Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

#relationspodden med mig och @bingorimer

You Might Also Like

 • Anette Starby
  24 oktober, 2014 at 13:33

  Nämen vad roligt att eran relationspodd har kommit ut nu! Den måste jag lyssna på så fort jag får en stund över.
  Mvh http://starby.devote.se

 • lisette
  24 oktober, 2014 at 14:17

  Hej! Verkligen ett jätteroligt poddavsnitt, som vanlig. Det blir dock väldigt tydligt att du har mer erfarenhet kring vad lyssnare vill ha. Att inte ha något intro öht som Bingo tjatar om gör det hela ganska opersonligt. Jag älskade att få höra lite ”tjena tjena, hur mår du Bingo?”. Att ni kanske till och med gör introt till en viktig del, snacka lite om veckan osv. Trots att det är en relationspod så vill i allafall jag höra så mycket som möjligt om ER.
  Tack för en bra pod!

 • Graham
  24 oktober, 2014 at 14:26

  Låter som ni läser från ett manus, så tillgjort! Sen har jag svårt för att första din dialekt och jargong!!

 • Emelie
  24 oktober, 2014 at 23:02

  Yes!!! Ska lyssna på podden på nattbussen hem från krogen i natt 😉
  Hoppas på ett lika bra avsnitt som vanligt. Och jag vill även på peka att jag håller med dig Katrin i väldigt mycket. Bland annat diskussionerna om strippklubben, ligga med 5-10 pers osv… Ville bara säga det så att du vet att de inte bara är du som tycker så, som Bingo annars gärna vill få det att låta som. Tror fler tycker som dig 😉