Okategoriserade

En rynkpenna som funkar?

Nån form av naturell gröt som jag serverar med Finnerödjas blåbär och färska hallon eller jordgubbar är Rambos frukost. Han älskar det! Sen får han mosade rotfrukter typ sötpotatis, palsternacka, persiljerot, morötter, majs, broccoli, squash med fisk, kyckling och en dag i veckan rött kött. Samma till middag. Som mellis skrapar jag en avokado och ibland får han en Ella men han gillar inte frukt så mycket så det är bara några få som funkar. Ibland får han äta av Ringos mat för han gillar den men jag tänker att det kan vara bra att vänta med salt lite till. Men jag kryddar hans mat med lök, vitlök, ingefära, peppar, gurkmeja, spiskummin, egentligen allt jag har hemma förutom salt.

Jag vet inte vad jag ska göra med mitt levaxin-intag. Jag tar aldrig pillret eller kanske en dag i veckan tar jag det men jag mår ju bra. Måste nog gå förbi centralen och ta ett blodprov, va? Jag har aldrig haft så bra hårkvalité i mitt liv. Min hy är också perfekt. Mamma tror att det är de gröna som gör det och jag misstänker att hon har rätt. Appropå mamma, så gav jag henne en sån här penna för hundra år sen och här om dagen, flera månader senare, sa hon att den är riktigt jävla bra. Så jag provade den och den är verkligen grym! För att minska på rynkorna vid munnen är den väldigt bra. Man kan visst bara köpa den i en dag till så hoppas att ni hinner!

Köp den här!

Katrins Snapshots

Om jag bölade igår? Jo jag bölade. Men var det verkligen så att USA sket i AIDS när det kom på det här sättet? Det är ju jävligt sjukt om det var så… Se ”The normal heart, den var bra. Nu ska vi klä på oss, väcka Ringo och gå ut jag äääääälskar höstvädret vi har nu.

You Might Also Like

 • Loppi
  5 oktober, 2014 at 09:35

  Betalt per klick eller vad… genomskinligt 😉

 • cia
  5 oktober, 2014 at 09:42

  Botox är bättre!!

 • adina
  5 oktober, 2014 at 09:48

  Loppi Tänker inte klicka. Tror inte på sånt. Bara humbug. Allt för att tjäna pengar!!

 • leo
  5 oktober, 2014 at 10:03

  Varför stirrar du så? Ser ut som om du behöver ditt Levaxin!!

 • Pia
  5 oktober, 2014 at 10:28

  Haha, frän bild 🙂

 • me
  5 oktober, 2014 at 11:39

  Men åh, stackars dig som är såå fixerad vid ev. rynkor. Hallå! Du är inte ens 40 än, vänta tills du drar upp till 55-årsstrecket, då kan du börja bekymra dig- eller tvärtom! Varva ner och inse att varje ålder har sin charm, utan ”pennor” att dölja sina rynkor med. Lev i nuet istället.

 • Ewa
  5 oktober, 2014 at 12:09

  Perfekt hy??

 • fräknan
  5 oktober, 2014 at 12:33

  Har du själv försökt bleka bort dina fräknar. Hyn ser skitig ut. Och pannan är knottrig. Så fin hy???? Men inget ont i att ha fräknar!

 • juanita
  5 oktober, 2014 at 12:38

  Bara det att självmedicinera säger ju allt om hur dum och omogen du är

 • J
  5 oktober, 2014 at 14:25

  Vad är det för mail till relationspodden? Har en fråga till er 🙂

 • Jag
  5 oktober, 2014 at 16:14

  Jag kan inte förstå hur man kan vilja utsätta sig för allt som skall göra oss”vackrare”… Botox , fillers eller vad det heter, göra större bröst.. Läppar Osv, osv…. Det har blivit en sjuk värld i utseende fixeringen…..
  Låt oss få bli äldre utan dessa grejer, acceptera… … Sjukt det är vad det är!!!..o nu en ” penna”… Stopp. Stopp!!..

 • peaches
  5 oktober, 2014 at 16:52

  Ja och resultatet håller sig i flera timmar! Fantastiskt!!

 • Amanda
  5 oktober, 2014 at 17:19

  Fin naturlig bild på dig Katrin.
  Har ni tänkt på att Bingo är en mycket glad person? Han skrattar på alla bilder. Inte en enda bild där han är allvarlig.

 • river
  5 oktober, 2014 at 19:07

  Säger bara Kenza wow! Kan inte Bingo som ju är en berömd flickfotograf ta lika heta bilder på dig???

 • yadayada
  5 oktober, 2014 at 19:55

  Hej River! Nä, det lär ju bli svårt, för att inte säga omöjligt.
  Katrin är ju inte nån ”flicka” direkt, Bingo är ”flickfotograf”
  går inte att få några ”heta” bilder då, sorry…

 • Sara
  5 oktober, 2014 at 19:55

  Och du undrar varför du mår dåligt, tror du har PMS??? Det är ditt ojämna levaxinintag såklart. Det enda symtom på att jag har underfunktion är att jag mår som en skit när jag har fel dos, så skärp dig med Levaxinet så ska du se att du kommer att må bra!

 • emma
  5 oktober, 2014 at 20:31

  Säkert och enkelt sätt att tjäna snabba pengar på hemifrån! Funkar!!http://Visitors2Cash.com/ref.php?refId=181216

 • Lina
  5 oktober, 2014 at 23:48

  Hej! Angående levaxin så kan det påverka ämnesomsättningen, kan inte så mycket om det men antingen har man ovanligt hög vs låg. Kanske därför du inte går ner i vikt trots allt? Kolla med din läkare varför just du äter levaxin. Du är föresten en underbar person, lyssnar alltid på din podd! Hoppas du läser detta, kram

 • camilla
  8 oktober, 2014 at 17:20

  Ang levaxin…man stirrar inte pga.fel /Slarv m levaxinet! Man Kan få utstående ögon stirrig blick vid Giftstruma!!!! Inte av slarv m medicinen.Suck !!! Läs på innan ni kritiserar och ger förmaningar.