Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Läste just @lackberg 's nya superbok för Ringo och han älskade den. Låg hopkrupen på rygg och utbrast "ooooooo, tjejbaciller mamma! Finns det pojkbaciller också? Kolla kolla, mamma mormor har en kastrull på huvudet!". Vi hade asmysigt och nu kan jag lova att Ringo ligger och fantiserar om att han är osynlig och smyger på Nova dom pussas med nån kille?! Ja men snart kommer det också att ske här hemma.. Tack @lackberg för en superbra bok! #läckberg #supercharlie

You Might Also Like

 • Anette Starby
  24 september, 2014 at 07:01

  Åhhh det där är nog en bok för mina barn & tack för tipset! Min son är i bajs & kiss åldern & han fick en bok i somras som heter Bajsboken & den är jättebra! Du kanske redan har den? Annars är det ett bra tips.
  Mvh http://starby.devote.se

 • Karin
  24 september, 2014 at 08:59

  Hm!! tror Läckberg säljer sina böcker utan din reklam.
  Även om ni är bekanta så !!
  Tycker själv det är så mycket kändisreklam överallt så man får mer än NOG.

 • Lin
  24 september, 2014 at 09:23

  Hello,
  Tjena Katrin (och bingo) jag vet inte hur man kontaktar er ang er pod.
  Jag bor i Australien med min australiska kille och jag vill bara säga, fan vad jag älskar er pod. Den är så sann och så klockren, och ni får iallafall mig att känna mig så normal! Haha! Jag tror inte ens jag kan skylla på kulturkrocken mellan mig och min kille mer, det bara är som det är.
  Hur som helst, anledningen till denna kommentar i syfte om att nå fram och vilja tacka så hemskt mycket för er tid i er URbra pod och fråga finns det någon som helst möjlighet att köra en pod på engelska? Jag vill så gärna visa min kille att det inte bara e jag som tjej /svensk /sambo är (som bingo beskriver det) ’nä nä nä nä nä nä nä nä n’ och att alla jävla killar inte fattar att man lägger tillbaka saker man använt, stänger av tvn när man går och lägger sig etc. Alla dom här vanliga sakerna ni pratar om, jag älskar det! Tusen tack x

 • Amorosa
  24 september, 2014 at 09:51

  Lin; Javisst är det trist med killar som inte har någon bildning. Fyyy!!

 • lina
  24 september, 2014 at 10:48

  Är så trött på Läckberg så jag kan spy. Hon överexponerar sig själv i tid och otid och nu har hon blivit cougar. Men det funkar visst omvänt också, fula gamla kvinnor kan också få lammkött bara de har tillräckligt med stålar på banken:)

 • Linn
  24 september, 2014 at 11:29

  Menar du på allvar att det finns barnböcker från 2000-talet som handlar om tjejbaciller?! På riktigt??

 • Davve
  24 september, 2014 at 13:37

  Bra förslag!

 • Loise
  24 september, 2014 at 16:49

  Davve. Nejmen! trodde nästan att du hade trollat bort dig själv!

 • Pernilla
  24 september, 2014 at 20:00

  Köpte den här boken till min dotter. När vi kom till sista sidorna och det framgick att monstrena var TJEJBACILLER blev jag så otroligt arg! Finns det överhuvud taget ingen som tänker på förlaget? Och hur tänker du Katrin när du 1. läser detta för Ringo 2. gör reklam för boken? Själv var jag tvungen att lämna tillbaka den! Hade förväntat mig så mycket mer av Läckberg.

 • V
  24 september, 2014 at 21:29

  Men nej nej en bok i nutid om tjej och killbaciller då är man urtiden. Skulle aldrig vilja lära mina barn att tjer eller killar har äckliga (tjej/kill) baciller och åter könsindela och försvåra umgänget över könsgränserna. Tjej och killbaciller är som sagt förlegat!

 • Popp
  24 september, 2014 at 22:53

  Åh era små stackare Även om ni önskar att det inte var så, så finns det killar o tjejer! Det finns män o kvinnor! Och vi ÄR olika! Dom flesta av oss VILL vara olika! Killar o tjejer på dagis pratar fortfarande tjej/kill baciller!
  För tjejer är tjejer och killar är killar Om några år delar dom gärna dessa baciller 😉

 • Bra vibrationer
  25 september, 2014 at 11:31

  Hej!
  Om du gillar poddar så tänkte jag tipsa om en superrolig podcast på Itunes!
  Den heter Bra vibrationer och dom som pratar har olika ämnen och uppdrag som dom ger varandra varje vecka, tex göra en rap, joddla, jojka, beatboxa m.m. Man skrattar högt och blir verkligen glad av den:)
  https://itunes.apple.com/se/podcast/bra-vibrationer/id890051782?mt=2#episodeGuid=http%3A%2F%2Fbravibrationer.podomatic.com%2Fentry%2F2014-07-11T03_25_48-07_00

 • Josefin
  26 september, 2014 at 17:49

  Ja LÄCKBERG ÄR I N T E LÄCKER ! skickligt att göra sig en förmögenhet på skitböcker. Jag menar utan ironi, och så kan man få snygga män, om man har tillräckligt stor plånbok