussen knöligt och hoppigt..han som kör känns inte riktigt kry!!! Tvärnitar vid busshhållplatser så man håller på flyger av stolen

 • nmg
  28 oktober, 2014 at 11:45

  Alltså det här med Bingo, han har ju berättat hur fult och respektlöst Katrin har pratat med honom förut.
  Hur hon kallat honom ”jävla idiot” i varje mening, sagt att han är värdelös och att en riktig man ska vara som Paulo Roberto.
  Man hör ju henne gapa detta nästan i sin fantasi, inte bara det, hon HOTAR att ta barnen ifrån honom öppet på bloggen…, säger att han är bara bra för att leka

  Hon är en mobbare, en taskig jävel helt enkelt, som vräker ur sig en massa sårande skit om folk på löpande band.
  Antagligen så har Bingo blivit verbalt misshandlad av henne i många år nu, antagligen så var ”ditt fetto” det absolut elakaste han kunde hitta på.
  Varför är dessa två tillsammans för, bolagen? Huset i skärgården osv

  Tack för att man får hänga med på showen iallafall!

 • Anna
  28 oktober, 2014 at 11:59

  Till nmg

  Har Bingo berättat detta för DIG, du verkar mycket insatt.

  När du skriver detta kan det vara en anledning till att snabba på en eventuell separation mellan Bingo och Katrin och det tycker jag är skitdåligt skriv av dig!

  Eller är du en stortuttad bimbo som vill ha Bingo eller är du bara avundsjuk på Katrin. Bara undrar gör jag.

  Låt de vara ifred nu!
  Katrin är i Falun hos deras vänner, om Bingo är med vet jag inte, men låt detta nu vara!
  Jag har läst Bingos Twitter då han skrivit att han älskar Katrin, vill gifta sig – är du avundsjuk.

 • ritablomgren
  28 oktober, 2014 at 13:09

  Så här är det, fakta.
  Bingo och Katrin har kontaktat de flesta skvallertidningarna plus kvällspressen, för ca tre veckor sedan. De ville ”tipsa” om ett bråk som de kommer ha, offentligt.
  Ingen nappade men här har ni företagets ide om marknadsföring.
  De lurar gärna sina följare att tro på detta låtsasbråk så att de ska bli mer populära.
  De har märkt att människor med problem får sympati, fler klick, mindre tjafs om ”du kränger bara..”
  Katrin måste framstå som en sympatisk person i underläge så att fler köper hennes produkter.
  Alla i media i Stockholm vet att detta bara är fejk, alla manipulerar sina lyssnare och följare, det är ett gammalt sätt och sälja på.
  Tyvärr känner sig folk lite lurade då det känns som kändisarna är deras vänner.
  Äcklig marknadsföring. Nästa veckas skvallertidningar kommer dock ha seperationen på framsidorna.

 • Li
  28 oktober, 2014 at 14:27

  Men hej där, jag kan ana vem du är, du som ”vet allt” om skvallertidningar.
  Ska du skriva själv om detta, det kan ju vara bra för din blogg, kanske.

 • Davve
  28 oktober, 2014 at 21:36

  Så himla många ”snillen som spekulerar” på Katrins blogg dagligen. Dessa ”snillens” modus operandi är att Katrin är djävulen själv och alla som skriver något positivt har ”blivit hjärntvättade av Katrin”.

  Men då ber jag er att betänka, vad är mest naturligt.. Att vi som tycker Katrin är bra och rolig läser bloggen.. Eller att ni som enligt egen utsago hatar katrin läser bloggen? 😀 ni är uppenbarligen självplågare.. Eller så är ni egentligen avundsjuka på Katrin , eller så provoceras ni av kvinnor som vet vad de vill och är kaxiga. Något av de tre är det!

 • espana
  28 oktober, 2014 at 23:31

  Å här är du igen, i nästa inlägg, så patetisk, gå hem å lägg dig, vältra dig i din övergreppsfantasi, duuh, Davve.

 • Davve
  29 oktober, 2014 at 02:28

  För tillfället håller du dig till ett namn.. Framsteg Espana… Är det lite mognad jag skönjer? Eller kommer jag bli underhållen ett bra tag till framöver av din sysslolösa vardagsdriv här på bloggen? 😀

 • espana
  29 oktober, 2014 at 15:57

  tror jag ska utöva woodomagi på dig duuh.
  Undrar hur de närmaste dagarna blir??

 • Davve
  29 oktober, 2014 at 16:16

  Espana, haha aaa gör du så. Dåre 😀