Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Tennisarmbåge, mushand, instagramlillfinger. Jag har kommit på den senaste moderna åkomman och inte ens gröna smoothies kan bota den skiten. När jag ligger i sängen och skriver ett längre inlägg på min Instagram. Då domnar mitt högra lillfinger. Lillfingret ligger som stöd bakom min IPhone då jag skriver med båda tummarna. Det vänstra lillfingret ligger bakom det högra och belastas inte lika hårt som det högra så det är alltid det högra som domnar. Med dem orden säger jag godnatt.

You Might Also Like

 • abrosia
  10 september, 2014 at 06:11

  JÄVLA gröna smoothies, som inte hjälper. SKIT!!!

 • Lotte
  10 september, 2014 at 08:27

  Sikken sötnos♥ Nu är det inte långt kvar innan jag själv går med min lill* bebis så 🙂
  http://www.lotte4.blogspot com

 • kotte
  10 september, 2014 at 09:17

  Falsk marknadsföring!!!

 • Davve
  10 september, 2014 at 10:44

  Haha att folk orkar bli provocerade av att katrin gillar Smoothie! Hon tvingar ingen att prova, hon har bara skrivit att det definitivt har funkat för henne. Ändå orkar ni arbetslösa och lättkränkta offer klanka ner på Katrin för just detta 😀 haha inga liv

 • Sara
  10 september, 2014 at 12:49

  Fina 🙂

 • Caroline
  10 september, 2014 at 14:43

  Det är en inställning i Instagram för att hindra folk från att skriva så sjukt onödigt långa bild texter där. Nämen allvarligt, du har en blogg… Varför måste du skriva så långt på instagram. Jag slutade följa dig där därför. :/

 • Pete
  10 september, 2014 at 16:21

  Du har ju samma inlägg på instagram som på din blogg. Så skippa bloggen!

 • sessan
  10 september, 2014 at 16:24

  Håller med dig Caroline!

 • paula
  10 september, 2014 at 16:48

  På insta lägger jag upp en bild och får massor av likes, och många kommentarer, på enkla små grejer som tar cirka tre sekunder av min tid. På bloggen skriver jag längre inlägg……… Har du missförstått det här med instagram, eller har jag fel??

 • andromeda
  10 september, 2014 at 17:11

  herregud vilka påsar du har under ögonen idag då,!?

 • Malin
  10 september, 2014 at 17:15

  Va fina ni är !! =) du och Bingo är ju härligaste paret ni ! Jag älskar verkligen eran pod . Ni liksom bara är . Man skrattar gott ibland . Har du tänkt på att Karln din låter som jannelångben när han skrattar 😀 Har för längesen lyssnat på alla avsnitt som finns, längtar alltid tills nästa pod kommer . Kom nyss på den briljanta idéen att börja lyssna om från första haha ! 😛 ni är verkligen underbara ni två !! =) och jag skulle vilja äta upp lilla Rambo !! Så himla fin unge ! Kram från Malin i Söderhamn bara fortsätt med det ni gör, ni gör det förjävla bra

 • caroline
  10 september, 2014 at 21:19

  Använd Samsung o skriv med swipe så slipper du få ont i tummarna, skulle inte klara mig utan:)