Okategoriserade

Skins is da shit

Okej, nu kan jag erkänna att Bingo hade rätt. Har rätt. I somras minns ni kanske att han kom struttandes i de där smått pinsamma kläderna. Till och med hans tränare snygg-Kevin tyckte att han kanske kunde ha på sig överdel och underdel separat för att man ser lite galen ut, ha ha ha som att Bingo kunde se mer galen ut än vad han gör?! , skit samma. Bingo kom hem med ett set till mig och nu har jag sprungit i det. Rättare sagt jag har inte sprungit i något annat sen jag fick kläderna. Jag vet inte varför men det är något magiskt över det här. De är så tajta och trycker åt så man springer lite lättare på nåt sätt. Eller man känner sig lättare och då springer man fortare, fattar ni? De är lite dyrare kanske men det är den sjukaste kvalitén på kläder jag varit med om det känns som att man kan bogsera en bil med brallorna så jag tror faktiskt aldrig att de kommer att behöva kastas.

Nu gick jag in på deras sida för att läsa lite mer och det visar sig att kläderna ökar blodcirkulationen, ger mer syre till musklerna så att man kan träna hårdare, och återhämta sig snabbare. Det känns faktiskt! Jag tror på den här produkten och för att ni ska få chansen att köpa dem till ett ”vanligt” pris så har jag bett om en rabattkod till er så att de hamnar på samma pris som ett par Adidas-brax. Så det så! Varsågoda.

Ange KATRINZ14 på SKINS.SE så får ni 20% på hela deras sortiment.

Katrins Snapshots

Nu har jag även börjat promenera i mina skins kläder! Väldigt bra kläder som jag vill rekommendera er att införskaffa. På skins.se får ni 20 procent på hela sortimentet om ni anger KATRINZ14. Mer info på katrinz.se #skinssverige

You Might Also Like

 • sofie
  14 oktober, 2014 at 14:26

  Koden fungerar ej

 • Mrs T
  14 oktober, 2014 at 14:31

  Försökte köpa byxorna men koden fungerar tyvärr inte 🙁

 • skinny
  14 oktober, 2014 at 14:38

  Skins har rea just nu 30 % rabatt!!

 • sigismund
  14 oktober, 2014 at 15:07

  Tron kan försätta berg!!

 • Irene
  14 oktober, 2014 at 16:05

  Du måste vara nere i din vanliga vikt nu!

 • Evelina
  14 oktober, 2014 at 16:48

  Beställde precis ett par tights!

 • AH
  14 oktober, 2014 at 18:34

  Skins fick den sämsta reklamen för 3 år sedan, då Anders Behring Breivik bar dem under sin massaker. Snygga kläder men tyvärr bär det mig emot då jag inte kan släppa bilden på Breivik.

 • Alexandra
  14 oktober, 2014 at 18:38

  Skins i all ära, men jag tycker att 2XU vinner alla dar i veckan!!
  Finns på XXL till kampanjpris just nu!
  http://www.xxl.se/search?text=2xu+dam

 • Gina
  14 oktober, 2014 at 19:24

  Tack för tipset Alexandra!!

 • Anette Starby
  14 oktober, 2014 at 20:40

  fan va roligt det lät! Kanske något jag ska köpa till min sambo i julklapp hehe. Fin bild på er i parken & ha en fortsatt trevlig kväll!
  Mvh http://starby.devote.se

 • anonym
  14 oktober, 2014 at 21:04

  såg klippet när Katrin var med i vakna med NRJ för ett tag sen. Man såg att hon var SÅ nära att börja gråta när dom pratade om Paolo Roberto och att han anser att Katrin är en häxa typ på hans föreläsningar..undrar om hon brukar bli ledsen när människor säger elaka saker (vilket hon sagt att hon inte gör) men jag tror att hon faktiskt gör det. mänskligt. Tycker Katrin är grym!

 • Alex+andra
  14 oktober, 2014 at 21:14

  Katrin, hälsa Bingo att Ringo är 100% DU. 😀 Sant.

 • espana
  14 oktober, 2014 at 21:21

  Håller med dig Alex+andra, Ringo liknar just nu iaf. mest Katrin.
  Hörrö, säg åt Bingo så han fixar till sin sida, det går inte att kommentera!

 • Maja
  14 oktober, 2014 at 21:24

  Köpte tightsen hos Intersport i Farsta till kampanjpris 699:- Håller med vilken skillnad på träning och träning!

 • Mia
  15 oktober, 2014 at 00:01

  AH så om Breivik hade haft på sig ett par adidas skor hade du slutat använda dina adidas också? Så konstigt. Är du rädd någon ska tro att du sympatiserar med honom eller…jag vet inte. Märkligt. Eller du menar att hans personlighet satt i kläderna eller kom ifrån kläderna? Jag förstår inte..

 • Daniel Atterhagen
  15 oktober, 2014 at 09:37

  katrinz håller verkligen med dig! Allt från SKINS håller verkligen högsta klass och jag har alltid det på mig när jag tränar…inga andra kompressions kläder kan mäta sig med SKINS!!! 🙂

 • Christina
  15 oktober, 2014 at 09:53

  Katrin! Jag försöker hitta exakt dom byxorna du har på dig på bilden. Men vart jag än letar på Skins.se så hittar jag dom inte. Vilket typ är det? A200, A200 Acidprint, A200 Thermal? Vilket? Tacksam för svar!
  Btw, du är grym! 🙂 🙂

 • Petra Forsberg
  15 oktober, 2014 at 10:02

  SKINS håller verkligen bra kvalité! Helt klart bättre än 2xu enligt mig. Köpte för länge sedan 2xu men dem är ju totalt genomskinliga om man böjer sig fram och trycket försvinner lätt.
  Har därför börjat köra på Skins istället och dem sitter som en smäck! 🙂 Tips till alla tjejer som dessutom gillar tights med bredare kant kring höften – mycket bekvämare =)

  /Petra

 • Roger
  15 oktober, 2014 at 10:27

  Skins har hjälpt mig med träningen så jävla mycket! Får inte lika mycket kramp i axlarna längre! SKINS IS DA SKIT!!!!