Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Man måste ta för sig om man är yngst så är det. Skönt att se att Rambo håller på att tuffa till sig. Landade just i Götet. "Till Sverige radio och teve?", undrade chauffören. "Det låter nog rätt", sa jag. "Bravo! Bilen ligger längst borta vi får gå bra bit". Okej… Nä mindre bra… Men då han sa att bilen ligger blev det kul istället för ett irritationsmoment. Jag vet inte vad som hänt med mig men på senare år ler jag åt allt som jag tidigare i livet rasat över. Det var som han i Hedemora som lät mig springa upp och ner på hotellet. Extra kul när chauffören säger "Hur man säger ditt namn det är så konstigt?". Götet levererar boom! #svtdebatt

You Might Also Like

 • D. DeMarkey
  16 oktober, 2014 at 21:41

  ha ha rolig bild, ser mysigt ut? nä det ser faktiskt svårt ut, haha. Trevlig kväll

 • ninni
  16 oktober, 2014 at 23:04

  Men herregud! Ska det vara så jävla svårt! Jag är en mamma , född på 60-talet , har två pojkar som är födda på 80-talet och 90-talet ! Jag har lagat vanlig husmanskost åt dom hela deras liv , fredagar var det myskväll med popcorn , chips och festis. Lördagar fick dom åka och köpa lördagsgodis! Vi har två killar som fortfarande spelar både hockey och fotboll! Idag är dom 26 och 21 år!
  Här finns ingen övervikt och ingen konstig känsla till mat!
  Båda kan laga mat själva och lagar vanlig husmanskost ifrån grunden!
  Programmet jag såg ikväll var patetiskt!
  Hur svårt kan det va!!!!

 • maggan
  16 oktober, 2014 at 23:09

  Men hallå. Orka bry sig om andra föräldrar väljer att INTE ge socker till sina barn. Tycker själv att det var imponerande att göra egen glass. Jag kommer antagligen ge min dotter socker i låg grad, hon blir säkert ok trots detta precis som K:s ungar blir okej av att få ännu mindre socker. Debatten är bara pinsam. Framförallt efter ebolaämnet.

 • KP
  16 oktober, 2014 at 23:18

  Alltså, jag älskar dig lite grann! Hade jag varit flata hade jag velat äta upp dig också.
  Har träffat din karl när han jobbat nere i Malmö ett par ggr, senast för snart ett år sen, det enda jag kunde kläcka ur mig när vi blev presenterade var ”din tjej är fan grym”.
  Han måste ha känt sig speciell haha

 • Observatören
  16 oktober, 2014 at 23:50

  Otroligt humoristiskt att se KZ sitta i TV och blåljuga och påstå att hon slutat med socker helt sedan flera år. Samma KZ som brukar rapportera här på bloggen om hur hon är ute och super skallen av sig med jämna mellanrum. Alkohol (vin-sprit-öl) innehåller ju mer socker än det mesta annat man kan äta/dricka, otroligt korkat av KZ att inte ha koll på det. Dessutom påstår hon att hemma hos dem finns det inget socker. Nähä, just det, det finns massor med foton på bloggen som visar tvärtom. HA

 • Anette Starby
  17 oktober, 2014 at 07:06

  Söt bild på barnen! Min lillgrabb brukade oxå göra sådär när han var i den åldern & han är fortfarande väldigt bestämt.
  Mvh http://starby.devote.se

 • lillan
  17 oktober, 2014 at 07:40

  PINSAMT! Sitter och ljuger i direktsänd TV. Trodde att det bara var här på bloggen som du hittade på!!!!!

 • beata
  17 oktober, 2014 at 11:10

  Någon debattör blir du aldrig. Verkade som att du inte visste vad du talande om, helt stirrig!!!

 • kristina
  18 oktober, 2014 at 17:34

  Heja Katrin! Sympati.

 • kristina
  18 oktober, 2014 at 17:37

  Vilka gullungar!