Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vaknade nu. Hör hur Bingo leker nån figur i badet med båda killarna. Hör den där lilla piprösten ”nananananana”. Ringo flabbar. Bingo gör en rolig röst. Jag är lik den där tjejen som skriver böcker, den där Katrin Zytonågonting. Det var kul. Undrar om de tyckte att jag var fräschare än den där Zytonågonting? FAN vilken rolig natt. Mina tjejkompisar är ju fenomenala! Nu längtar jag till att åldras. Med de här tjejerna i bagaget kommer det inte bli annat än skitkul. Fireball to the people! En sak bara. Appar ju varje morgon in min temp. Är jag alltid fertil, eller? #naturalcyclesnc

You Might Also Like

 • bolle
  20 september, 2014 at 12:24

  Du måste tjäna bra på att göra reklam för detta preventivmedel. Även Blondinbella använder det!!!

 • Davve
  20 september, 2014 at 13:26

  Min stalker kommer läsa detta. Då den patetiskt nog läser alla inlägg på Katrins blogg. En blogg och person stalkern påstår sig inte gilla. Är det kul att spendera hela din fritid med att läsa en blogg du inte gillar? 😀 och att låtsas vara jag och skriva en massa sexuellt strunt. Haha 😀

  Jag måste ha rätt om dig alltså.. Eftersom jag har kommit dig under skinnet. 😀 du är alltså offer för övergrepp i din ungdom. Nu tar du ut det på Katrin. Lyckat du

 • D. DeMarkey
  20 september, 2014 at 14:04

  ha ha ha ja du alltid fertil, men nä det brukar ju bara vara så i början, tills den känner av hur din kropp funkar, efter 1 månad ska den bli bättre.

 • Anette Starby
  20 september, 2014 at 16:49

  Du är alltid lika rolig som alltid & jag diggar dig starkt! Ha en fortsatt trevlig lördag fina du.
  Med vänlig hälsning http://starby.devote.se