Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Tack @mickise @jessicaabril @sarasommerfeld @sippanhagerman @carrotamm1 och @susannekap för min överheta uppkittning på tennisbanan. Spelade lite bättre idag faktiskt. ️

You Might Also Like

 • diana
  22 september, 2014 at 16:59

  Tycker du att Davve är rolig???

 • esmaralda
  22 september, 2014 at 17:03

  Varför rabblar du upp en massa namn, som ingen ändå vet vem det är. Varför inte skriva mina vänner i stället!!!

 • Till Katrin
  22 september, 2014 at 17:05

  Katrin! Det är så tråkigt att gå in på din blogg nu för tiden, på grund av att en person hela tiden förstör bland alla kommentarer. Blir sjukt kass stämning. Jag tror ju att du anser att alla har rätt att kommentera vad man vill på denna blogg? Eftersom du själv är en sån person som inte är rädd för att ventilera dina åsikter, både bra och dåliga. Men så fort vi skriver ngt som kanske kritiserar dina inlägg eller något annat rent allmänt som inte inbegriper kommentarer som :”du är bäst Katrin, bla bla” Då kommer denna person med nick ”Davve” och raljerar och kallar alla för nättroll, ELLER så påstår han att alla blivit utsatta för övergrepp? Helt stört. Snälla Katrin, rensa bland dina kommentarer? Det blir så trist att gå in här för oss som verkligen gillar din blogg när det blir en sådan låg nivå bland kommentarerna.

 • Davve
  22 september, 2014 at 17:13

  Haha tre inlägg på 10 minuter. Med enbart gnäll.. Tror det är nytt rekord för dig trollet. Typiskt dig att vara så egotrippad att du tror att Katrins blogg är din privata toalett för din skit 😀 ja katrin borde ta itu med nättrollen.. Den första hon ska radera är DU! 😀 vad du nu än heter.. Då du byter namn hela tiden. Svårt att stå för skiten du skriver trollet! Hahaha.

 • katja
  22 september, 2014 at 17:41

  asså, skämtar du? haha

 • noimi
  22 september, 2014 at 17:49

  Vilken liten skit du är!!!

 • Davve
  22 september, 2014 at 19:39

  Haha ditt stora ego har fallit. Lilla trollet, nu är det dags att vakna. Du ska ju skriva en massa korkade grejer som vanligt så jag har något att skratta åt 😀 kom igen nu trollet. Skriv något riktigt ”provocerande och sexuellt” om Katrin… Så vi får skratta åt ditt clowneri! 😀

 • Karin
  22 september, 2014 at 20:17

  Vad är det för litet skämt som hittat hit :)) Inte torr bakom öronen och ett språk som inte är av denna värld.
  Tror du vet vem du är, tänker inte ens befatta mig att skriva ditt namn ens.

 • Eva
  22 september, 2014 at 21:59

  Hahahaha!!! Davve har inget liv! Stackarn!!!

 • andromeda
  22 september, 2014 at 22:17

  OK. Nu har jag tagit reda på en del tunga fakta angående dessa kränkningar på Katrins blogg som trollet Davve pysslar med, fortsättning följer, kan bara säga att du ligger risigt till.

 • Davve
  22 september, 2014 at 22:47

  Andromeda, du är bara ett stoooooooort skämt! Eller vad du än heter. Du är den som kränker till höger och vänster. Så gör mig en tjänst och stick huvudet i sanden.

  Ignorerar dig från och med nu. Vill inte mata trollet mer 😀 men tack för underhållningen! 😀

  Kan bara säga en sak, kan du inte ta en viss behandling så ska du inte ge andra den. Du är bara pinsam 😀

  Och så är du ett offer för något slags brott i barndomen. Stackare! Din familj var nog elak mot dig 😀

 • Davve
  22 september, 2014 at 22:50

  Jag ber alla att ignorera trollet. Den mår uppenbart dåligt psykiskt. Den skriver exempelvis tre till sex meddelanden på raken inom 10 minuter i olika namn. Skriver sexuellt om Katrin, låtsas inte bry sig men reagerar som ett barn som inte får som den vill.

  Jag har redan vunnit över trollet så kommer ignorera den. Föreslår att alla gör det 😀 eller om ni vill ha kul på bekostnad av en byfåne så kan ni svara på trollets inlägg 😀

  Lol 😀

 • Lo
  23 september, 2014 at 07:53

  Snälla alla…enda sättet att få Davve att lägga av är att strunta i att kommentera på ett tag, så kanske hon tröttnar. Davve är ett klassiskt nättroll som går igång på att bråka med okända. Om vi är tysta ett tag så kanske Davve hittar ngn annan blogg istället. Mata inte trollet. Tack för ordet.