Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Shit och folk deppar i Stockholm över vädret? Ja men ta en tripp till Göteborg så kommer ni att hoppsa och tralla till nästa vår. Det är så ruggigt, rått och mörkt där nere och soligt, behagligt och ljuvligt här hemma ni kan inte ana skillnaden. Stackars Göteborgare inte bara proppas deras barn med socker och E-ämnen på dagis och i skolan de ska dessutom leva under dessa förhållanden. Jag tänker på Ebola-debatten igår och känner mig rädd. För mig själv det erkänner jag. Tycker synd om folk i drabbade länder men bryter ihop av tanken att få hit smittan. Hörde ni doktorn igår: "Det är de fattigaste i små byar i Afrika som drabbas det är inte så att de tar flyget till Sverige precis". Och svaret från afrikanen: "De smittade, våra släktingar, tar sig till Ghana där de har chans att flyga till oss i Sverige". Vändningen var så absurd tycker jag. En sista sak. Läs inte saltad nota. Fortsätt och lev i bekväm ovetskap. En sak bara: bli inte förvånade om ni får cancer.

You Might Also Like

 • kelly
  17 oktober, 2014 at 10:14

  Har levt ett hälsosamt liv. Och ätit sund kost. Har trots det ändå drabbats av cancer. Så jag har inga skuldkänslor för att ha drabbats. Som vissa säger att de som får cancer får skylla sig själv??!!? Är 36 år.

 • ey
  17 oktober, 2014 at 10:34

  Det är förnedrande att tycka synd om andra. När man tycker synd om någon sätter man sig på den andra personen. Hylla deras styrka istället för det dom sjuka går igenom (vilket väldigt många av oss kommer att gå igenom innan till slut döden slukar oss (alla)). Rädslor är inte bra heller, förhindrar förmågan att fatta logiska och bra beslut. Stay focused! På tal om cancer så yes, det orsakas av skräpig mat som ej har anknytning till naturen, och av alla gifter som människan varit så frikostig med att sprida runt i vårt samhälle. Antar att cancer är naturens hämnd på något vis. Vi får det vi förtjänar. Så är det bara!

 • ey
  17 oktober, 2014 at 10:35

  Kelly! vad du TROR är hälsosam kost behöver inte varit hälsosam kost. Om du följer rekommendationerna för vad hälsosam kost är så har du garanterat inte ätit hälsosamt!

 • ey
  17 oktober, 2014 at 10:37

  Och Kelly en sak till. Det kan vara så att dina föräldrar också har misskött sin kost så att generna blivit svagare till nästa generation, eller så kanske du råkat ut för någon mutation när du kom till. No problem, man får göra det bästa av situationen. I slutändan ska vi alla dö. Lär så länge du lever!

 • Alexandra
  17 oktober, 2014 at 10:41

  Jag tyckte du uttryckte dig jättebra i programmet. Sakligt och med exempel.

 • Cancersjuk
  17 oktober, 2014 at 10:45

  Med tanke på allt skit du äter och dricker, och matar dina stackars barn med KZ, så är det väl antagligen du själv eller ngn dig närstående som snart kommer att drabbas av cancer. Du vet, karma is a bitch.

 • GÖTE
  17 oktober, 2014 at 10:52

  Befinner mig just nu i Göteborg. Vädret är underbart. Solen skiner och fåglarna kvittrar. Igår var den korkade bloggerskan och svamlade förvirrat i TV. Totalt osammanhängande och dessutom ljuger hon så hon blir blå i ansiktet. Klart som fan att hon var tvungen att som hämnd, för att hon gjort bort sig i TV, var tvungen att ge sig på Göteborgarna och VÄDRET???? Huvaligen, gör oss Göteborgare en tjänst och stanna hemma i fortsättningen. Vi vill inte ha såna som dig här.

 • drabbad
  17 oktober, 2014 at 10:55

  Två av tre drabbas av cancer! Jävla SKITSJUKDOM!!!!!

 • angel
  17 oktober, 2014 at 11:04

  Vet du vad KZ. Vädret kan ändra sig från dag till dag! Och du gjorde verkligen bort dig i TV.Sitter och ljuger som den mytoman du, inför hela svenska folket. Huuuu

 • Lisa
  17 oktober, 2014 at 12:33

  Haha men så jävla rätt! Jag bor här i Mordor (gbg) det är inte svårt att bli deprimerad precis

 • en som drabbats
  17 oktober, 2014 at 13:15

  Du ey, vad gulligt av dig att skuldbelägga alla med cancer för att de kanske medvetet eller omedvetet ätit fel kost. Och har de inte gjort det då jävlar ska vi på deras förfäder. Bara så du vet så finns många olika riskfaktorer med i spelet och bara för att man följer x eller y diet så finns det inga garantier för att man inte drabbas.

