Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Fan va dom är gulliga de små barnen. Förresten är det någon som vill ha amningskudden? Som kan komma förbi och ta den imorgon? Vore skönt att bli av med den. Jag måste berätta om min tennistränare, han är så jävla rar. 19 år är han och lär mig så mycket teknik det är inte klokt. "Så där spelade man förr i tiden…", säger han till mig. Nu för tiden ska man svepa och snärta. Men jävlar vad bra jag blir. Snart krossar jag @bingorimer. Jag längtar till den dagen.

You Might Also Like

 • Evelina
  15 september, 2014 at 23:14

  Jag är jätteintresserad av amningskudden och kan komma och hämta den imorgon på dagtid! 🙂

 • Malin
  16 september, 2014 at 07:09

  Jag är också intresserad och kan komma när som helst under dagen/kvällen 🙂

 • Cecilia
  16 september, 2014 at 10:47

  Hej!
  Har en son på 10 mnd. Skulle så gärna få lite mattips till honom.

  Mvh C

 • Cissi
  16 september, 2014 at 22:51

  LCHF och barnmat
  http://www.kostvagen.se/i/t1172154/barnmat