Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Relationspodden presenteras av Helpling.com. Ladda ner appen helpling, ni kommer inte att bli besvikna av deras tjänst. Ange rabattkod "Relationspodden" så får ni 150 kr. #relationspodden #helplingcom

You Might Also Like

 • Hej
  17 oktober, 2014 at 11:59

  Hej.

  Tips:

  Skriv gärna lite recept som du oftast använder själv.
  T ex: frukost, middag, lunch.
  Vad gör du om du ska välja mat när du är ute på stan?
  Vilka val gör du där? Väljer du bort något?

  Och sen så skulle jag gärna vilja ha några förslag på bra mat enligt dig utan nötter.

 • Carolina
  19 oktober, 2014 at 16:45

  Hej,
  Jag heter Carolina och jag läser din blogg dagligen. Jag vill bara säga att jag tycker du är en förebild i kampen mot socker. Folk är dumma i huvudet som tror att kvantitet är kvalitet i våran kost: jag har något som heter hypotyreos vilket betyder att jag äter t3 hormoner varje dag för att min ämnesomsättning ska funka någorlunda. LCHF har varit och är min räddning.
  Tycker inte heller det finns någon ursäkt att vara fet och sjuk. Fantastisk föräldraläsning och massor av bra tips i livet! Tack. // Carolina

 • My
  20 oktober, 2014 at 00:58

  Katrin! Du måste slutat avbryta hela tiden. Gillar er podd men det blir sjukt irriterande när bingo aldrig får prata klart. Den här podden var helt sjukt vad du avbröt. HELA tiden.

 • Davve
  20 oktober, 2014 at 10:38

  My, har du inget viktigare för dig än att klaga på en liiiiiiiiten grej?