Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ja alltså så länge den går neråt så är man ju nöjd. Nu ska jag ta mig en härlig kopp med citronvatten, bästa början på dagen. Sen blir det chiapudding till lunch, jag har blivit helt galen i skiten! För att inte tala om Rambo. Han smaskar i sig ekologisk osötad med blåbär och mango. Men vad är snacket om att man inte får äta så mycket chia som man vill? Och är det okej att Rambo äter chiafrön? Jag menar herregud det är frön. Största källan till omega tre. Det kan inte vara farligt på något sätt. Eller? #dagsattblismal #finnsattköpaisturegallerian #chiapudding

You Might Also Like

 • K
  20 oktober, 2014 at 07:48

  Man skulle väl inte ge sina barn socker tyckte jag att jag hörde på tv härom dagen…..mango 😉

 • nimbus
  20 oktober, 2014 at 08:19

  Det kan framkalla allergi, och allt vad det innebär. Magknip, illamående, klåda diarre bl a. Kan även få en allergisk reaktion som är direkt livshotande. Därför skall man inte ge bebisar dessa FRÖN!! En bebis kan inte tala för sig KZ!

 • Jools
  20 oktober, 2014 at 09:11

  Till K:
  TILLSATT socker är det debatten handlar om. Tillsatt. Det betyder att man tillför socker i mat som inte finns naturligt. Vilken kategori tror du då mango tillhör, har den tillsatt socker eller är den naturligt söt?

 • c
  20 oktober, 2014 at 10:26

  Hej Katrin!
  Jag har också blivit galen i chiapudding. Jag hörde att man inte fick äta mer än två matskedar per dag. Vilket ju är lite märkligt med tanke på att recepten är på en halv deciliter.
  Jag tänker såhär. Chiapudding är ett nytt fenomen som slår igenom stort just nu. Det blir alltid diskussioner och restriktioner kring sånt som är nytt (läs: främmande och otäckt), nyttigt (läs: jobbigt att de äter nyttigt när vi äter chips) och populärt (läs: kommer vi att sitta ensamma med vår chipsskål snart). Sunt fönuft är oslagbart när det gäller det mesta! Ät och njut och skulle det vara nåt som inte är bra så känner du det i tid och kan minska intaget av dessa fantastiska frön 🙂
  Stor kram till dig Katrin, du är grym!

 • Davve
  20 oktober, 2014 at 10:33

  Guuuuud så mycket moral tjafs alla kör med. Låt KZ gilla sina frön och att ge det till sin son. Javisst, men å andra sidan så ger dessa frön många fördelar också.

  Sköt ni ert så sköter KZ sitt liv 😀

 • A
  20 oktober, 2014 at 11:08

  DAVVE! Men Katrin FRÅGADE ju!! Är det konstigt då att folk kommenterade?? Du har ju själv verkligen INGENTING att tillföra…. Jag utgår från att du bara löjlar dig när du skriver här….eller är du på riktigt???

 • Davve
  20 oktober, 2014 at 11:28

  För det första varför bryr DU dig om vad jag skriver i ämnet. Om du inte känner dig träffad? Nej jag förstår att du tycker det är jobbigt att något säger emot din oerhört gnälliga ton. Och eviga namnbyten…. Arbetslös? 😀

 • A
  20 oktober, 2014 at 12:23

  Arbetslös?? Spelar det någon roll för dig?

 • U
  20 oktober, 2014 at 13:17

  Jag har fått allergi. Älskade chiagröt i våras och åt ofta till frukost. En dag kom illamående och fruktansvärd magknip. Avbokade möten och intog sängläge. Efter att det hänt några gånger kopplade jag förloppet till chiafröna. Nu blir jag illamående om jag får i mig minsta lilla chiafrön. Ta det lungt med överdoser!!

 • Jag
  20 oktober, 2014 at 13:57

  Smal, smal, smal!!!!!!

 • Victoria
  20 oktober, 2014 at 15:55

  Om du har diagnos Hypoterios? Behandlas du med Leavaxin? Om så är fallet, är det vitalt att du tar din medicinering. Ämnesomsättningen styrs av din Medicinering i detta fall.
  Tycker du verkar att glömma den rätt ofta.

 • K
  20 oktober, 2014 at 15:59

  Jools: Är inte helt dum som du verkar tro men har du hört talas om fruktos? Nyttigt – inte direkt.
  Enough said!

 • Davve
  20 oktober, 2014 at 18:44

  K, fruktos, jovisst men i liten mängd. Inte som dagens andra föräldrar som lämnar sina barn med ”barnvakten” … En stor påse chips eller godispåse…

  Tänk efter..

 • Marie
  20 oktober, 2014 at 19:32

  Mango och päron är också en fantastisk kombo till puddingen.

 • Dante
  20 oktober, 2014 at 19:50

  ,Marie, man skall inte äta frukt när man äter lchf kost!!

 • Anette Starby
  21 oktober, 2014 at 06:55

  jag förstår att du är glad att du har gått ner lite i vikt. Själv väger jag 59 kilo & kämpar för att gå ner minst 5 kilo just nu. Det tar alltid tid i början men efter några månader rasar man ner i vikt.
  Mvh http://starby.devote.se

 • Carro
  21 oktober, 2014 at 16:47

  Ok! Men du är kort så du måste gå ner mer, det är ju det livet går ut på att banta, eller typ äta en speciell kost(enl dig då) själv är jag 172cm och väger 52kg äter vad jag vill när jag vill:) det är livet för mig:)))
  PS gör något åt fötterna oxå när du ändå är igång för det är ingen vacker historia….

 • Cathrine
  22 oktober, 2014 at 02:06

  Victoria; hypotyreos heter det