Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag ska ner till 56 kilo, jag ska det för att jag bestämt det men egentligen känner jag mig nöjd med hur jag ser ut nu. Jag trivs i min kropp och det är väl för att jag kommit upp i åren som jag gör det. Jag har väl vägt 58,5 i en jävla massa veckor men jag kommer inte ner det går inte. Jag håller strikt LCHF, äter så lite mat så jag precis håller mig mätt, ursäkta inte hungrig. Jag dricker smoothies, jag kutar. Jag kan inte göra så mycket mer faktiskt. Jag ger inte upp såklart, jag bara skiter i det lite grann. #dagsattblismal #louderstyleofeye

You Might Also Like

 • Frida
  5 oktober, 2014 at 22:53

  Alltså, lchf är ju bara så ute! Testa paleo istället! Har aldrig mått så bra och ätit så gott som jag gör nu. Gick ner mina sista 2 envisa gravidkilon på 2 veckor.

 • danne
  5 oktober, 2014 at 22:59

  Sjukt!!!

 • ilja
  5 oktober, 2014 at 23:04

  Inte snyggt att vara för smal i din ålder!! Du ser ut som en tant!!

 • Jenny
  5 oktober, 2014 at 23:21

  Men Katrin, att gå ner till 56 kg när du trivs som det är nu? Bara för att du bestämt det? Varför? Det är väl jättebra att du landat i en vikt som du trvs med! Att 56 kg var din trivselvikt innan Rambo, betyder ju inte automatiskt att det är den vikten som passar dig bäst nu. Du är äldre och kroppen har förändrats i och med graviditeten. Över huvud taget är det dumt att stirra sig blind på vikten. Du äter sunt, du motionerar och du trivs med din kropp. Låter alldeles perfekt, tycker jag! Bråka inte med din kropp bara för att du ska bevisa något.

 • Ingela
  5 oktober, 2014 at 23:26

  Kolla upp dina TSH/T3/T4 igen.
  Har du slutat med Levaxin så är det ju risk för
  att du har underfunktion som är bland annat är
  relaterad till vikten. Vissa grönsaker ska man vara försiktig med tex olika kålsorter. Ja det allt det här
  kan du ju redan…

 • Petra Nymans Dagbok
  5 oktober, 2014 at 23:27

  Kasta ut vågen! <3

 • Susanne
  6 oktober, 2014 at 04:43

  Vill bara säga. Fan vad jag gillar dig!

 • Anette Starby
  6 oktober, 2014 at 07:23

  det gör du rätt i för det är viktigt att man trivs med sin kropp. Jag har alltid varit smal & det ska jag fortsätta att vara & det kan man vara hela livet om man vill. Lycka till fina du!
  Mvh http://starby.devote.se

 • anonym
  6 oktober, 2014 at 07:49

  Du verkar till att ha ätstörningar Låter inte friskt. Finns hjälp. Något måste ha gått fel i ditt liv!!! Äta bör man annars DÖR man!!!!!!

 • bettan
  6 oktober, 2014 at 07:52

  Ja och äter gör man ändå DÖR man!!!

 • viola
  6 oktober, 2014 at 08:00

  Till relationspodden. Vi har separerat! Hur skall vi göra det bästa för barnen??? Hoppas på svar

 • Esmeralda
  6 oktober, 2014 at 08:19

  Man surfar runt. Läser lite dagstidningar. Nyheter. En läkare uttalar sig om Ebola- viruset. Barn som flyr krig. En jordbävning. En tyfon någonstans. En förälder som precis har mist sitt barn. En tonåring ihjälskjuten. Och så hamnar man, efter detta surfande , på Katrin Zytomierskas blogg. Och känner instinktivt att man måste gäspa. Människan pratar om sin vikt. Och har gjort det sen urminnes tider. Vad hon äter, när hon springer och hur mycket hon väger. Så beige, att vara så fokuserad vid det egna jaget och kroppen. Så otroligt beige. Motbjudande.

 • Sandra
  6 oktober, 2014 at 08:20

  Du är ur-snygg nu! Strunta i de sista kilona…

 • Ebony
  6 oktober, 2014 at 08:33

  Håller med dig Esmaralda

 • emma
  6 oktober, 2014 at 08:34

  Enkelt och snabbt sätt att tjäna pengar hemifrån. Fungerar verkligen och går snabbt! http://Visitors2Cash.com/ref.php?refId=181216

 • xantos
  6 oktober, 2014 at 08:38

  Viktfixerad. Tycker synd om dig!! Så må världen rämna, bara du förblir smal!!

 • K
  6 oktober, 2014 at 08:43

  Håller också med dig Esmeralda men håller även med dig Sandra – du är ursnygg nu, skit i de sista kilona och känn dig nöjd och fin i stället.

 • Anna
  6 oktober, 2014 at 08:45

  ”Inte hungrig” Du är kanske somatiskt sjuk. Sök läkare!!

