Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Efter fyra burgare på nya Phil's Burger på Sandhamnasgatan på Gärdet, fem stjärnor, känner jag mig nöjd med den här tiden. Ni vet när man rapar lök och sväljer köttfärs som åker upp och ner i halsen? Men alltså om jag ska hålla på med en massa ursäkter varje dag blir det aldrig någon löpning, man hittar ju alltid något att skylla på. #dagsattblismal #lchf #lchfklubben

You Might Also Like

 • Maria Berg
  14 oktober, 2014 at 12:24

  Katrin! Du måste börja styrketräna!!!! Lägg av att ödsla tid på att springa omkring o ha det jobbigt i spåret. Du blir inte starkare av det och du kommer behöva löpa i timmar tillslut för att ens märka några resultat, vem har tid med det! Bygg muskler och börja bränna ist! Herre min Gud, om du bara kunde förstå… Blir lite roligare o mer inspirerande att följa dig då kan jag tänka mig.

 • Rosanna
  14 oktober, 2014 at 15:32

  Håller lite med föregående talare, jävlar vad folk har sagt att jag ser smal och vältränad ut sen jag började styrketräna. Brukade springa fyra-fem dagar i veckan tidigare, mellan 5-7 km, ungefär samma tid som du, man mår bra av det men ser inte resultat på samma sätt.
  Folk säger tom att man ser det på mina ben och då var jag fan inte fet innan utan bara fit nu. Kör gruppträning på Nordic Wellness, nära butiken på karlaplan och allt! Mkt roligare än att springa.

 • Annika
  15 oktober, 2014 at 11:10

  Åtminstone så behver hon springa längre sträckor för att det ska bli någon skillnad. 5 km är inte mycket om man vill tappa fett.