Okategoriserade

Jag hörde ett skrik så jag rusade ut

Jag hörde ett vrål i trappen så jag rusade ut. Jag hörde att det var Ringos röst så jag tänkte om han kanske voltat ner för stentrappan och blödde eller hade ont. Inget sånt dramatiskt alls bara barnflickan som missat att Ringo själv öppnar och stänger dörren in till vagnförrådet. Dörren där har en sån där rolig manick som man trycker ner med foten så låter det ”skritch” och så håller den dörren öppen. När man ska stänga dörren så stampar man bara på den lilla piggen så åker den igen. Jag skulle personligen aldrig våga vidröra den där piggen för jag har ju lärt mig att det är Ringos uppgift, en väldigt viktig sådan och vissa mornar när han är lite hetsig påväg mot porten så hejdar jag honom och kallar tillbaka honom. ”Har du inte glömt något?”, säger jag och sneglar på manicken med sammanbitna läppar. Då blir har helt till sig i trasan över galenskapen att han faktiskt glömt och då stampar han på piggen, ger ifrån sig ett ”ha ha” som att han typ lurat mig att han glömt fast jag vet att han glömt på riktigt. Sen går vi. Men barnflickan går aldrig in i vagnrummet för vi har inte tillräckligt med nycklar så hur ska hon veta vikten av proceduren? Jag stod en stund i dörröppningen och lyssnade på deras dialog. ”Vad är det Ringo? Vad vill du?”, upprepade vår fina älskade nanny men Ringo bara gallskrek som en sinnessjuk person, inte alls charmerande. Han kan verkligen konsten i att dra den här kan-själv-trots-perioden till sin spets. Till slut förstod hon och  han öppnade och stängde dörren igen. Nu är de nog i parken och leker.

Jag fick en ensamdag idag. Det är skönt. Vi lajade och gosade och plötsligt blev pappa Bingo hämtad med taxi för att åka till Arlanda och Ringo hämtad av barnflickan för att gå till parken så själv sitter jag kvar. Jag gör en frukost i lugn och ro som aldrig kan hände mig om de andra är hemma. Jag tillagar en äggröra på två stora ekologiska ägg med en skvätt grädde i. Jag steker i kokosfett, jag lagar numera bara min mat i kokosfett. Den kallpressade med smak är slut så jag tog den smaklösa idag. Jag har annars inget emot att min äggröra smakar kokos. När röran blev perfekt lös, så lös som den kan vara utan att det vita är dallrigt, så tog jag av den. Hyvlade några skivor Boxholms Carolineost, den är magisk. Smälter över ägget och ger en sån härlig nötsmak. Jag tog några droppar mjölk i mitt kaffe idag för att fira att det är lördag och att jag kan njuta av den i lugn och ro. Jag tände upp ett ljus som sprider den härligaste doften.

Jag ska ta en dusch snart och gå ner på stan. Passa på och småhandla lite. Tjena jag kan inte småhandla. Jag är som en man i det avseendet med. Går jag in på ACNE så köper jag fyra par jeans för att effektivisera. Då tänker jag mig att inte behöva gå på stan igen på ett tag. Jag behöver gummistövlar till Ringo. Ska nog köpa ett par som är mer fina än praktiska. NK har säkert att välja mellan.

Jag ska fika med Puman också. Spana in hennes nya lökar, det ska bli kul. Nä men det är väl klart att jag blir lika förfärad över de enorma som de flesta ( i det avseendet är jag inte som en man) men hon älskar verkligen sina bazookas och hon är en stor kvinna, lång kvinna, hon är fan inte stor hon är som en tråd, men hon kan i alla fall bära upp de där och stormtrivs med att ha dem så stora så då ska vi glädjas åt henne! Och männen. Vi ska bjuda männen på det. Appropå män så… Jag tar en dusch och skriver mer om min kväll igår. Jag var ju ute på krogen för fan! Raj raj raj. Röj röj röj. Jorå! Det var helt sjukt jag var så trött efter att jag legat i soffan med Ringo och efter Bingo kommit hem kände jag att ”WHAT THE FUCK!” Jag vill inte bli en tråkig morsa som sitter hemma helg efter helg efter helg så jag stack ner till en kompis som satt med ett glatt gäng singelbrudar och sen var saken biff. Först dusch.
Katrins Snapshots

Egentid #boxholm#instacollage

You Might Also Like

 • Johanna
  13 april, 2013 at 12:36

  Kan man göra LCHF-mat ThaiStyle? Tips?

  Någon som vågat sig på att göra Sashimi hemma? Tips?

 • Johanna
  13 april, 2013 at 12:44

  Ni som äter LCHF: Tycker inte ni att det vore bra om det gjordes ett märke typ som Nyckelhålet som märker upp bra val enligt LCHF? Kanske en grön, gul och röd symbol beroende på hur bra valet är?

 • Fjodor
  13 april, 2013 at 19:00

  Nanny? Heter det inte barnflicka i Svedala? Men jag fattar…Nanny låter mer internationellt och är man stencool så är man.

 • Py
  13 april, 2013 at 23:24

  Men om du tittar på innehållsförteckningen så ser du ju…. inte så svårt…

 • Johanna
  14 april, 2013 at 07:41

  Det kan alltid bli enklare. 😉

  Tänkte även att märket kunde finnas med i exempelvis menyer på matställen också.

 • Jenny
  15 april, 2013 at 19:25

  Men alla som kör alla andra dieter vill nog också ha en egen märkning istället för att läsa på och själva kolla vad man kan äta eller inte.

  Det skulle med andra ord bli en hel massa märkningar. Men vill du köpa LCH så köp av LCHFklubben, enklare än så kan det väl inte vara? 😉