 • Katrin
  17 oktober, 2014 at 14:15

  Hahaa! Som en sann göteborgare tar man livet med en klackspark och skrattar åt att KZ lyckas reta upp folk! Yeah! Ljusglimt i arbetsvardagen! Fortsätt mytomera så blir vädret bättre i Göteborg! Woop Woop!

 • ey
  17 oktober, 2014 at 14:20

  Till en som drabbats av cancer… du tolkar det som du vill! Det handlar inte om att skuldbelägga någon, utan att alla (friska som sjuka) ska börja ta ansvar! Du tror att du blir frisk av att förgifta din kropp ännu mer av giftiga mediciner? Finns tonvis av information och massor (flera tusentals) människor som fått bukt på sin cancer med hjälp av naturliga växtbaserade produkter och ett så giftfritt liv som möjligt. Så du ska bara vara tyst! Och börja ta ansvar för ditt liv istället för att tycka synd om dig!

 • herregud människa
  17 oktober, 2014 at 15:39

  Till: ey. Du verkar lida av psykiska problem. Sök hjälp. På riktigt.

 • camilla
  17 oktober, 2014 at 15:49

  Ja tyvätt finns det kvacksalvare där ute som påstås bota cancer mm med alternatia mediciner!! En nära vän till mig vart pålurad sånt, han led av sjukdomen MS..i sin svåra och jobbiga tid så började han m alternativ medicin och valde bort bromsmedicinen.Svaga människor är som mest motaglig för sånt skit eftersom man famlar efter ett halmstrå och hjälp när läkare sagt att det är obotligt!! Vansinnigt att prata för att altetnativ medicin kan bota /stoppa/ läka dödliga sjukdomar.Ska tillägga att min vän med MS dog för 10 månader sen.Den som vann på detta va idioterna som lurade och sålde skiten till honom.

 • camilla
  17 oktober, 2014 at 15:53

  Ska tilläga han åt växtbaserade produkter och drack aloe juice….För sånt botar MS SÄGET BARA FY FA…..

 • ey
  17 oktober, 2014 at 16:53

  Alltså ni fattar ju nada människor!!! Det är bara att skrolla runt lite så hittar ni människor som lyckas bli friska alternativt. Men dom räknas inte eller???? Och en sak till. Det är varken mat eller medicin i slutändan som gör dig frisk. Det är DIN KROPP som ska göra sig frisk. Och det bästa man kan göra är att ge den bästa möjliga förutsättningar för att kunna heala sig själv!! Men inget mig emot om ni väljer en plågsam behandling som ni aldrig kommer bli riktigt friska ifrån. Då blir man snabbare några mongon mindre!!!! Vet att det var elakt sagt, men ni går en fan på nerverna…

 • smittan
  17 oktober, 2014 at 17:02

  Släpp en bomb över Afrika och asfaltera!

 • Mia
  17 oktober, 2014 at 18:33

  ey – och du hittar massor av människor som påstår att de sett ufon, spöken, andar mm mm
  Du vet att man skall inte tro på allt man läser på nätet.
  Men när du ändå scrollar runt så kan du även läsa om kvacksalvare som har blivit dömda för dråp för att de har lurat på dödssjuka verkningslösa alternativa mediciner som de har påstått skall bota

 • Karma
  17 oktober, 2014 at 19:02

  Jag tror att bakom signaturen ey gömmer sig Katrin Z i egen hög person.

 • Filippa
  17 oktober, 2014 at 20:31

  De som tvivlar på att bra mat kan göra underverk för din hälsa kan kika på dokumentären ”Fat, sick & nearly dead”. Där har vi beviset.

 • Men alltså...
  17 oktober, 2014 at 20:36

  Men allså…’ey’ är ute efter att provocera, va? Står det verkligen helt rätt till? ÄVEN om du ’bara’ vill provocera? Har man så pass lite ödmjukhet i kroppen borde man fan tvångsinläggas. Och jag menar faktiskt allvar..

 • ey
  17 oktober, 2014 at 21:45

  Alltså seriöst. Hur kan du påstå att jag saknar ödmjukhet. Här försöker man förklara hur ni ska göra för att bli friskare!!! Och till föregående – du har ingen aning om vad dom i cancerbranschen med sina ekonomiska intressen utsätter sådana som kommer fram med alternativa metoder för. Vill även påminna att MASSOR av människor dör av konventionell behandling – och då ofta av biverkningar från medicingifterna dom fått! Svenskar borde bannemig få medalj för världens mest klagande och stackars mig attityds folket som finns! SÅÅÅÅ tröttsamt. Alla måste ta hand om mig… gnäll gnäll gäll…alla som har massor med makt och pengar ska man respektera.. fan ni är ett gäng mongotöntar i mina ögon. Stick och brinn haha