 • Natasha
  6 oktober, 2014 at 08:45

  Esmeralda! Du ’hamnar’ på Ks blogg? Ojdå! Det är ditt aktiva val. Vet du, du behöver inte ’hamna’ här. Och ja, världens problem pågår samtidigt som en och annan person skriver om sin önskan att bli vältränad och fit på sin blogg, ja. Så är livet, stort och smått. K driver ett eget företag, tar hand om sina barn, tränar, skriver på sin blogg bl a. Vad gör du? Sitter och skriver gnälligt på en persons blogg som du ens inte verkar gilla!! Så korkat! Jag är full av beundran för Ks handlingskraftighet, starka vilja och envishet i mångt och mycket…. och full av avsmak för personer som gör som du. Tips till dig – se till att ’hamna’ på bloggar vars skapare du g i l l a r! Så mycket mer harmonisk, både för dig och oss andra här inne!

 • ella
  6 oktober, 2014 at 09:04

  ”Äter så lite mat så jag precis håller mig mätt” Inte bra för kroppen att späka sig i längden. Kan bli följdsjukdomar. Tänk på dina barn. De har bara en mamma!!

 • D. DeMarkey
  6 oktober, 2014 at 09:50

  vad jobbigt att inte kunna nå ner till det man önskar och vill, jag misstänker att jag kommer få åka på en liknande grej. Jag vill väldigt gärna ner till 50 kg (jag är kort) men vette fasen om jag kommer ner så långt ner nu när man är äldre och har två barn. Kroppen förändras, allt förändras, det är väl bara att acceptera. :/

 • Lisa
  6 oktober, 2014 at 10:07

  Tror det kan ha att göra med att du tränar på samma sätt? Kroppen vänjer sig om du inte varierar träning. Springer du distans och kör yoga så är kroppen med på det efter några veckor och anpassar sig. Testa att t ex springa intervaller istället ett tag. Din kropp kommer få en ”chock” i positiv mening och du kommer med största sannolikhet gå ner det sista. Litet tips bara, annars håller jag med om att släppa viktfixeringen, du märker själv när du mår bra och det är det viktiga

 • Tanten ;)
  6 oktober, 2014 at 10:41

  Minns när jag var yngre och vägde 58 kg, då tyckte jag att jag var jättetjock. Är 165 cm lång. Men jag var väl inte tjock egentligen. Men nu är jag tjock och skulle vilja gå ner till omkring 70 kg. När man är äldre är det finare att inte vara för mager.
  Tycker du är lagom nu. Men det tråkiga är väl att du måste fortsätta att äta sådär tråkigt som du hör nu, för att hålla vikten.
  Heja dig! 😉

 • Samantha
  6 oktober, 2014 at 11:22

  Du är jättefin som du är och behöver inte hetsa för att gå ner till 56 kg.. Jag tror du lagt på dig muskler och det är bra. Kolla upp ditt muskelvärde och fett innehåll 🙂

 • Me
  6 oktober, 2014 at 12:04

  @samantha, varför skulle hon lagt på sig muskler? Pga all tung styrketräning eller? Minskar man i vikt och utför konditionsträning brukar man inte precis lägga på sig muskler.

 • Jane
  6 oktober, 2014 at 12:28

  Jag har läst nånstans att man ska lägga sig på ”sin optimala” vikt med LCHF, kanske därför du står still?! Din kropp trivs på denna vikten?!.. 🙂

 • Jag
  6 oktober, 2014 at 14:44

  Prova 5:2 ihop med LCHF då. Garanterad viktnedgång och hälsosamt.

 • sandy
  6 oktober, 2014 at 19:22

  @Jag Är det hälsosamt att svälta sig 2 dagar i veckan??
  Och att blanda LCHF där man ska äta ”fullfeta livsmedel” med 5;2 där man ska äta så lite fett som möjligt…??

 • Anna
  7 oktober, 2014 at 12:10

  så enkelt,in och ut!du äter för mycket!!

 • Catti
  9 oktober, 2014 at 21:33

  Din kropp har förändrats efter graviditeterna, syns ju på rumpa och lår. Hur mycket vägde du på headern? (om nu inte Bingo retuscherade bort 10 kg där då förstås) 🙂

 • Sophie
  9 oktober, 2014 at 23:26

  Meh kom igen katten varför stånka, stöna o plåga dig. Kör 5:2 Några veckor + lchf . Är inte så mycket att gaffla om. Bara gört och få resultat. Jag ska köra på i morgon igen.

 • Elli
  16 oktober, 2014 at 15:25

  Jag börjar förstp varför du vikthetsar mot andra för du ser ju snarare ut att väga 68kg än 58kg med mina ögon. En sådan kropp som du har nu har jag när jag väger över 70kg, så HUR LÅNG ÄR DU?!