Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Se på vårt gulliga lilla skyltfönster. Är det inte gulligt med alla små droppflaskor? Vi kör provsmak på smaksatta steviadroppar från SweetLeaf den här veckan. Välkommen in!

You Might Also Like

 • Janet
  15 april, 2013 at 20:11

  Bör du inte upplysa om att det påverar kvinnors fertilitet? Är ju en ganska viktig biverkning av att få i sig stevia.

 • Camilla
  16 april, 2013 at 04:11

  Tycker att det ser pisstråkigt ut.
  Camilla

 • Susanna
  16 april, 2013 at 12:57

  Jag tycker det är så fruktansvärt kul med din dubbelmoral Katrin. Satt och blippade runt lite på youtube och hittade klipp från senare tid där du är med i debatter angående LCHF. ”Ååh, det är så himla bra med LCHF. Jag har aldrig mått bättre. Jag har gått ner 35 kg, blablabla”… Sen hittade jag ett väldigt intressant klipp från Vakna med the voice där du säger ”Alltså jag blir så sur att folk går på det här med att äta fett, jag tycker att man ska använda sitt sunda förnuft, äta frukt, grönsaker o kolhydrater, det är JÄTTEviktigt! Att äta en massa fett och en stor fet entrecote, klart man blir mätt, men att sitta och trycka i sig fett, det kan inte vara bra för de inre organen. Jag tycker man måste uppmana unga människor att förstå det”.

  Jag säger bara dubbelmoral, dubbelmoral, dubbelmoral. Hahaha. Ifall du vill kan du ju gå in och njuta av klippet själv, och se hur klok du var för 3 år sedan.

  http://www.youtube.com/watch?v=4fGZR0CgOXE&NR=1&feature=fvwp

  Sen vill jag även poängtera att du gick ner dina 35 kg som du la på dig under graviditeten, var inte så himla konstigt att du gick ner. Jag gick upp 25 kg under graviditeten och 3 månader efter förlossningen var jag nere på min vanliga vikt igen, utan att äta LCHF. Jag använde mitt SUNDA FÖRNUFT, jag åt enligt tallriksmodellen och gick barnvagspromenader. Du var inte överviktig (som dom som är feta under flera fler år), du hade bara gravidkilon så du kan inte jämföra dig med att du gick ner 35 kg efter din graviditet, som om Kajsabärta 36 år skulle gå ner från 95 kg till 60 kg. Högre IQ än så måste du väl ändå besitta?

  Ha en fin dag hörru! /Susanna

 • Susanna
  16 april, 2013 at 13:04

  En liten sak till! 2 dagar efter förlossningen hade jag gått ner 5 kg (bebis, moderkaka, fostervatten, ganska logiskt), efter 7 dagar hade jag gått ner 10 kg (all vätska som samlat sig i ben, fötter och händer hade försvunnit till stor del), alltså hade jag bara 10 kg kvar att gå ner, som jag lagt på mig under graviditeten. Och 10 kg är inte svårt att gå ner om man är aktiv och om man var normalviktig innan graviditeten.

  Tuddeluu! 🙂

 • Susanna
  16 april, 2013 at 13:05

  Jag menade 15 kg kvar! 🙂

 • Egonen
  16 april, 2013 at 15:02

  Ja vem vet, om fem år kanske det kommer en diet där man bara ska äta kolhydrater, då hoppar hon väl på det pengatåget också haha.
  Håller helt med när det gäller gravidkilon. Amning gör susen, bebisarna äter upp en 😉

 • Lotta
  17 april, 2013 at 21:29

  Oj då, har du vaknat nu? Det här är väldigt gammalt.