 • Anna
  17 oktober, 2014 at 22:39

  Alla som får cancer eller en mer allvarlig sjukdom blir såklart chockade, förstörda,trasiga,eller som du uttrycker det ”förvånade”!!
  Min syster och min mamma är änglar min dotter är sjuk, och du kommer med ditt jävla satans bullshit och påhopp på både vuxna och barn, seriöst du måste söka hjälp innan dina barn blir lika sjuka som dig, fruktansvärt att du får ha barn överhuvudtaget socialen måste börja läsa din blogg och se till så dina barn ev kommer till normala fosterföräldrar eller att socialen kan hjälpa just er trasiga familj! Försök att tänk på dina barns hälsa fast att du är bipolär, det är ärftligt och vad gäller maten så måste du börja lära dina barn äta riktig mat, det är ju barnmisshandel! Jag kan bara beklaga att du fått barn och jag kan rekommendera Medelhavsmat vilket är den bästa maten man kan äta, ni kommer leva längre och vara friska och äta gott!
  Det finns något som heter karma och den kommer drabba både dig och dina barn var så säker!
  Återigen stackars barn som tvingas leva med en bipolär förälder som tydligen inte söker hjälp..

 • Jävligtslipadeknivar
  17 oktober, 2014 at 22:46

  Katrin, jag har flöjt dig i flera år och garvat som fan för det mesta. Men nu verkar du fullständigt ha trillat av banan. Jag misstänker på riktigt att du är sjuk i huvudet och behöver hjälp. Du vinner inte läsare på att jiddra som du gör just nu, du kommer däremot att tappa en hel del.
  Det här inlägget och det där du angrep ”fettot” och hennes barn i tennishallen. De är INTE okej. Du brukade vara skarpt, intelligent och underhållande. Nu är du bara tragisk.
  Och nej, jag tänker inte kolla debatt. Även de tappar på grund av dig om du frågar mig…
  Skärp dig och kom tillbaks som du var förr i tiden när du bara gav dig på människor som kunde ge igen och låt sjuka människor, barn (till vad du tycker feta människor) eller människor som inte tycker till 100% som du vara i fred.
  Det som du håller på med just nu visar bara din dumhet (ointelligents!?) och jag vet ju att du kan så himla mycket bättre. Sluta göra dig sjælv pinsam…

 • Davve
  17 oktober, 2014 at 23:07

  Anna, du går väldigt hårt åt med dina åsikter. Tror du att du är en sån jäkla bra morsa då om man får lov och fråga? För mig låter du inte som någon förebild som förälder direkt som går runt och hotar hit och dit. Är det någon som ska låsas in så är det DU!

 • cindy
  17 oktober, 2014 at 23:23

  Anna, håller med dig! Min dotter dog i cancer när hon var två år gammal. Nu är hon den finaste ängeln i himlen. Jo KZ jag blev förvånad!!!!!

 • ARRRRGHHHHH
  18 oktober, 2014 at 10:07

  Men du kan väl för helvete åtminstone försöka TÄNKA SJÄLV DAVVE? För du framstår som fullkomligt både personlighets- och intelligensbefriad! Det är inte hälsosamt för ens en mor, äkta make eller bästa vän att sitta och hålla med någon om ALLT utan att reflektera och skapa en egen åsikt. Men enligt dig har Katrin ALLTID rätt och ALLA ANDRA ALLTID fel. När man undrar varför faller dina argument och i panik hånar du folk för fullkomligt störda saker som att de blivit antastade som små.

  Du framstår ju som fullkomligt dum i huvudet för att tala klarspråk!

 • Sativa
  18 oktober, 2014 at 14:52

  Många här har rätt, kommentatorer från båda läger. Felet ni gör är väl tekniken i att lägga fram era åsikter. Ni har en hård attityd, kör med konstateranden och slår ned på den andre. Det är bevisat många gånger om att det är en fallerande teknik för då känner man sig påhoppad och orespekterad. Och tar inte alls in vad andra säger.

  Studier visar att en växtbaserade kost fri från kött och mejeriprodukter reducerar risken för vissa typer av cancer och en mikrobiotisk kost kan bromsa den skenande celldelningen. Även studier visar att CDB får tumörer att gå tillbaka och eventuellt helt försvinna. CDB är ett aktivt ämne i cannabis. Men tyvärr finns det många som inte kan bli botade, det är liksom en chansning när man väljer sin väg att gå men välj den vägen som känns bäst för just dig och raljera inte hur fel alla andra har. Tack för mig.

 • Anna
  18 oktober, 2014 at 15:11

  Du kan inte må bra Davve/Katrin…
  Karma är inget hot! Det är mer som en boomerang.

 • Davve
  19 oktober, 2014 at 13:33

  Anna, att byta namn och skriva en massa strunt. Då mår man inte bra 😀 men du.. Karma kommer alltid tillbaka.. Även mot troll som du.

 • Davve
  19 oktober, 2014 at 13:35

  Arrrgghh , tur då att jag har rätt och du har fel. Och att jag struntar fullkomligt i din åsikt.